Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Rune, 13. mai, 2013
Kjempeflott trening vi hadde på Kr.Himmelfart.
Mvh Rune og Pelle
Skrevet av Bodil Wilson, 29. jul, 2010
Hei Halgeir!
Gratulerer så mye med familien,hjem og hunder.Det er et flott opplegg du har og jeg vil absolutt anbefale andre og benytte seg av disse mulighetene!Jeg har kjent deg i ca.40 år og vet at du er en meget rettferdig og dyktig hundefører på mange plan.Molly og jeg ønsker deg lykke til videre,nå SKAL vi snart ta en tur over elva og besøke dere.
Hilsen
Bodil og Molly
E-post:
Skrevet av Sandra, 28. jul, 2010
Kan man besøke deg også om man har en rød fare som tar stand når hun ser fugler, jakter på absolutt alt som rører på seg (ingen sommerfugl eller mus skal føle seg for trygg) og som er VELDIG glad i late som hun søker i terrenget mens hun egentlig bare ikke gidder å være sammen med mamsen sin? ;)

Nei, dette overlater vi til de "ekte" fuglehundene, og ønsker dere en flott sommer videre med både shibaer, collier og breton! :)
E-post:
Skrevet av Gitte, 10. jul, 2010
Grattis med et kjempeflott kull. Lykke til med dem. 'kjerringa'
Hjemmeside:
Skrevet av Helga, 30. jun, 2010
Hei! Har dere en mailadresse det går an å ta kontakt med dere på? Ønsker evt å komme en tur ila sommeren :-)
E-post:
Skrevet av Rigmor Schau, 13. mai, 2010
Takk for sist og en kjempehelg med trening i forbindelse med vårt 20års jubileum som oppdrettere. Vi kommer igjen, dette er en super trening for spaniels (støtende) like vel som for stående hunder. Hjemmesiden din er veldig fin og logo'n din super :-)Jeg har lagt link til siden din fra min hjemmeside. Hilsen Rigmor, Kennel Fantin
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Gitte, 11. mai, 2010
Gratulerer, min kjære, med flotte resultater på VANITY-breton'ene lørdag. Og lykke til med Bird. Krysser fingre for at turen til Frankrike har gitt resultater.
Klem fra 'kjerringa' ;-)))
E-post:
Skrevet av Gitte, 17. nov, 2009
Velkommen som 123 bruker. Det er ikke så vanskelig som du tror, litt innsatsvilje er det som skal til! Og hjelpen er aldri langt unna, vet du!!
E-post: