Disse personvernreglene er skrevet for å ivareta behovene til alle som er opptatt av hvordan deres personlige opplysninger blir brukt av 123hjemmeside. Disse opplysningene kan brukes alene eller med andre opplysninger for å identifisere, kontakte eller lokalisere en enkeltperson, eller for å identifisere en person i kontekst. Vennligst les personvernreglene nøye for å få en dypere forståelse for hvordan 123hjemmeside samler inn, bruker, beskytter og på annen måte håndterer dine personlige opplysninger på vårt nettsted.

Hvilke personlige opplysninger blir samlet inn fra personer som besøker 123hjemmeside?

Når du registrerer deg for et nettsted eller kjøper et abonnement på et nettsted, kan du bli bedt om å oppgi navn, e-postadresse, postadresse, kredittkortopplysninger eller andre detaljer.

Når samler vi inn opplysninger?

Vi samler inn opplysninger fra deg når du registrerer deg på vår side eller skriver inn opplysninger for å kjøpe eller utvide et 123hjemmeside-abonnement på vårt nettsted.

Hvordan bruker vi opplysningene dine?

Vi kan bruke opplysningene vi samler inn fra deg når du registrerer deg, kjøper et abonnement, svarer på markedskommunikasjon, surfer på nettstedet eller bruker enkelte andre funksjoner på nettstedet vårt på følgende måter:

  • For å forbedre nettstedet vårt slik at vi betjener deg bedre.
  • For å yte deg bedre service når vi svarer på dine henvendelser til kundeservice.
  • For å behandle transaksjonene dine raskt.
  • For å sende periodiske e-post vedrørende bestillingen din eller andre produkter eller tjenester.

Hvordan beskytter vi opplysningene dine?

Nettstedet vårt skannes regelmessig for sikkerhetshull og kjente sårbarheten for å gjøre ditt besøkt så sikkert som mulig.

Dine personlige opplysninger blir lagret på et sikkert nettverk og er bare tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer. Disse personene er pålagt å holde disse opplysningene konfidensielle. I tillegg blir all sensitiv informasjon/kredittkortopplysninger du oppgir kryptert ved hjelp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi iverksetter en rekke sikkerhetstiltak når en bruker kjøper et abonnement, sender inn eller åpner opplysningene sine, for å sikre et tilstrekkelig sikkerhetsnivå på dine personlige opplysninger.

Alle transaksjoner blir behandlet gjennom en gatewayleverandør og blir ikke lagret eller behandlet på våre servere.

Bruker vi informasjonskapsler?

Ja. Informasjonskapsler er små datafiler som blir sendt fra et nettsted og lagret i nettleseren mens du surfer på nettstedet. Hver gang du laster nettstedet sender nettleseren informasjonskapselen tilbake til serveren for å varsle nettstedet om din tidligere aktivitet. Informasjonskapsler brukes for å hjelpe oss med å forstå dine preferanser basert på tidligere eller nåværende aktivitet, slik at vi kan tilby deg forbedrede tjenester. Informasjonskapsler bidrar også til å samle inn aggregert data om trafikk og bruk av nettstedet, slik at vi kan tilby en bedre opplevelse og bedre verktøy i fremtiden.

123hjemmeside bruker informasjonskapsler for å:

  • Forstå og lagre brukerens preferanser for fremtidige besøk.
  • Samle aggregert data om trafikk og bruk av nettstedet for å kunne tilby en bedre opplevelse og bedre verktøy i fremtiden. Vi kan også benytte tjenester fra tiltrodde tredjeparter som sporer disse opplysningene på våre vegne.

Hvis du dektiverer informasjonskapsler vil noen funksjoner også bli deaktivert. Merk at dette kan påvirke brukeropplevelsen som gjør nettsiden mer effektiv, inkludert muligheten til å logge inn på siden.

Deling med opplysninger med tredjeparter

Tredjeparter er virksomheter som støtter opp rundt vår virksomhet. Dette kan inkludere webhotell, fysiske anlegg med servere og behandling av betaling for 123hjemmesides produkter og tjenester.

Vi selger ikke dine personlige opplysninger til tredjeparter, men vi kan hente inn, lagre, dele og benytte disse opplysningene til analytiske formål eller statistikk, oppgaver som er nødvendig for å levere våre tjenester til deg. Alle personlige opplysninger behandles i overensstemmelse med lokale data- og personvernregler. 123hjemmeside benytter Google Analytics; personvernreglene for denne tjenesten er tilgjengelig her.

Opplysninger som kan brukes til å identifisere en enkeltperson kan deles med tredjeparter når de tilbyr tjenester som er direkte relevante for ditt nettsted hos 123hjemmeside, inkludert registrering av og webhotell for domenenavnet ditt. 123hjemmeside bruker Ascio Technologies Inc. som webhotell for domenenavn; deres personvernregler er tilgjengelig her.

Informasjon om besøkende som ikke identifiserer den konkrete personen kan også gjøres tilgjengelig for andre parter for markedsføring, annonsering eller andre brukerområder.

Tredjeparts lenker

En sjelden gang og etter vårt eget valg kan vi inkludere lenker til tjenester levert av tredjeparter på vårt nettsted. Disse eksterne nettstedene har separate og uavhengige personvernregler. 123hjemmeside påtar seg derfor ikke noe ansvar eller erstatningansvar for innholdet eller aktivitetene til disse nettstedene. Vi forsøker imidlertid alltid å beskytte integriteten til vårt nettsted og vi setter pris på alle tilbakemeldinger om disse nettstedene dersom du skulle anse dette for nødvendig.

ICANN retningslinjer i henhold til registrering av domener

ICANN-godkjente Registratorer

Læremidler for registranter

Registranters Fordeler og Ansvar

Retningslinjer, registrerings avtaler og vilkår for alle typer domener kan bli funnet på www.ascio.com/policies

Kontakt oss

Hvis du har ytterligere spørsmål vedrørende disse personvernreglene kan du kontakte oss på adressene nedenfor.

123hjemmeside
Toldbodgade 31, 3. tv
1253 Copenhagen
Danmark
Mva.nr.: 27 97 24 54
E-post: customerservice@simplesite.com
Faks (+45) 33 32 17 14