GJENSYN MED FJELLET

SANSETUR

..Godfjell

Møte med Fjellet.
Jeg mått tilbake..etter 10 år..Har kjent kallet og dragninga dit i flere år. Men kjente også en frykt med og dra dit alene,,Hvorfor? det visste ikke.. Nevnte dette på jobben der jeg hadde 2 kolleger som er litt alternative.. Den ene kollegaen ville være med og oppleve fjellet og sanse på toppen der en natt.
Får å korte inn litt...Begynte og gå mot fjellet ca 19.00..beregnet da ca 2 timer.
Kollegaen spurte hvorfor vi ikke gikk korteste veien til fjellet,,alså mot øst..Jeg sa det var en vanskelig rute og farligere rute.. Rett etterpå så vi det første tegnet mot østveggen..En engle av snø som pekte mot vest,,der vi skulle gå.
Etterpå så vi en munn i fjellet som dreide/sa.gå mot vest..Litt senere så vi ett enormt tegn i fjellet i form av en hånd..med håndflaten pekt utover,,det var så nydelig.. ..Tiden gikk og skumringen begynte og innhente en..Kollegaen som ikke er så vant til og gå i fjellterreng begynte og bli sliten,,Jeg foreslo og slå leir ved foten av fjellet,,men kollegaen visste at det ikke var det samme som og være på toppen...Så vi jagde på før mørke kom.. Underveis tok jeg bilder av fjellet og andre motiver..rett før 22.00 kunne vi rekke hender i været på toppen av Godfjell..(i gamle kartverk står det gudefjell) fant en flott leirplass for natten med store steiner som levegg..Det var overskyet hele dagen og var fortsatt overskyet når vi slo leir..Men så åpnet himmelen seg..første stjerne dukket opp,,så ble det den klareste stjernehimmelen en kan drømme om..Det rare at rundt på alle sider var det skyer,men ikke over oss..
For 10 år siden hadde jeg med meg en stein fra fjellet til min mors grav som døde i forkant av den turen den gangen..Kollegaen min mistet faren sin for 2 år siden og hadde ett ønske om og ta med en stein fra fjellet,,før vi dro dit..En flott sansenatt,,,ikke frøys vi selv om det var 2-3 grader..Mot sørvest fikk vi en hilsen fra månen..Utpå natten så vi mot vest 3-4 lysglimt,,hva det var? Kornmo?
Vi brøyt opp fra fjellet ca 08.00 Mens vi pakket hørte jeg kollegaen utbryte,,Der er steinen jeg skal ha med..Da har vi liggi på den hele natten.. Turen ned fra fjellet gikk i ro med tid til og sanse detaljer..
Utrolig og kjenne bare det gode med det fjellet etter den natten..Var ikke frykt for noe.. I forkant visste jeg at 2 personer var borte i området der i slutten av 70 åra.. Og jeg hadde venner som var på en hytte i 2003 med utsikt mot fjellet.Da opplevde dem noen merkelige lys mot øst i Godfjellet..Dem turte ikke være mer der oppe og dro derfra etter den opplevelsen.
Vel hjemme,,og lagt bilder inn på pc.. Så på bildene fra fjellet og oppdaget ennå mere,,Ved siden av hånden var det tydelig bilde av 2 menneskeskikkelser..Og i vestveggen oppdaget jeg tydlig bilder av 2 mennesker..Samt i samme veggen som hånden,,fylt av menneskeskapte skikkelser... Det var en enorm oppdagelse.
Vet ikke alt av betydningen,,Men ble ledet på rett vei..Kan det være vi som har satt igjen skyggebilder i fjellet??
Noe av det største jeg har opplevd i fjellet..Visste det var noe spesielt med det.
Har vært der men tror jeg må tilbake...
Godt og skrive dette,,men ikke lett å beskrive

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.11 | 15:41

Nydelig sang!

...
31.08 | 13:02

Mange fine stemningsbilder her ja :)

...
06.02 | 02:05

He he..Kaldt i både Finland og Norge nå om dagen ..Lykke til med valg av ny President...

...
05.02 | 07:33

-29 grader kallt denna morgon i Nurmijärvi Finland. Skall sitta som valfunktionär hela dagen i andra omgången av val för president för Finland

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE