Kontraktsvilkår

Vilkår

1: Priser. Se eget felt i menyen for de til enhver tid gjeldende priser.

2: Inn og utlevering. Avtalt tid må overholdes. Rekker du/dere ikke avtalen så vennligst ring å gi beskjed.
Vi rekker å få gjort mye annet på 30 minutt en bare stå å vente.

3: Hunden. På Solhaug Hundepensjonat kommer hunden din til å omgås mange andre hunder. Det er derfor veldig viktig at hunden er frisk og fri for utøy. Sjekk hunden godt før den leveres til oss. Vi krever vaksinasjons attest ved innlevering, er ikke denne med blir hunden dessverre avvist.
Det er også ønskelig at hunden er behandlet med goskjent flåttmiddel.Dette fåes hos veterinæren og motvirker både flått, lus og myggplager. Har hunden halsbåndet SCALIBOR er dette også godkjent, men vi må da ta det av under oppholdet/ når flere hunder er ilag grunnet forgiftningsfare ved tygging/svelging av båndet.

4: Løpetid. Vi tar imot tisper med løpetid, men ønsker det helst ikke. Har du/dere muliget for å utsette den hos veterinær gjør gjerne det. Vi har mange hunder her i sesong og 2-3 velduftende damer kan gjøre dagen hektisk for våre 4 beinte herrer. Tisper med løpetid blir plassert i karantene avdeling om her er mye hanner på samme tidspunkt. I sesong tar vi IKKE imot tisper med løpetid

5: Avbestilling:  Endringer i reiseplaner kan lett oppstå.
Vi prøver å være så fleksible som mulig for å hjelpe til med evt endringer.
I storsesong juni,juli og august , samt skoleferier ønsker vi avbestilling senest 3 uker før innsjekksdato. 
Vanlig sesong 1 uke før innsjekk . Vi prøver vi så godt vi kan å få solgt plassen til noen andre på kort varsel, men klarer vi ikke det må eier selv betale oppholdet i sin helhet ved kansellering som ikke er innenfor fristen. 

6: Viktig info. Hos oss er hundene mye ute i skog og mark. Vi har store innegjerdede områder hvor hundene får springe løs. Her kan de leke, springe og kose seg masse. Vi er alltid sammen med hundene når de er ute men uhell kan skje både på tur i bånd og løs i luftegårdene. Vi har lang og god erfaring med førstehjelp/skadebehandling på hund, men anser vi det som nødvendig vil Ålesund Dyreklinikk bli kontaktet. Vi ser at sosialt samvær mellom hundene er veldig viktig for trivselen og prioriterer dette høyt. Inne har vi så langt det går 2 og 2 hunder sammen, alltid 2 som passer/trives ilag. Ute lufter vi også flere sammen, men kun om vi er sikker på adferd og lynne ovenfor andre hunder. Har vi ledig rom kan din hund få enkleltrom om det er ønskelig uten noe ekstra kostnad, men i sesong påløper det et gebyr på kr 200,- pr dag for dette.

7: Utgiftsdekning. Om hunden skulle bli syk/skadet er det greit å ha avklart dekningen på forhånd. Vi bruker følgende prinsipp:
Er det lidelser som er naturlig (betendelse i øre, øyne, hud osv) eller en lidelse hunden jamnlig er plaget med må dette dekkes av eier, og vi tar 200,- i gebyr for transport og organisering med/til veterinær.
Skulle hunden bli skadet i lek med andre betales dette også av eier, men vi tar ikke noe for transport/organisering med veterinær. Det er akkurat samme mulighet for at dette skjer her som når hunden er på tur med sin egen eier. Er det bemerket i kontrakt at hunden ikke skal omgåes andre og ha enkeltrom inne dekker vi alt opp til egenandel på forsikringen om noe skulle skje.

8: Betaling/oppgjør. Oppholdet betales ved innlevering av hunden, og etter avtale senest når oppholdet er slutt. Vi godtar IKKE faktura og overføring til konto i ettertid. Intet oppgjør, ingen utlevering.

9: Solhaug Hundepensjonat kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for skader og/eller sykdom som forvolder et kjæledyrs død eller invaliditet, eller på annen måte varige men som følge av forhold før, under eller etter opphold hos oss. Vi vil gjøre vårt ytterste for at din hund skal få et trygt og godt opphold her hos oss og vi forplikter til å alltid holde en høy standard på våre tjenester. Vi setter alltid nettopp din hund i høysetet slik at den skal ha det godt og føle seg velkommen.