Slik fremgår hele pakken med strikker (5 stk.) med 2 håndtak der man kan sette på så mange ellef få strikker man ønsker. 5 blir meget harde. Setet kan man regulere eller ta vekk. På medre trinn bruker man å stå på, for å trene fot og legg. (Man bli kvitt kramper i tærne om natten, no jeg var plaget av ) Komplett koster dette kun 1250.-

Dere ser også at ribbene går utenfor stenderen. Dette er for å lettere henge strikkene over dem. På bildet ser dere også 2 ekstra håndtak, noe jeg lager og sender med for å kunne dele de 5 strikkene efter behov, slik at man kan ha 2 forskjellige styrker. Pluss 3 kroker som gjør det lettere å få kortere strikker og dermed tyngre. Og 4 sider med program medfølger.

Hjemme har jeg montert dette bak kontordøren. Setet henger jeg rett ned og da tar det ikke mer plass enn dørhaven, når jeg lukker opp døren. Se neste bildet.

Her er døren lukket opp, og ingenting synes. Her kan jeg lukke igjen døren og trene i fred og ro.

Som dere ser, er det mange forskjellige strikker og fjærer man kan ta i bruk. Dere ser ogso de løse krokene og de ekstra håndtakene som følger med.

Meget bra å bruke krokene som holder strikkene samlet når det er flere samtidig.

Dette er ikke det setet som medfølger. Dette er en prototype som jeg gikk fra.

Slik henger setet i den høyden man vil, eller man legger det tilside mens bruker resten. 4 sider med program medfølger!!!!

Treningsaparat.

Dette er det man trenger for å erstatte alle de store, dyre treningsaparatene man finner på treningsenteret. Untatt tredemølle og sykkel. Strikker man får i forskjellige dimensjoner hos XXL. Der er det et stort utvalg av disse. Noen har jeg kjøpt inn på lager, som følger med aparatet som jeg lager. Samt treningprogram som passer ALLE som vil bevege seg uten å måtte gå på senteret for å trene sin kropp.
Et sete som er til å ta av, eller sette på nederste trinn for å stå på og trene fot og legg. Sitte på for flere øvelser.  Her kan alle i familien trene, NÅR dem vil, hvor lenge dem vil og uten flåtte treningsdresser som også koster penger. Jeg merker stor forbedring selv. Jeg fikk ideen på LHL Gardermoen, der jeg var 1 mnd. for KOLS nå ifebruar. 
Mange som gjerne ville gå på treningsenter, men tiden rekker ikke til. Her kan man ta det når det passer hjemme. Da blir det MYE lettere.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE