AVKOM

Arrox

Ulvebo's Arrox er flyttet til Hommelvik til sine nye eiere Anniken og Morten

----bilde kommer.....

A- Kaizer

Ulvebo's A-Kaizer er flyttet til Jakobsli i Trondheim sammen med Odd og hans datter

Arex

Ulvebo's Arex er flyttet til en gård på Øysand og lever livets glade dager sammen med Hans Ole og hans familie

.....bilde kommer.....

Asti

Ulvebo's Asti er flyttet til Viggja sammen med Birgit Forsell og Knut Johnsen.

.....bilde kommer....

Aila

Ulvebo's Aila er flyttet til Sunndalsøra til sin familie og skal trenes i bruks

Amira

Ulvebo's Amira er flyttet helt ned til Kvinesdal sammen med Eline og Thomas.

Ayza

Ulvebo's Ayza er flyttet til familien Hansen i Trondheim

6,5 uke

Idag har vi tatt turen til Dyrlege Gunnar Melhus, vi har fått tatt vaksine på alle valpene og id merket alle sammen. Fikk masse skryt av valpene hvor trygge de var.  Vaksineringen gikk knirkefritt, mens en par jamret seg litt da chippen skulle settes men alt i alt var nok dyrlege besøket en positiv opplevelse. Hadde med meg en god venninne som medhjelper og et par ekstra hender...det trengs med så mange valper :-)

Vi har også hatt besøk av valpekjøpere denne uka her også og får ett nytt besøk ifra et par ifra sunndalsøra som skal ha ei tispe som de skal trene og konkurrere i bruks med. Det skal bli spennende å følge med den lille damen de har valgt.

Neste uke begynner de første å forlate redet, kan ikke si jeg ser fram til det øyeblikket. Jeg gruer meg rett og slett, har vært sammen med de mange timer hver eneste dag siden de ble født så det blir nok en litt tøff periode når alle sammen er forlatt heimen. Men sånn er livet, valpene trenger å komme til et hjem der de blir godt tatt vare på og blir preget på best mulig måte av sine eiere. Har ikke mange valpene igjen å selge heller og føler meg utrolig heldig som har klart å fått så gode hjem til de.  Gleder meg velig til å se de vokse opp og bli store, friske, vakre schæferhunder :-)

5 uker allerede

Da er vi inne i valpenes 5 uke, tiden går så altfor fort og om ikke lenge så skal de forlate oss. Gruer meg til den dagen kommer, det er en utrolig opplevelse å så hvordan de vokser og utvikler seg. Og Witamor er så utrolig flink med valpene sine, så tolmodig og rolig med dem.
 
Vi har hatt masse besøk av både små barn og voksne, kjempefin miljøtrening av valpene. Og de har allerede vært ut på sin første biltur, og det taklet de utmerket. Ikke en lyd fra noen av dem, bare la seg og sov. De har også fått lov å være med ut på verandaen når været har tillatt det, og de har vært med tante Bonnie på oppdagelsesferd ut i naturen.

På dagen da de var 5 uker hadde vi besøk av tidliger innehaver av Kennel Haukåsen ( Anne Lise Woldvik ) og hennes samboer, Kennel Chaila ( Torill og Odd Arve Nedahl ) og Kennel Ulvebo ( Hilde og Trond Eriksen ). Det var litt moro å høre om delte meninger på valg av tispe for vår del, men vi er iallefall veldig enige om at tispene er utrolig like og det er små detaljer som skiller dem.

Pr dags dat så har vi kun 2 igjen å selge 1 korthår hann og 1 langhår hann, er utrlolig heldige som har klart å skaffe gode hjem til nesten alle valpene.
Wita og valpene på verandaen sammen med nabobarna

Ulvebo's A kull

Valpene har nå blitt hele tre uker. Tiden går så altfor fort, men vi koser oss så mye vi kan med valpene. Vi har så smått begynt å slippe folk inn i valpekassen, og Wita tar imot alle besøkende med logrende hale. Idag har vi hatt besøk av to nabojenter som har fått sitt første møte med små schæfervalper. Og de var skjønt enige om at noe søtere enn en schæfervalp fantes ikke😉.  Vi har også hatt besøk av en av valpekjøperne med familie, og de ble rimelig forelsket i de små nøstene. Og vi venter besøk av enda en valpekjøper om noen dager.

Valpene har også begynt med fast føde noe som ble godt mottatt, forings seansen endte jo selvsagt med at Witamor måtte til med en skikkelig rengjøring av både valpekasse og valper etterpå, hehe. Men det er sånn det skal være, alle valpene vokser og legger på seg slik de skal og virker som de har det veldig bra.
Det skal iallefall bli vanskelig å plukke ut valp for vår del, da alle de fire tispene er utrolig like. Så en får vente å se hvordan de utvikler seg.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.03 | 04:47

Da har æ vært her å stjålet noen bilder, takk for titten. Fin side.

...
27.12 | 21:23

så søt

...
13.07 | 04:31

Var litt trist at Wilma var borte når vi var på besøk sist :(
Var blitt glad i henne den tiden jeg kjente godjenta <3

...
15.01 | 17:42
Forside har mottatt 13
Du liker denne siden