Ferien ble Helgeland i år og...Ble en fin tur dit med masse bra vær..Regna faktisk kun 3 netter når vi var på Gåsvær,,Men den friske vinden fra Nord var der stadig..Men hadde og havblikk innimellom...Og di solnedgangene der oppe blir en aldri lei..

Hadde besøk fra sør i to puljer,,Først Arve og Marit med unger,etterpå kom Tim Roar og Christina med guttene..Var mye frisk bris med første pulje men andre pulje var heldigere og hadde begge deler..


Bildene er lagt etterhverandre fra forberedelser i våres med båt på hurum til slutt...Kunne lagt til mange bilder til,for se på kamera til thea om hun har noe etterhvert..

Siste vegg på huset gikk som en drøm å kle så det ble feriedager😀.
Neste år er planen å få gjort i stand kaia,det blir en storsjau  men da er det tyngste unnagjort,litt hvert år må en regne med men det blir kosearbeid.
Nytt møblemang ble det og i Nauste,det er trerister som ble brukt i sjarken som ble til bord og krakker,enkelt og koselig ble det..

Båtene var RÅbra,,jeg la min elsk på Hervan som er en god sjøbåt til å være en plastbåt på 17 fot...Ove lagde på øyemål stativ til juksa og oppgraderte juksa som fungerte topp...
Jeg og Tim Roar var ute en morgen og dro ca 50 kg med torsk,brosme,storsei,hyse i frisk bris og det gikk supert..Justering av utsstyr blir etterhvert..
Vi klagde fælt på Motormann (rolf) i år da han hadde sendt med motorer som ikke virka,,,hmmmm.ikke rart da vi klarte å fylle diesel på tankene.så..Unnskyld til Rolf🤭

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 15:41

Nydelig sang!

...
31.08 | 13:02

Mange fine stemningsbilder her ja :)

...
06.02 | 02:05

He he..Kaldt i både Finland og Norge nå om dagen ..Lykke til med valg av ny President...

...
05.02 | 07:33

-29 grader kallt denna morgon i Nurmijärvi Finland. Skall sitta som valfunktionär hela dagen i andra omgången av val för president för Finland

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE