Inn og utlevering

VIKTIG Å VITE!Når hunden skal leveres ved pensjonatet er det noen kjekke greie regler vi har for at dette skal gå best mulig for seg.

Når dere kommer til gården skal hunden vente i bilen når du sjekker inn osv. Når hunden skal inn i pensjonatet er det vi som håndterer den. Vi har lang erfaring på dette området og vet at det beste for hunden er å skilles fra mor og far i litt spennende, nye og kjekke omgivelser. Da bruker hunden sansene sine og har noe annet å tenke på.

 Hunden skal ikke slippes løs ved ankomst. Her er andre dyr, flere hunder og kanskje noe som nettopp din hund ønsker å løpe etter. Vi har som sagt store områder som er skapt nettopp for at hundene skal kunne springe, leke og ha det kjekt i trygge omgivelser, derfor benytter vi disse framfor gårdsplassen som kan friste mange til rampestreker😀

Når dere skal hente hunden er det samme reglene som gjelder, men det kommer en i tillegg. Er vi opptatt med å hjelpe andre MÅ og SKAL dere vente på tur! Selv om dere ser hunden og den er veldig søt🤩, veldig glad, litt beskjeden🤭 eller tar livet helt med ro er det ikke tillat å oppsøke den før vi hjelper til. Det som skjer da er at alle hundene stresser seg opp og kaoset kan bli komplett🙃.  DETTE ER VIKTIG!!

Vi er veldig opptatt av at hundene skal ha det rolig, greit og harmonisk her hos oss. Dette oppnås kun ved å ha rutiner på alt man gjør. Da lærer hundene seg fort hva som skjer og hvorfor. Dette skaper rolige, trygge og snille hunder som lærer seg å vente litt på sin tur hvis det trengs, uten at støyen tar overhånd. Vi setter vår ære i å drive et hundepensjonat som ikke plager folk i mils omkrets med unødig støy😀.  

Inn og utlevering skjer kun i henhold til avtalt tidspunkt.