Rideleir 2020

Grunnet korona blir det i år ikke rideleire, kun dagrideleir og enkelttimer/ turer.

Se informasjon om dagrideleir under.

 

Rideleirene starter med omvisning på gården og siden henting og prøving av hester. Målet er å finne en passende hest til hver av rytterne som de kan ri og stelle hele leiren.

Det blir så to rideøkter hver dag, en før lunsj og en etter lunsj. Deltagerne bli delt inn i to grupper på ridetimene, og får ri dressur, sprang, voltige, gangartsridning og tur. Vi har også hestestell, møkking, fôring og litt teori.

Kveldene bruker vi til blant annet bakketrening, film, klatring eller tur eller Nesvatnet for å bade (sommerleir).

Siste dagen har vi ridetimer på formiddagen, så blir det pussekonkurranse og stell og styling av hest og utstyr før det blir konkurranse og oppvisning på ettermiddagen.


6-9 deltagere, alder 9-16 år. Ingen krav til rideerfaring, men for å få mest mulig utbytte av rideleiren bør du ha ridd litt før.


Ta kontakt med Anja for mer informasjon eller påmeldin på tlf 41456733 eller e-post anjaeb@hotmail.com

 

 


 

Dagrideleir

22-24.06 kl 11-16 og 29.6-1.7

Dagrideleir er som en vanlig rideleir, men uten overnatting. Vi starter med omvisning på gården og siden henting og prøving av hester. Målet er å finne en passende hest til hver av rytterne som de kan ri og stelle hele leiren.

Det blir så to rideøkter hver dag, en før lunsj og en etter lunsj. Deltagerne bli delt inn i to grupper på ridetimene, og får ri dressur, sprang, og tur etter nivå. Vi har også hestestell, møkking, fôring og litt teori.

Passer både for nybegynnere og mer øvede ryttere da de deles inn i grupper etter nivå.

Kr 1600,- 3-5 deltagere.

Påmelding til Anja på tlf 41456733, eller anjaeb@hotmail.com 

Lillevillaen

Vi har to Lillevilla-hytter på 15 m2 hver. Det er soveplass til 5 pers i hver hytte. Leirdeltagere har eget kjøkken/spisesal i kjelleren på huset like ved, der er det også bad og toalett.

Rideleirhytten