Linker

Her er noen relaterte nettsider:

Norges Hundekjørerforbund

Hundekjøring er ikke av ny dato.  Helt fra de eldste tider er hunden benyttet til trekkdyr i de nordlige strøk av kloden – i Sibir, på Grønland og over hele Nord-Amerika. Hundespannet var naturfolkets og fangstmannens viktigste utstyr for å overleve.  Tekniske framskritt har redusert bruken av hundespann i sin opprinnelige form – som en del av kampen for tilværelsen – men selv i våre dager benyttes hundespann som framkomst-middel i visse strøk.

http://www.sleddog.no

Norges Hundekjørerforbunds administrasjon holder til på Ullevål stadion i Oslo.

Kontoret har et administrativt samarbeid med 4 andre særforbund.  Kontoret er betjent alle dager, men følgende dager er avsatt til jobbing for NHF:

Perioden 1. oktober - 1. april:  Mandag: kl. 07.00 - 15.00 (14.00 sommer), tirsdag: kl. 07.00 - 15.00 (14.00 sommer) og torsdag: kl. 07.00 - 11.00.

Perioden 1. april - 1. oktober: Tirsdag kl. 07.00 - 15.00 (14.00 sommer) og torsdag kl. 07.00 - 11.00).

Tosseviksetra er et selskapslokale på fjellet med flott utsikt fra en koselig sal med peis. Her er det dekketøy til 50 personer og et fullt utrustet anretningskjøkken.

I helger og ferier om vinteren er det også kiosk og varmestue her. Vi tilbyr varme og kalde drikker, kioskvarer og nystekte vafler.

http://www.tossevika.no/

Fra Hønefoss følger man E16 mot Fagernes. Ved Ringmoen
(30 km nord for Hønefoss) følger man skilting mot Viker. Da kommer man til en fjellvei på venstre side som er skiltet til Tosseviksetra.

Tlf 41 46 39 14 / 91 61 12 05

Vikerfjell Skiløyper

Syv mil med skiløyper 10 mil fra Oslo

Vikerfjell ligger i underkant av 10 mil fra Oslo og er med sine topper opp til 1127 meter Østlandets nærmeste høgfjell. 25 km nord for Hønefoss, langs E16, finner du over 70 km med løyper, oppkjørt av Vikerfjell Skiløyper. 

http://www.vikerfjellski.no/

Og ikke glem; også sommerstid er det merkede stier til flere av Turistforeningens hytter samt rike muligheter for fiske, bær- og sopplukking. Til fjells kommer du via seks forskjellige veier langs Sperillens vestside..

Stamtavla

Stamtavla er et hunderegister for trekkhunder. Her kan du registrere kennelen din..

http://www.stamtavla.no

Du kan skrive telefonnummer, e-postadresser osv. her. Det er en egen boks nedenfor for e-postadresser.

Postlista Hundekjøring

Diskusjonsforum for Hundekjørere

http://uk.groups.yahoo.com/group/hundekjoring/

Du kan skrive telefonnummer, e-postadresser osv. her. Det er en egen boks nedenfor for e-postadresser.