Løsning på den med 5 deler.

Løsning på den med 6 deler

Løsning på den med 7 deler.

Et ( penge ) spill. " Jakob" er et pengespill som stammer fra starten av 17oo-tallet. Orginalen var støpt i bronsje. Her bestemmer man hva innsatsen skal være og resten sier seg selv ved å snurre denne rundt. Les av der den stopper. 40.- Det som ikke synes pga. pinnen er: sett innsats. noe man blir enige om. fks. 3kr.

I dette skrinet finnes 7 spill. Alle er beskrevet på papirene som medfølger. Brettet har 3 x3 ruter på den ene siden og som vist på bildet 4 x 4 ruter. 200.- men på neste bilde er det samme spillet i en pose, og da kun 150.-

Spillet er det samme som foregående foto, men i en pose til150.-. 7 spill som er en erstatning for dataspill og får frem det sosiale mellom blant annet barn. Brettet har spill på begge sider og da 3 x 3 og 4 x 4 ruter.

Pinnespillet " Solitaire " er et enmannsspill som man aldri blir ferdig med, eller rettere sagt, lærer seg ikke løsningen på. Muligens fordi det er 4 ekstra pinner i hjørnene. Dette skal være orginalen som den Franske mannen laget. Les historien og reglene på neste bilde. 200.-

Som dere kan lese, så er det historie ved dette. Ingen i dag kan vel tenke seg hvordan denne mannen kunne hatt det i sitt liv. Lykke til !!!!

4 på rad eller i høyden er et spill som krever konsentrasjon for å bygge 4 og for å sperre motspiller samtidig. ikke langtrukket og meget spennende for voksne og barn. Kjekt å ha med seg på tur, og det er sosialt. Kunn 2oo.- Se de neste fotoene.

Her vises mulighetene. Det er det samme i hvilket høydelag de blir, bare det er 4 efter hverandre i samme lag.

Når det pakkes skal alle 16 pinner være fulle. Da mangler man ingen. På lokket er det 2 pinner som stikkes mellom brikkene, slik at det ikke sklir av.

Lokket er på, og da er det bare å sette en strikk rundt som følger med. Meget kjekt å ta med seg på tur.

Dette er et puslespill der man skyver brikkene rundt uten å ta dem ut. Meningen er at man skal få den store brikken opp i motsatt hjørne og tilbake. Hvis noen tror det er lett, så tro om igjen. Barn og voksne blir fort opphengt i denne. Også fin å ta med seg på tur. 150.-

Samme som foregående. Muligens bedre foto ?

Den nye modellen av foregående " Pussle". Denne er laget av plastbelagt fineer slik at den glir bedre når man skal flytte. Bruksanvisning ligger med.

Løsninger og spill.

Mange har ringt meg for å få løsninger på forskjellige spill og puslerier. Derfor denne siden. Det vil komme flere spill efter hvert. Jeg lager disse selv, men de er jo kjent fra før.   Jeg har erfaring på det å ha med barn på tur, der det fort kan bli kjedelig for noen. Da er det kjekt å ta frem et enkelt spill for å bedrive tiden. Eller på hytta i dårlig vær . Da er det trivelig med noe sosialt.

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE