Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Og hvis du ønsker å se orginalkart kan du søke: "Blakervegen 979" på 180.no

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Heidi Galten, 26. jun, 2015
Vi var tre stykker som var hos deg i dag, det ble fuglebur, gravlykt, gjøkur/barskap. Det er mange flotte ting og ennå flere fine ordtak som er brent inn på diverse artikler.
Vi kommer igjen, både en og flere ganger til.


E-post:
Hjemmeside: ------------
Skrevet av Lillian , 19. mar, 2014
Hei å takk for i dag!! Supert pågå komme innom deg å "stjele litt ideer for kompisene på aktivitetssenteret :) god som gull du !!! Å fortsett med å følge med opp mot vedplassen så de ikke tar seg til igjen disse tyvraddene!!!


E-post:
Skrevet av Vigdis, 24. jun, 2013
Tusen takk for en hyggelig og morsom dag hos deg...og så mange fine og morsomme ting man kan kjøpe:-))


E-post:
Skrevet av Karina Kristiansen, 16. jun, 2013
Hei

Jeg trenger en dørhammer hakkespett og det er også flere andre ting jeg kunne tenke meg. Kan jeg bestille av deg og få det tilsendt?


E-post:
Skrevet av Anne-Lise Hägglund (Svendsen), 10. nov, 2012
Nå har jeg titta i din låve og der var det mye fint, jeg som liker tre. Har prata med Solveig og hun skulle også sende deg en hilsen. Hvilken båt du har, vi har brygge men ingen båt.


E-post:
Skrevet av Tonje, 8. nov, 2012
Hei! Jeg vil takke så mye for den fine omvisningen jeg fikk av butikken i dag. Veldig koselig sted og utrulig mye fint, gleder meg til å komme tilbake for å handle inn til jul :)


E-post:
Skrevet av AnneMa/fotografen, 5. okt, 2011
Hei begge to :))
Nina & jeg gleder oss til et besøk i gjen, hos dere. Til: Varmen, kjærligheten, kaffe`n og alle de fantastiske "tingene av tre", hos dere. Klem fra Oslo & Nesodden


E-post:
Skrevet av Hilde Bjørnstad, 26. jul, 2011
Hei.
Er interessert i å kjøpe den hakkespett-dørhammeren du har på siden din.
Finner ikke noe kontakt-info her.
Kunne du være så snill å sende meg en e-post?


E-post:
Skrevet av Stine Helene Bøe Sandberg - Stine's Alternativ, 7. apr, 2011
Tusen takk for all god hjelp med maling Svein! Du er et fantastisk godt og varmt menneske mange kunne lært mye av om hvordan man skal være som menneske! Jeg er så takknemlig at det finnes ikke ord! Flott side du har her, og butikken din er herlig! Vi snakkes igjen! Mange klemmer fra Stinemor


E-post:
Hjemmeside: www.stinesalternativ.com
Skrevet av Berit Kaspara Hansen, 6. jan, 2011
Dette skulle jeg ha gjort lenge. Takker for mange flott ideer til gaver når noen skal feires her på jobb eller privat. Jeg har bstillt flere gjøkur, sekker og andre ting når noen skal feires. Og det er moro og se hvor glad folk blir når de får noe spesielt fra dere.Med personlige ting brendt in. Jeg var så heldig i august og selv få gjøkuret i 50 års presang. Noe som jeg ble veldig glad for. Og nå må jeg ut til dere igjen noen i familien blir 50år. Og da må noe bestilles og hentes i slutten av måneden.Og selvfølgelig må jeg ha med moren min som elsker og se på alt det fine dere har.Og kansje finne noe som man bare må ha. Så da sees vi. Men jeg ønsker dere et riktig godt nytt år. Hvor jeg vet at derre vil glede mange. Berit KTP


E-post:
Skrevet av Estelle Bjerke, 13. des, 2010
Så mange flotte ting dere lager. Kjempeimponert!! Stikker helt sikkert innom siden din igjen...
Tusen takk for titten :o))

Estelle


E-post:
Hjemmeside: www.glambiznet.com
Skrevet av Venke Stavem, 1. okt, 2010
Så fin hjemmeside! - og så lettvint å kunne sitte hjemme og spekulere på hva man skal ha. Produktene dine er bare så fine og gøyale. Kommer snart igjen :)


Hjemmeside: www.stavemskortoggodt.com
Skrevet av Ann-Kristin Emilsen, 11. sep, 2010
Heisann. Var innom siden deres og tittet. Vil bare si at det er en kjempe flott side, og så mye fint dere har. Gleder meg til å ta turen til dere. Jeg ble helt " dårlig " av å se alt det fine dere har : ) Er farlig å titte, vanskelig å komme unna igjen.


E-post:
Skrevet av Bjørg Synnøve Emilsen, 11. sep, 2010
Hei. Har vært innom å titta på hjemmesiden deres. Bedre side finnes det ikke på noen andre hjemmesider. Har også vært hos dere å handla, å jeg kommer igjen. Jammen godt at det finnes en sånn flott butikk, som det er farlig å gå inn i, og du kommer deg nesten ikke ut igjen, på grunn av alt det fine som er der inne.


E-post:
Skrevet av Mai Britt Björnstad Tregde, 9. aug, 2010
Hei Unni og Svein! Jaa, Det var morro å se dere igjen på Facebook og samtidig se denne fine side. Må bare se å pelle meg til Blaker å se på alle fine ting dere lager! Har jo Bodd i sverige nå i 20 år. Lang tid det...Håper allt er bra med dere ellers..Klem fra Blakerjenta...


E-post:
Hjemmeside: www.nogg.se/pepita
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE