DETTE ER KENNEL STONEWEILER!

Aika og Diamond. Aika var mor til Diamond, Azurite (Toya) og Exquisite Emerald (Funny). Aika ble nesten 12 år før hun gikk ut av tiden - Diamond ble bare litt over ti år, og han forlot meg 30. august 2012. Nå er hele rottweileroppdrettet avsluttet pr oktober 2019.

KONTAKT MEG

KENNEL STONEWEILER HAR NÅ KUN OPPDRETT AV PODENGO PORTUGUES LITEN GLATTHÅR.

PODENGOVALPER TIL SALGS HØST 2019:

Onsdag 24.9. kom det fire nydelige, små podengovalper til verden - tre hanner og en tispe. Foreldre er Hindi de Solemel (opprinnelig fransk) og Opus av Zappa.
Tispa og en hannvalp ser ut til å være solgt pr. 4.10., så det er altså to hannvalper tilgjengelig fra dette kullet foreløpig.
De vil få egen side med bilder når de vokser seg litt til. Tispa og to hannvalper er røde/fawn med hvite tegninger, den siste hannvalpen er hvit med brune/røde flekker.
VALPENE ER LEVERINGSKLARE FRA 21.11.

Kennel Stoneweiler eies og drives av Liv Steinhaug.

Adresse: Kalaveien 75, 1743 Klavestadhaugen (Sarpsborg)

Mobil: +47 41 26 94 94
Mailadresse: 
stoneweiler (at) gmail.com (Jeg skriver mailadressen slik for å unngå søppelmail fra søkeroboter på nettet) .Siden vil bli oppdatert og skrevet om etter hvert.

OPPDRETT

Målsetningen min er å avle frem sunne, friske familiehunder med god psykisk og fysisk helse. Dette gjøres ved kun å benytte velfungerende, sosiale og menneskekjære foreldredyr som i tillegg er friske og sunne rent fysisk.

Her finnes ingen "valpefabrikk" med store hundeanlegg med brakker/uthus eller digre hundegårder hvor hundene blir stående i flokk.
Isteden har jeg heller valgt å sette avlsdyrene ut til fórvertfamilier.  På denne måten har alle hundene sin egen familie hvor de hører hjemme, hvor de får massevis av kjærlighet, oppmerksomhet og godt stell hver dag.

 

Stoneweiler driver et forholdsvis begrenset oppdrett, og alle valper vokser opp i stuemiljø inne i huset. Avlstispene kommer hjem i god tid før fødsel og får valpene sine i trygge, kjente omgivelser. Alle valper håndteres mange ganger daglig fra de er født, og de sosialiseres og preges på mennesker i alle aldre fra de er bitte små og frem til de reiser hjemmefra.

Alle valper selges registrert i Norsk Kennel Klub, og de leveres ID-merket med chip, parvovaksinert og med helseattest. Jeg synes det er for tidlig å chippe valper når de er leveringsklare, men NKK har pålagt oss å gjøre dette før de sender ut stamtavlene.

Valper som eksporteres, må leveres chippet og i tillegg med pass. Valper som leveres i Norge kan også få pass istedenfor vanlig vaksinasjonskort om dette er ønskelig.
Jeg har egen chip-scanner for kontroll av chip.

Oppdrett av podengo Português!

Sommeren 2008 kjøpte jeg min første Podengo Portugês Pequeno Liso; Engahöjdens Follow Me - kalt Skip. Skip er født 15.5.08., og jeg hentet henne og søsteren i juli -08. Lykke, søsteren til Skip, skulle til Jorunn Ludvigsen.

Etter å ha sett hvor herlig temperament Skip har både når det gjelder mennesker og andre hunder, besluttet jeg å importere to podengovalper til, denne gangen fra Kennel Plushcourt i England. De kom til Norge rett før jul i 2008.

I 2009 importerte jeg tre podengoer til, to fra Plushcourt i England (Bonsai og Delicia - kalles Lisa) og en fra kennel Blanco Estrella i Finland (Blanco Estrella La Bailarina - kalles Pimu).

Podengoene er kjent for sitt gode temperament, de er svært selskapelige og utadvendte. De oppsøker gjerne andre hunder uten å gneldre når de skal hilse på. De elsker mennesker og og hilser gjerne på alle de ser med største fornøyelse.

De er lærenemme og smarte, og egner seg utmerket for lydighetstrening, agility, freestyle, rally lydighet, lure coursing, hare/småviltjakt og ikke minst som selskapshunder. De tar liten plass (veier mellom 4,5 og  ca 7,5 kg som voksen og er mellom 20 og 30 cm høye) og har et tilsvarende lavt matinnntak.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE