LOSLISTE

NAVN PÅ LOSER OG LOSSKYSSER

I forbindelse med arbeidet med «Loshistorien for Lødingen og Tjeldsund», som jeg håper skal bli bok om alt går som jeg håper og tenker. I den forbindelse ligger det her en oversikt over losene, samt losskysser. Om alt går som jeg håper, skal dette bli en bok med tiden.

 

Der vil det også bli en enkel oversikt over losene og losskyssene i boken med tilhørighet i Lødingen, Tjeldsund og Efjord, - at disse nevnte personene er fra dette området, eller bodde her.

 

Til venstre ligger en meny med flere stedsnavn, klikk inn for å se oversikten. Hjelp til med manglende og/eller tilføyende opplysninger. Det ønskes også fotografier, som blir vist i «passfotoformat» ved siden av presentasjonen.

 

Listene er langt fra komplet, så nye korrigeringer og tilføyelser vil jevnlig finne sted etter som nye opplysninger dukker opp.

 

Ta kontakt hvis du/dere sitter på opplysninger av interesse. Enten ved å legge igjen en liten beskjed på heimsiden min (ikke gløm da en kontaktinfo for meg, slik at jeg kan ta kontakt). Eller du kan gi beskjed til meg via min personlige meldingsboks på facebook. Eller til min e-postadresse: tore0803@online.no

 

Tore Waage.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

23.12 | 20:36

Hei,
Hans Andreas (Henriksen) Dragland fikk 4 barn, og ikke 1 barn som er skrevet her.

Mvh Kjell

...
10.08 | 01:35

IDin far er min fetter. Din farfar Ludvig er bror til min mor, og din oldemor Marie er min bestemor ( Ludvigs mor). Maries mor Nelly / Nella er min oldemor

...
20.05 | 19:44

Hei!

Jeg er barnebarn av Åge Emil Pettersen, jeg skulle gjerne hatt mer informasjon om hvem Åge Emil Pettersen var gift med, og også hans far og mor.

...
24.05 | 11:45

Giæver var min mors onkel, gift med Jenny Giæver, født Hartvigsen. De hadde en datter som etter krigen flyttet til Oslo.

...
Du liker denne siden