DETTE ER KENNEL STONEWEILER!

Aika og Diamond. Aika var mor til Diamond, Azurite (Toya) og Exquisite Emerald (Funny). Aika ble nesten 12 år før hun gikk ut av tiden - Diamond ble bare litt over ti år, og han forlot meg 30. august 2012.

KONTAKT MEG

VALPEPLANER 2019:
Jeg har pt to rottweilertisper, den ene - kanskje begge, blir paret på neste løpetid, ca mars/april.

Podengokull er planlagt, her blir det både mødre fra eget oppdrett og importerte tisper. Hanner er ikke bestemt riktig enda, men jeg har to importerte fra Portugal, Opus av Zappa og dertil tilgang til flere hunder i regi av kennel Zappa.

Stoneweiler's PP Titicaca (Tici) ble paret med Opus av Zappa 20.1. og termin er ca 24.3.
Er hun drektig, blir det valper til levering fra ca 19.5.

Stoneweiler's PP Snow Crystal (Asti) vil bli paret fra ca 4.3. med enten Ali Baba do Vale Negro eller Majin de Balouzval (Twix).
Blir Asti drektig, har hun termin ca 6.5. og da blir det valper til levering fra måndeskifte juni/juli.

Jeg ønsker å kjøpe en AD-/HD-fri og øyelyst fri rottweiler hannhund om noen er interessert i å selge. Han må være familiehund, over to år og fortrolig med og glad i barn, han skal bo i deltids-barnefamilie og jeg kommer til å ha jevnlig kontakt både med hund og familie. Tips gjerne noen du kjenner som kan tenkes å skulle selge hunden sin, - men husk at jeg kjøper absolutt ikke hva som helst, her er det friske blodslinjer (og da ikke gammelt ihjelavlet materiale jeg er ute etter) og personlighet som teller.Kennel Stoneweiler eies og drives av Liv Steinhaug.

Adresse: Kalaveien 75, 1743 Klavestadhaugen (Sarpsborg)

Mobil: +47 41 26 94 94
Mailadresse: 
stoneweiler (at) gmail.com (Jeg skriver mailadressen slik for å unngå søppelmail fra søkeroboter på nettet) 

Jeg er medlem på Facebook - er du?
Vi har egen fb-gruppe "for oss som har rottweiler fra Stoneweiler" der man kan skryte, diskutere, spørre og gi råd  og der har vi det veldig hyggelig!
Vi har alltid plass til flere medlemmer = kjøpere (vi er restriktive på at du må ha en Stoneweiler for å bli medlem).
Vi har også kart over hele landet med Stoneweiler-rottweiler-familier sine bosteder, så det er lett å finne ut om det finnes andre i nærheten!


Podengo-gruppe har vi også; Podengo fra Stoneweiler.

OPPDRETT

Målsetningen min er å avle frem sunne, friske familiehunder med god psykisk og fysisk helse. Dette gjøres ved kun å benytte velfungerende, sosiale og menneskekjære foreldredyr som i tillegg er friske og sunne rent fysisk.

Her finnes ingen "valpefabrikk" med store hundeanlegg med brakker/uthus eller digre hundegårder hvor hundene blir stående i flokk.
Isteden har jeg heller valgt å sette avlsdyrene ut til fórvertfamilier.  På denne måten har alle hundene sin egen familie hvor de hører hjemme, hvor de får massevis av kjærlighet, oppmerksomhet og godt stell hver dag.

 

Stoneweiler driver et forholdsvis begrenset oppdrett, og alle valper vokser opp i stuemiljø inne i huset. Avlstispene kommer hjem i god tid før fødsel og får valpene sine i trygge, kjente omgivelser. Alle valper håndteres mange ganger daglig fra de er født, og de sosialiseres og preges på mennesker i alle aldre fra de er bitte små og frem til de reiser hjemmefra.

Alle valper selges registrert i Norsk Kennel Klub, og de leveres ID-merket med chip, parvovaksinert og med helseattest. Jeg synes det er for tidlig å chippe valper når de er leveringsklare, men NKK har pålagt oss å gjøre dette før de sender ut stamtavlene.

Valper som eksporteres, må leveres chippet og i tillegg med pass. Valper som leveres i Norge kan også få pass istedenfor vanlig vaksinasjonskort om dette er ønskelig.
Jeg har egen chip-scanner for kontroll av chip.

Oppdrett av podengo Português!

Jeg også oppdrett av Podengo Portugues Pequeno Liso (liten glatthår), og hadde de to første podengokullene i 2010.

Sommeren 2008 kjøpte jeg min første Podengo Portugês Pequeno Liso; Engahöjdens Follow Me - kalt Skip. Skip er født 15.5.08., og jeg hentet henne og søsteren i juli -08. Lykke, søsteren til Skip, skulle til min gode venninne Jorunn.

Etter å ha sett hvor herlig temperament Skip har både når det gjelder mennesker og andre hunder, besluttet jeg å importere to podengovalper til, denne gangen fra Kennel Plushcourt i England. De kom til Norge rett før jul i 2008.

I 2009 importerte jeg tre podengoer til, to fra Plushcourt i England (Bonsai og Delicia - kalles Lisa) og en fra kennel Blanco Estrella i Finland (Blanco Estrella La Bailarina - kalles Pimu).

Podengoene er kjent for sitt gode temperament, de er svært selskapelige og utadvendte. De oppsøker gjerne andre hunder uten å gneldre når de skal hilse på. De elsker mennesker og og hilser gjerne på alle de ser med største fornøyelse.

De er lærenemme og smarte, og egner seg utmerket for lydighetstrening, agility, freestyle, rally lydighet, lure coursing, hare/småviltjakt og ikke minst som selskapshunder. De tar liten plass (veier mellom 4,5 og 6,5 kg som voksen og er mellom 20 og 30 cm høye) og har et tilsvarende lavt matinnntak.

Les mer om podengoene mine under respektive sider - de har alle egne sider med fotoalbum.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE