Hester

Vi har plass til 11 hester på gården, 9 på stall og 2 på utegang. De fleste hestene er er våre og brukes i rideskolen men vi pleier også å leie ut noen stallplasser.

Hestene kan du lese mer om på egen side.

Sauer

Vi har 25-30 vinterfora sau av rasen gammelnorsk spelsau. Denne rasen er litt større enn villsau, men er ellers ganske lik. Sauene kan ha mange forskjellige farger, og de fleste har horn. Sauene våre er inne fra desember og frem til og med lamming i april/ mai ellers er de ute på beite. Om sommeren er de fleste sauene på fjellbeite på Gullfjellet.

Kaniner

I stallen bor det tre kaniner som er blanding av rasene løvehode og dvergvedder.

Høns

Vi har stort sett 8-10 høns av forskjellige raser, for tiden har vi silkehøns og dverg cochin. De produserer nok egg til eget bruk. På våren og sommeren får de som regel lov til å ruge og vi får da søte små kyllinger til stor glede for store og små besøkende.

Katt

I stallen bor katten Tiger, en rød og hvit kastrert hannkatt på rundt 3 år. Tiger er veldig kosete. 

I dårlig vær holder han seg i stallen og vil ha kos av de fleste som kommer på besøk, mens i fint vær er han ute på jakt og kan være borte i flere dager.

Hunder

Vi har to hunder, Birta som er en eurasier og Yrja som er en mittelspitz. Hundene er ganske like i farge og type, de tilhører begge gruppen spisshunder men Birta er mye større enn Yrja.