DETTE ER KENNEL STONEWEILER!

Aika og Diamond. Aika var mor til Diamond, Azurite (Toya) og Exquisite Emerald (Funny). Aika ble nesten 12 år før hun gikk ut av tiden - Diamond ble bare litt over ti år, og han forlot meg 30. august 2012.

KONTAKT MEG

ROTTWEILER 2018:

Stoneweiler's nye klanmedlem Arcanorums Mabel Athene (HD-fri A, ED:1) ble paret med Stoneweiler's Qarate (Edgar, HD-fri B, ED:0, øyelyst ua). Stevnemøtet fant sted 3.3.18.,termin er 5.5. og levering kan skje fra ca 30.6.

Stoneweiler's Gorgeous var ikke drektig etter paring i november -17, hun ble paret på nytt med Sw Qarate 22.4.18. Blir hun ikke drektig denne gangen heller, blir hun ikke paret flere ganger.Blir hun drektig, har hun termin 24.6. Valpene kan da reise hjemmefra ca 18.8.

PODENGO 2018:
Stoneweiler's Pp Snow Crystal (Asti) ble paret med Opus av Zappa (Begge har 0/0 på patella - dvs helt fri og begge er øyelyst ua). Valpene kom til verden 20.3. og det er en hvit/brun hannvalp ledig - ta kontakt om du er interessert.

Stoneweiler's Pp Ducati (Suki) ble paret fra 6.4 med Calhariz Do Vale Negro (Leo), termin blir 8.6. om hun er drektig. Og da kan valpene leveres fra ca 3.8.

Men det blir flere podengo-kull utover vår og sommer, og opplysninger om paringer/drektighet og foreldre kommer fortløpende.
Tisper som trolig skal pares er bla Sw Pp Titicaca (fawn), men det beror på tidspunkt for løpetid.
Josera de L'oree des Charmois (hvit/rød) står også for tur, men det blir nok ikke før til vinteren.

På høsten 2017 var jeg så heldig å få importere hannvalp på ca seks mndr; Majin de Balouzval - Twix - fra Portugal og rett før jul kom også en tre år gammel fransk tispe; Jocera de L'oree des Charmois.

Ut over i 2018 håper jeg på å få inn en portugisisk voksen hannhund og to podengotisper til, en voksen fransk og en voksen fra Portugal. Om dette går i orden blir Stoneweilers podengoklan kraftig utvidet med spennende blodslinjer.


Jeg ønsker å kjøpe en AD-/HD-fri og øyelyst fri rottweiler hannhund om noen er interessert i å selge. Han må være familiehund, over to år og fortrolig med og glad i barn, han skal bo i deltids-barnefamilie og jeg kommer til å ha jevnlig kontakt både med hund og familie. Tips gjerne noen du kjenner som kan tenkes å skulle selge hunden sin, - men husk at jeg kjøper absolutt ikke hva som helst, her er det friske blodslinjer (og da ikke gammelt ihjelavlet materiale jeg er ute etter) og personlighet som teller.Kennel Stoneweiler eies og drives av Liv Steinhaug.

Adresse: Kalaveien 75, 1743 Klavestadhaugen (Sarpsborg)

Mobil: +47 41 26 94 94
Mailadresse: 
stoneweiler (at) gmail.com (Jeg skriver mailadressen slik for å unngå søppelmail fra søkeroboter på nettet) 

Jeg er medlem på Facebook - er du?
Vi har egen fb-gruppe "for oss som har rottweiler fra Stoneweiler" der man kan skryte, diskutere, spørre og gi råd  og der har vi det veldig hyggelig!
Vi har alltid plass til flere medlemmer = kjøpere (vi er restriktive på at du må ha en Stoneweiler for å bli medlem).
Vi har også kart over hele landet med Stoneweiler-rottweiler-familier sine bosteder, så det er lett å finne ut om det finnes andre i nærheten!


Podengo-gruppe har vi også; Podengo fra Stoneweiler.

OPPDRETT

Målsetningen min er å avle frem sunne, friske familiehunder med god psykisk og fysisk helse. Dette gjøres ved kun å benytte velfungerende, sosiale og menneskekjære foreldredyr som i tillegg er friske og sunne rent fysisk.

Her finnes ingen "valpefabrikk" med store hundeanlegg med brakker/uthus eller digre hundegårder hvor hundene blir stående i flokk.
Isteden har jeg heller valgt å sette avlsdyrene ut til fórvertfamilier.  På denne måten har alle hundene sin egen familie hvor de hører hjemme, hvor de får massevis av kjærlighet, oppmerksomhet og godt stell hver dag.

 

Stoneweiler driver et forholdsvis begrenset oppdrett, og alle valper vokser opp i stuemiljø inne i huset. Avlstispene kommer hjem i god tid før fødsel og får valpene sine i trygge, kjente omgivelser. Alle valper håndteres mange ganger daglig fra de er født, og de sosialiseres og preges på mennesker i alle aldre fra de er bitte små og frem til de reiser hjemmefra.

Alle valper selges registrert i Norsk Kennel Klub, og de leveres ID-merket med chip, parvovaksinert og med helseattest. Jeg synes det er for tidlig å chippe valper når de er leveringsklare, men NKK har pålagt oss å gjøre dette før de sender ut stamtavlene.

Valper som eksporteres, må leveres chippet og i tillegg med pass. Valper som leveres i Norge kan også få pass istedenfor vanlig vaksinasjonskort om dette er ønskelig.
Jeg har egen chip-scanner for kontroll av chip.

Oppdrett av podengo Português!

Jeg også oppdrett av Podengo Portugues Pequeno Liso (liten glatthår), og hadde de to første podengokullene i 2010.

Sommeren 2008 kjøpte jeg min første Podengo Portugês Pequeno Liso; Engahöjdens Follow Me - kalt Skip. Skip er født 15.5.08., og jeg hentet henne og søsteren i juli -08. Lykke, søsteren til Skip, skulle til min gode venninne Jorunn.

Etter å ha sett hvor herlig temperament Skip har både når det gjelder mennesker og andre hunder, besluttet jeg å importere to podengovalper til, denne gangen fra Kennel Plushcourt i England. De kom til Norge rett før jul i 2008.

I 2009 importerte jeg tre podengoer til, to fra Plushcourt i England (Bonsai og Delicia - kalles Lisa) og en fra kennel Blanco Estrella i Finland (Blanco Estrella La Bailarina - kalles Pimu).

Podengoene er kjent for sitt gode temperament, de er svært selskapelige og utadvendte. De oppsøker gjerne andre hunder uten å gneldre når de skal hilse på. De elsker mennesker og og hilser gjerne på alle de ser med største fornøyelse.

De er lærenemme og smarte, og egner seg utmerket for lydighetstrening, agility, freestyle, rally lydighet, lure coursing, hare/småviltjakt og ikke minst som selskapshunder. De tar liten plass (veier mellom 4,5 og 6,5 kg som voksen og er mellom 20 og 30 cm høye) og har et tilsvarende lavt matinnntak.

Les mer om podengoene mine under respektive sider - de har alle egne sider med fotoalbum.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE