Fotoalbum

treningsaparat for den som vil holde kroppen vedlike hjemme i stedet for treningssenter. Her med 5 forskjellige strikker dom kan brukes 1 av ganen eller opp til 5 samtidig. Sete henger her løst. Montert bak døren som slår inn.

Her ser man ikke aparatet bak døren.

Her ser vi flere typer strikker og fjører. Krokene kan settes der man måtte ønske, slik at aparatet får utallige muligheter.

Nærbilde av strikker og fjærer.

Krokene gjør det også slik at det er liten mulighet til at strikkene kan falle av fks. de utvendige knaggene.

Har man fjører eller strikker fra før, kan jeg lage løse håndtak. Eller hvi man deler opp de 5 org.strikkene til 2-eller 3 kan ekstra håndtak være praktisk å ha.

Aparatet må monteres så høyt at setet kommer 46-47 cm. over gulvet da det passer bare på denne ribben. Det er fint å sitte på i forskjellige treninger.

Bruker man ikke setet, kan man henge det der det passer for ikke å være i veien for annen trening.

Slik fremgår originalen med 5 forskjellige strikker med 2 håndtak. Strikkene koster 349.- på XXL. Totalt selger jeg dette for 1000.- med strikkene. Dette skulle være et godt tilbud for den FAMILIEN som vil holde kroppen vedlike uten å gå på treningsenter !!!!!

Ekstra kjøkkenbenk I bobil til å ta av og sette opp etter som man trenger den.

Stødig, og kan godt sitte på plass under kjøring.

Fuglemater der skjæra ikke får plass. Modeller fra 700-1100.

Stomperud håndlaget i heltre bjerk. Nommerert,datert, signert, og det medfølger 3 sider med historie. Blir laget 100. Nommerert 1-100 og dato den er ferdig. Kan bli et samleobjekt.

Her er nr.44 ferdig av 100. Datert 7-11-20. S.Samuelsen.

Hei !! Her vil jeg legge inn de nyeste av mine produkter og ideer som jeg setter ut i live. Jeg er ikke flink nok til å redigere alle mine sider, derfor vil jeg følge opp denne siden men nyheter. Det blir for det meste ting du ikke får på "supern".
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE