Der venner møtes

informasjon om hundepensjonatet

Solhaug Hundepensjonat er nå et godt innarbeidet familiedrevet hundepensjonat med hotellstandard. Vi har flotte og hjemmekoselige lokaler. Pensjonatet har 18 store rom som er godkjent for 2-4 hunder i hvert av disse, dette avhengig av hundens str.  Vi har også svitte med ekstra comfort. Som utgangspunkt har vi 2 hunder sammen i hvert rom, dette er sosialt og kjekt for både oss og hundene. Her finner vi alltid 2 som passer godt ilag og finner tonen fort. Har du/ dere flere hunder av liten rase kan disse bo sammen i et rom. Det er også mulig å bestille enkeltrom, men da må dette avtales når bestillingen finner sted.

Uteområdene våre er også store. Vi bruker ikke små hundegårder der hundene kan bli stående å bjeffe og lengte..  Vi har en stor lekeplass der alle får løpe fritt og gjøre fra seg. Vo har en stor skogsgård på 5000 kvadrat, denne består av skog/ mark. 1 veldig stor luftegård på 10000 kvadrat er under bygging, denne består også av skog/ mark. . Fordelen med de store luftegårdene er at hundene får løpe fritt i trygge omgivelser. Her er humøret på topp, og hundene blir sliten og avslappet etterpå. Vi har minimalt med støy/ bjeffing hos oss. Dette skyldes trivsel, mye uteaktivitet ( lek/ morro), og masse kontakt med folk.

I hovedsak er det 3 skikkelige luftinger pr dag. Hver av disse varer 1-3 timer avhengig av vær, hunderase, og temperatur. Mellom slagene slapper hundene av, leker med "samboeren" sin, spiser litt osv. Dagen starter kl 0800 og ender 2200. Vi bor på eiendommen og har full oversikt over pensjonat området. I tillegg er det overvåket med flere kameraer både inne og ute.Her skal de fleste være trygg.  
Her på Solhaug er det alltid mye tid til dyra.