Kjære alle venner og kunder !!

Denne hobbyen/arbeidsplassen startet da jeg ikke lenger klarte yrket som lastebilpåbygger / mekaniker.
Grunnen var nerver og alkoproblemer som holdt på å ta livet av meg og mine. Men jeg klarte å snu livet 180 grader . dette skjedde for endel år siden og fra  jeg snudde har jeg med dette klart å hjelpe andre som lider og sliter med de samme problemene som jeg kjenner så godt.
Jeg er så takknemlig hver gang en person kommer og lurer på hva man KAN gjøre for å komme seg ut av dette uføre og lidelse. Det er også mange pårørende som spør om dette. Da kan jo min kone Unni svare dem. Hun har erfaring der.---                                                      Det har aldri vert ambisjoner om å tjene mange penger, men å overleve selv, og ha en meningsfylt hverdag. Alt dette hjelper mine kunder og venner til med.
Kona Unni har også sin hobby med Juledekorasjoner før jul, for fra 1 november er jeg Fjøsnissen og hun er da Nissemor.
Vi ønsker med denne siden at vi skal få vist våre produkter til så mange som mulig, og vi serverer kaffe  +++  gratis hver dag .
Hjertlig velkommen til kaffe, og en prat hvis det er noen som har problemer som meg.

Jeg prøver å ha butikke åpen fra 07-17 hverdager og gjerne til 14 lørdager og muligens søndager. Jeg bor ikke på gården, men ikke så langt unna.

Venlig hilsen Svein, alias "fjøsnissen".

Jeg er tilstede om det gjelder hjelp til gaver eller annet---.

Utseende som Fjøsnisse har jeg kun i november og desember altså. Julaften faller det og starter med å anlegge det i slutten av ferien. Dette er en plage hvert år, ALTSÅ !!!!

Svar via e-post: sksamuel@online.no
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE