Turridning i Nesoddmarka

Frister en tur gjennom skogen på hesteryggen i ulent terreng og omgitt av fantastisk natur? Nyt naturen fra hesteryggen!

Skuterud gård kan tilby turer i skogen på trygge og rolige hester, et par timer med gudie. Vi tar imot både erfarne og uerfarne ryttere.

Vi har hester som går på utegang. Rytterne får være med å hente hestene fra innhegningene og sale opp dem før tideturen. Det gjør at man blir bedre kjent med hesten, og lærer seg å håndtere den også fra bakken.

Målet med turene er - foruten den unike naturopplevelsen - å lære rytteren å mestre hesten ute på tur, opparbeide fortrolighet med dyret og tolke dens signaler både fra hesteryggen og fra bakken.

Vi arrangerer rideturer med guide etter behov. Opplegget (påsaling, ridetur og avsaling) varer i to og en halv time. Selve rideturen er beregnet å ta litt over 1 time. Nedre aldersgrense er 12 år, dersom det følger med en voksen per barn er nedre aldersgrense 8 år.

Prisen for den turen som er beskrevet ovenfor er kroner 400,-.

Pris for ridetur som varer i…

...to timer = 550,-

…tre timer = 650,-

Forhåndsbestilling av ridetur må gjøres i god tid på forhånd til Knut på telefon 922 93 353, eller på e-post: knut@hest.no.

Hva med å overraske din kjære med en romantisk ridetur inn i solnedgangen... eller stakkeren som skal drikkes ut (NB: ingen alkohol før etter rideturen) med en utfordrende tur i skogen.

For at en guidet tur skal gjennomføres er minste antall påmeldte fire - 4 – deltakere. Ring og sjekk om vi har ledige plasser på helgens rideturer. 

Dersom man kjenner hestene på Skuterud og har ridd litt i området er det mulig å få leie en hest for 250 kr. Da må man være i stand til å klare seg på egen hånd hele tiden, fra henting i innhegning og oppsaling til rutevalg og avsaling.