Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av FINN REINHARDSENf, 10. jan, 2013
Hei og godt år til dere alle. Ja vil med dette få takke for en veldig hyggelig mottagelse, vi føler oss veldig velkommen.Min far kom jo nesten herfra og var etter det jeg husker medlem i SSS. jeg har jo fetter og kusine på hver side av Sollihøgda,og som nabo bor sønn til ei kusine,så nå vet dere det imorgen skal vi på Juletre fest på Banestua , mvh Bjørg og Finn Reinhardsen ,Holeveien 30,


E-post:
Skrevet av Erik Lahnstein, 12. feb, 2010
Hei,
Tilfeldigvis kom vi forbi for et par år siden da det ble arrangert famileskirenn. Selv om vi ikke er med i SSSL fikk vi være med. Det var en høydare. Velorganisert og veldig veldig hyggelig. Ser av terminlisten at det skal være nytt skirenn søndag 7. mars. Vi har veldig lyst til å komme også i år og gjerne ta med oss noen venner om det passer. Mvh Erik (90 56 28 93)


E-post:
Skrevet av Anne Skavåsen Hagejordet, 31. jan, 2010
Holder akkuratt på å sette inn bilder fra fjorårets dameskirenn i fotoalbummet og manglet litt info. derfor gikk jeg inn på hjemmesiden.


E-post:

Nyeste kommentarer

16.11 | 13:03

Tusen takk for gratulasjonen og gavekort jeg fikk i anledningen min 75 års dag.

...
14.03 | 01:54

Bare trivelig med flere deltakere. Du får følge med på hjemmesiden så kommer tidspunkt etter hvert

...
13.03 | 19:49

Tusen takk for at vi fikk være med på skirenn idag. Barna er veldig stolte over at de har fått sin første pokal og har kost seg hele dagen. Sees neste år!

...
09.03 | 23:05

Tusen takk for et kjempefint arrangement i dag. Det var til stor glede for store og små!
Hilsen familien Bargård Aarnes

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE