TRONDHEIM TREKK- OG BRUKSHUNDKLUBB

NORSK KENNEL KLUBS INTERNASJONALE HUNDEUTSTILLING 2017

Hei alle medlemmer i TTBK!

Trondheim trekk- og brukshundklubb skal arrangere NKK-utstilling på Leangen Travbane i Trondheim fra 1. juli - 2. juli 2017. Vi spør i den forbindelse om dugnadshjelp til denne helgen (30.juni - 2.juli). Kunne du/dere tenkt dere å bidra til at klubben får inn noen ekstra kroner i klubbkassa så kan du/dere henvende dere til Kjell Sørum på telefon: 971 95 570. Han registrerer hvem som kommer osv.

Vi trenger bl.a. følgende hjelp: parkeringsvakter/områdevakter/banerydding, kiosk, kjøkken og servering, rigging av utstillingsringer/telt/bord og stoler etc.

Noen av oss camper på utstillingområde slik at det er duket for sosialt samvær på kveldene med grilling og trening av hund.

Med sportslig hilsen

Marius Wærdahl

Leder Trondheim trekk- og brukshundklubb

                                                                                            Foto: Lindis Pettersen

Gratulerer til vinnerne av Trøndercup!

Snørekjøringsesongen er straks over, og Trondheim Trekk- og Brukshundklubb ønsker å gratulere vinneren av årets Trøndercup, Petter Brøndbo Wettre fra Innherred Trekkhundklubb, med seier i seniorklassen 12 km. I gutt/pike 6 km var det Sofie Sørum fra TTBK som er årets vinner av Trøndercup.

Vi ønsker også å si takk til alle som har bidratt til en fantastisk sesong! Vi har i klubben utrolig mange dyktige hundekjørere og engasjerte ildsjeler som vi er veldig stolte av. 

Hvis det er noen som gikk glipp av Trøndercupen som kunne tenkt seg å være med, så er barmarkssesongen straks i gang, og vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til en ny sesong med morsomme aktiviteter for hund og eier. Det er tydelig at hundene storkoser seg når de får løpe! 

SAKLISTE TIL ÅRSMØTE 2017

Til           Medlemmer i Trondheim Trekk- og Brukshundklubb

20.03.2017, Lensvik

Sakliste  for årsmøtet

Det vises til innkallingen til årsmøte av 20.03.2017.

Sted:                                     Draksten
Dato og tidspunkt:          25.03.2017, kl. 14:00 – 15:00

 

Sakliste:

1. Godkjenne de stemmeberettigede.
2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
3. Velge dirigent, referent, samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen.
4. Behandle idrettslagets årsberetning.
5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
6. Behandle innkommende forslag og saker.

6.1. innvestering av tidtakersystem (Nicolas Morgan)
7. Fastsette medlemskontingent.
8. Vedta idrettslagets budsjett.
9. Behandle idrettslagets handlingsplan 2017/2018

9.1. Trøndercup

9.2. Barmarkscup

9.3. Hundekjørerseminar

9.4. Hundekjørerskolen

9.5. Villmarksmessa (Valpeshow)

9.6. Vindelelvsdraget

9.7. NKK- utstilling

9.8. NM 2018 TRØNDELAG?

9.9. Årsmøte 2018

 

10. Jf. årsmøte avholdt i 2016 er følgende på valg i 2017:

a) Marius Wærdahl (leder) og Sunniva Morgan (nestleder)
b) Mats Plugge (kasserer)

c) Odd Bjarne Aa (styremedlem)

 

 

 

Med vennlig hilsen
Styret

TRØNDERCUPLØP 5/MARKADILTEN 12. MARS 2017

TTBK arrangerer Trøndercupløp 5/Markadilten 12. mars. Dette er en dag for hele familen, både store og små.Ta med medbrakt grillmat, så stiller vi med varm grill ;D

Kjøremøte: kl. 11:00
Løpsstart: kl. 12:00
Barneløp på slutten med eller uten hund :)

Kommer med mer informasjon om løpet etter hvert.

Innkalling til årsmøte for TTBK 2017

Styret innkaller herved til årsmøte i Draksten for Trondheim trekk- og brukshundklubb.

Årsmøtet avholdes den 25.03.2017 ca. kl. 14:00 (etter trøndercuprennet) i klubbbrakka, i Draksten.

Saker som et medlem ønsker å få tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 10.03.2017 til e-post: mareriksen@hotmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på TTBK`s hjemmeside.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
styret

TTBK ÅPNER FOR PRØVING OG BESTILLING AV NY KLUBBDRAKT SØNDAG 22. JANUAR PÅ HALLEMSVOLLEN I VERDAL

Trondheim trekk- og brukshundklubb (TTBK) åpner for prøving av nye lags-/klubbdrakter m/ ny logo og sponsor. Vi anonserer nå med et tilbud på hele klubbdrakten til en uslåelig pris av 1000 kr*, resten sponser klubben. Settet inneholder overtrekksdressen (600 kr) og tights (400 kr). Er dette av interesse? Møt opp til prøving og bestilling på Hallemsvollen i Verdal søndag 22. januar. Spesielt viktig er dette for de av dere som skal delta på Vindelelvsdraget i Sverige i Uke 11, slik at vi får bestilt opp drakten før draget. Under kan du se klubbdrakten. Vel møtt ;)

*Med forbehold om 10 bestillinger eller fler.

Veiledning til Idrettsregistreringen (NIF)

Sett av 10 - 15 minutter i helgen og hjelp oss med idrettsregistreringen :) Det er viktig at alle meldemmer i TTBK gjør dette før utgangen av 2016. På forhånd takk for hjelpen.

I forbindelse med krav om nytt digitalt medlemsregister legger TTBK ut noen veiledningssnutter laget av Norges Idrettsforbund (NIF): HUSK også å søke om klubbmedlemsskap!

Hvordan opprette bruker i Min Idrett?:
https://www.youtube.com/watch?v=rtuud5Gk2Y4

Hvordan søke om klubbmedlemsskap i Min Idrett?:
https://www.youtube.com/watch?v=e_u2tHtdYAA

Med hilsen
Marius Wærdahl
Leder, Trondheim Trekk- og Brukshundklubb

KRAV OM NYTT DIGITALT MEDLEMSREGISTER!

Norges Idrettsforbund strammer inn kravene til digitale medlemsregister. Innen 2016 må vi ha et komplett digitalt medlemsregister i KlubbAdmin (NIF). Idrettsforbundet har i lengre tid jobbet med digitale løsninger og på Min idrett kan man registrere seg selv, å få tilgang til de nye funksjonalitetene. Min idrett og KlubbAdmin er koblet sammen slik at en registrering på Min idrett holder.

Vi ber om at alle våre medlemmer registrert i Norsk Kennel Klubb (NKK), både aktive og passive, oppretter profil på https://minidrett.nif.no/, slik at krav gitt av Norges Idrettsforbund blir oppfylt.

Kontigent og medlemsskap i NKK vil gå som normalt.

Det koster ingenting ekstra å registrere seg i Min Idrett.

Min idrett samler terminlister, aktiviteter, medlemskap og lisenser på tvers av idrettsgrener. Den gir enkel påmelding og online betaling for deg selv og din familie.
Det blir enklere å finne arrangementer, kurs og møter og melde deg inn i klubb.

HVORDAN OPPRETTER JEG BRUKER I MIN IDRETT?

1) Gå inn på: https://minidrett.nif.no/

2) Trykk på Ny bruker, øverst i høyre hjørne.

3) Fyll ut brukeropplysningene og trykk på den grønne pilen.

 

Hvis det overhodet ikke er interessant med egen konto på Min idrett med de fordelene man da får, kan man ringe til sekretær eller leder i klubben. Da kommer vi til å registrere inn opplysningene i KlubbAdmin. (Hvis du skulle registrere deg på et senere tidspunkt i min idrett blir opplysningene koblet mot KlubbAdmin).

Telefon Edel Therese Ysland (Sekretær): 473 78 637

Telefon Marius Wærdahl (Leder): 458 62 881

Åpen dag ved Sveberg Dyrehospital med valpe- og matchshow

I forbindelse med at Sveberg Dyrehospital feirer 5 årsjubileum 1. oktober i år har de forespurt Trondheim Trekk- og Brukshundklubb om å arrangere valpe- og matchshow den 24. september.

Programoversikt:

Kl.09:00: Valpe- og matchshow starter. Uteområde ved Sveberg Dyrehospital er blitt satt av til valpe- og matchshowet, så parkering vil derfor skje oppe ved Abrahallen.

Kl.11:00 Sveberg Dyrehospital åpner dørene og byr på lett servering. Gjennom hele dagen har de ansiktsmaling og bamsesykehus for de minste. Andrea står klar på operasjonsstua med bandasje, nål og tråd.
Kl. 11:30, 12:30 og 13:30: Tannhygiene og tannpussdemonstrasjon v/Solveig og Alva. Her får du også mulighet til å bestille time ila dagen eller uka etter til tannpleie med 25 % rabatt.
Kl. 12:00, 13:00 og 14:00: Demonstrasjon i vanntredemølle v/Sunniva og Penny.
Kl. 15:00: Avsluter dage.

Vi sees ;D

Samling åpen for alle

Vi er tre som skal trene ved Stor erikvollen i Tydal helga 1 september Morten Wiggen, Roger Selnes og meg. Det er fantastiske forhold der oppe. Jeg kommer til å bruke ferien der og på Riasen i tre uker alle er velkommen Jeg har liggeplass til Et par tre stk hvis ønskelig ta også med deg fiskestang for det er supre fiskevann der.Kul

Velkommen!

 

Per-Erik Bjerkan Svendsen

NKK TRONDHEIM 2016

Norsk Kennel Klub ønsker velkommen til Internasjonal eksteriørutstilling med lydighets- og agilitykonkurranser på Leangen Travbane i Trondheim fra 2. juli - 3.juli.

Dommerliste: http://bit.ly/XLThNf

Påmeldingsfrist: Manuell og ordinær elektronisk påmelding: 30.05.2016
Forlenget elektronisk påmelding: 13.06.2016

Parkering: http://web2.nkk.no/filestore/Aktivitet/Dommerlister/Parkeringsskjema-NKKTrondheim-2016.pdf

Barmarkscup løp 1, 3. juni - Fannrem

Orkdal hundeklubb og Trondheim trekk- og brukshundklubb arrangerer det første barmarksløpet for sesongen.

Er du glad i fart og moro anbefaler vi at du setter av kvelden den 3. juni og blir med oss til Orkdal tråvpark på Fannrem. Der vil enkelte hyle av begeistring mens andre blir stumme av beundring!

Vi arrangerer hundeløp og det beste av alt, DU kan delta! De fleste hunder synes det er gøy å jobbe og vi har sparkesykkel til utlåns dersom du har lyst til å teste løypa sammen med hunden din :) Vi stor-gleder oss til denne kvelden.

Sees vi?

Publisert av Orkdal hundeklubb.

Miniseminar hundekjøring 30.4.-1.5.2016

Vi ønsker alle velkommen til vårt mini-hundekjørerseminar den siste helga i april. Dette blir ei hundehelg som passer for absolutt ALLE som har interesse for hund. Vi bruker ei flat og enkel løype, slik at det passer for alle som har lyst til å prøve. Man kan låne sykkel, kickbike, seler og ellers annet utstyr man trenger, det eneste du trenger, er en hund! Det vil komme mer info om hva som skal skje etterhvert, men sett av helga nå, dette blir GØY!

Program lørdag 30. april:

1000-1230: Hundekjøring for alle! GRATIS!
Hit kan du komme med hunden din for å få tips og råd om hundekjøring på barmark, uansett om du ønsker å kjøre konkurranse eller "bare" ønsker å kjøre med din hund for mosjon og trivsel. Trondheim Trekk- og Brukshundklubb stiller med kickbiker og utstyr, men ta uansett med det du har til din hun så kan vi se på hva som passer.


SEMINAR I FORSAMLINGSHUSET BERGLY KR 250/PERS.

1230-1330 INNLEGG OM INNVOLLSPARASITTER
Nicholas Morgan fra Sveberg Dyrehospital snakker om innvollsparasitter. Klimaendringer, mer reisevirksomhet og import av hunder gjør at forekomsten av ulike typer parasitter hos hund øker i Norge. Flere av oss har allerede stiftet bekjentskap med giardia og nå i slutten av mars ble det kjent at det er funnet fransk hjerteorm hos rev her i landet.
Hvordan kan/bør vi som hundeeiere forholde oss til dette? Bli med og still Nicholas spørsmål om dette temaet!

Pause

1400-1600 PANELDEBATT (med innlagt kaffepause)
Marit H. Hoveid, Trondheim Trekk- og Brukshundklubbs første deltaker og rookie på Finnmarksløpet 2016 kommer! Til tross for at Marit var rookie i år er hun en kjent person når det kommer til Finnmarksløpet. Hun har vært løpsleder i 10 og vært med og utviklet Finnmarksløpet til det det er i dag. Marit har også bodd i Alaska og kjørt åpenklasse sprint der, samt at hun har kjørt nordisk stil. Marits målsetning når hun kjører langdistanse er å ha med alle hundene til mål. Noe det virkelig står respekt av!
I tillegg til Marit vil panelet bestå av Kjell Sørum som er Midt-Norges høyes meriterte hundekjører på barmark med pallplasseringer på VM, NM og SM! Kjell har også kjørt nordisk stil i mange, mange år!

1600-1700
GRILLING Det vil bli mulighet for å kjøpe grillmat og drikke til en rimelig penge.

1700 -
Jan Reinertsen som driver seleverstedet.no, en av de fremste i landet på tilpassing av seletøy og utstyr, kommer. Han syr seler og lager utstyr til de fleste formål, det være seg alt fra utstyr til tjeneste-hunder, til seler som skal brukes i film eller til de lengste ekspedisjonene.
Han er også veldig opptatt av pulsmåling, og er vel en av svært få som har målt puls på alt fra geiter og rein, til hunder i alle mulige settinger. Han mener alt har en sammenheng - trening, komunikasjon, bevegelse, utvikling og utstyr.

Søndag:
1000-1130: Hundekjøring for alle som lørdag

1200: IDEAL-SPRINTEN med 1000,- kroner i premie + uttrekkspremier! Vi kjørere på IDEALTID! Det betyr at hverken den som kjører raskest eller den som kommer sist vinner, men den som tidsmessig ligger nærmest midt mellom disse! :)
Kr 100 i startkontingent betales på stedet.

Vi håper at så mange som mulig finner veien til Sona camping og Bergly forsamlingshus 30.4. og 1.5. 2016! Velkommen! :)

Husk å ta med kontanter til betaling av inngang og hamburger lørdag og IDEAL-SPRINTEN søndag!

For deg som ønsker å bestille overnatting på Sona camping, enten du vil bestille hytte, eller plass for campingvogn, telt o.l., ta kontakt med Arild Ove Østmo på tlf. 92649711.

 

Valpe-/ matchshow Villmarksmessa 2016

Pyrineerhund Nuch NV- 13 NJV-13, NV-14,15 ble BIS matchshow under klubbens valpe-/matchshow søndag 3. april! Han ble også messevinner og fikk dermed med seg en Nordic Cab hundevogn/pulk til en verdi av 6000 kroner! Vi gratulerer! Kul

BIS valp ble West Highland White Terrier.

Flere bilder fra arrangementet finner du under fanen BILDER.

HUNDELØYPE I GRANÅSEN

Trondheim kommune har nå i høst ordnet en egen hundeløype i Granåsen.

Løypa er nå kjørt opp og det er bare å ut og trene!Kul

For å komme til løypa kjører du inn fra Smistadveien, under en steinbru og oppover til du kommer til oversiden av hoppbakkene.

Sakset fra Norges Hundekjørerforbunds side: www.sleddog.no:

Barmarkshundekjøring foregår utenom vintersesongen. Barmarkstrening har i mange år vært en viktig del i treningsopplegget mot vintersesongen, men selve konkurranseformen er relativit ny. Det første VM'et på barmark ble avholdt i 2002. I barmark konkurreres det i sykkel 1 hund, sparkesykkel 1 og 2 hunder, vogn 4, 6, 8 hunder og løping med 1 hund. Nedover i Europa er barmarkshundekjøring veldig stort

HUNDEKJØRING - BARMARK

Nordisk stil er en gren der utøver går på ski bak hunden som enten er innspent i drag med pulk eller bare med en strikk. Det brukes fra 1-4 hunder. Tradisjonelt er det disiplinen med pulk som har stått sterkest i Norge, men internasjonalt er det en økende interesse for snørekjøring.

Normaldistansene i nordisk stil er 5 km for gutt/pike, 10 km for junior og 10/15 km for senior (kvinner/menn). Det kunkurreres i en-spann, flerspann, lang (20/30 km) og combined. I combined er det fellesstart med pulk og underveis byttes det fra pulk til snørekjøring. Denne konkurranseformen er utbredt i Europa.

HUNDEKJØRING - NORDISK STIL

 

I sledehundekjøring står kjøreren bak på en slede som hundene trekker. Spannene kan ha en størrelse på alt fra 3 til 20 hunder, og det konkurreres i ulike distanser, sprint, mellomdistanse og langdistanse.

 

Sledehundekjøring er en likestilt idrett, der både kvinner og menn konkurrerer i samme klasse.

 
HUNDEKJØRING - SLEDE

 

I sledehundekjøring står kjøreren bak på en slede som hundene trekker. Spannene kan ha en størrelse på alt fra 3 til 20 hunder, og det konkurreres i ulike distanser, sprint, mellomdistanse og langdistanse.

 

Sledehundekjøring er en likestilt idrett, der både kvinner og menn konkurrerer i samme klasse.

 
Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Anita | Svar 31.07.2017 09.37

LÅNETILBUD !!! Har du noen gang tenkt på å få et stressfritt lån fra et anerkjent selskap? Har du vært på utkikk etter et lån og nektet din lokale bank? Gratule

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.07 | 09:37

LÅNETILBUD !!! Har du noen gang tenkt på å få et stressfritt lån fra et anerkjent selskap? Har du vært på utkikk etter et lån og nektet din lokale bank? Gratule

...
19.03 | 23:12

Kan dere sette opp Lhasa Apso helt til slutt da fergen min fra Brekstad ikke går før kl.08.30 så jeg er i Melhus ca.kl.11.00.

...
18.04 | 23:15

artig å følge med

...
15.10 | 12:02

Hallo

 Er du ute etter en virksomhet lån , personlige lån , hus, bil lån,
student lån, gjeld konsolidering lån , kortsiktige lån , usikrede lån , risiko
kapita

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE