Vil du ha et arrangement på Skuterud gård?

Vi tilbyr spennende aktiviteter for store og små, og kan lage fest for de fleste anledninger. Vi har som motto at ingenting er umulig.

Vi arrangerer:

- Utdrikningslag – Teambuilding – Selskaper – Skolebesøk – Bursdagsfeiring – Aktivitets- og rideleire - Konserter

Vi tilbyr:

- Paintball – Turridning – Pil og bue – Gyroskop – Impro – Hinderløype – Kos med dyra - Utfordrende  leker -  Enkel overnatting

Er du sjef eller sitter du i festkomiteen og ønsker et knirkefritt arrangement som alle blir fornøyd med? Da har vi løsningen for deg! Vi skreddersyr helt etter dine ønsker og tar oss av alt fra a-å så du/dere også kan nyte arrangementet fullt ut!

Ta kontakt med Knut Houge: 922 93 353 - mail: knut@hest.no

Opplev mange dyr på Skuterud

På Skuterud har vi hester og ponnier, sauer, høns, kaniner, gris, hunder og katt.

Vi tilbyr et opplegg for skoler, barnehager, ferieklubber og familiegrupper på Skuterud. Ta kontakt med Knut Houge for et tilbud.

Mobil: 922 93 353 - mail: knut@hest.no

 

Vil du ri i Nesoddmarka?

Lyst til å ta med familien/vennegjengen med på en opplevelse utenom det vanlige i Nesoddmarka? På Skuterud gård kan du bli med på rideturer opp bakker og berg i Nesoddens skoger. Ingen tidligere erfaring behøves.

Det er også mulig å bestille opplegg med omvisning på gården, kos med dyra, ponniridning og eventuelt grilling.

Ring eller send sms på 97692060 for å booke ridetur.

Følg oss på Facebook!

Vi legger regelmessig ut nyheter om hva som skjer på gården. Legg gjerne inn kommentarer, innspill og spørsmål på vår FB-side.  Og deler du nyhetene vi legger ut på Facebook til dine venner, kolleger og naboer er det supert.

Aktivitetsleir i sommerferien

Aktivitetsleir sommer 2018

I uke 27, 2. til 6. juli, og uke 31, 30. juli til 3. august, for barn fra 6 til 12 år - blir det aktivitetsleir på Skuterud.

Barna vil lære om det daglige gårdsarbeidet, ridining og generelt hestestell. I tillegg til å få være med på aktiviteter som skyte pil og bue, teater, klatre gjennom speiderløypen, ariel silks og gyroskop, og mye, mye mer.

Les mer om aktivitetsleiren HER!

 

Vil du kjøre med hund?

I vinter er det mulig å bestille sledeturer på Skuterud. Vil du og familien din ha en dag med hundekjøring og bål, kan du kontakte Knut for et tilbud.

Lørdag 17. mars fra klokken 12 til klokken 15 tilbyr vi hundekjøring på det store jordet på Skuterud.

1 runde for barn = 100,-/person (det sitter opptil 3 barn i sleden)

1 runde for voksne = 200,-/person (du kan velge å sitte i sleden eller å kjøre selv)