Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Jesper, 22. okt, 2009
Hipp hurra og gratulerer så mye med 1 årsdagen din i dag! Regne m at d blir stor feiring og kaka :P
Klæm fra Jesper


Skrevet av Anjamuotta, 12. okt, 2009
Ohh go lea jo sturron muota biiga!! :-)
Ja nu søhta ies:-)
Vaillahan din <3 !!!


Skrevet av Spesialsykepleier Nina , 21. mai, 2009
Hei
Hørte av Marianne at dere hadde vært på kontroll og fikk adressen av henne. Nå har jeg sett på masse flotte bilder! Lykke til videre alle tre.


Skrevet av Anjamuotta, 20. feb, 2009
Vuoi man fiinna govat:-)!!!!


Skrevet av lemet a eanu, 16. feb, 2009
for se om jeg er frisk når jeg kommer til alta.vis ikke så tro jeg er det når jeg kommer tilbake fra oslo.skal bil gøy når ho kan lære av de onkelan


Skrevet av Maret Laila , 9. feb, 2009
Bures didjiide. Soma go ruoktot lehpet joavdan. Doaivvon dis manasii bures dieppe Alttas. Ja doaivvon MR bisosii dearvvasin.E-post:
Skrevet av Siri, 30. jan, 2009
Grattis med hjemreise, kan skjønne det må være deilig. Håper den lille søte frøkna holder seg frisk fremover og at dere koser dere masse.


Skrevet av Knærten, 25. jan, 2009
Hei!

Vil bare si at jeg er innom siden deres nesten hver dag. Har selv en gutt som er født i uke 29. Lykke til og kos dere nå som dere sikkert snart kommer hjem. Og oppdater snart da:)


Skrevet av Anjamuotta, 24. jan, 2009
Hei, fertejin beare iskastit leat go odda govat ihttan prinsessas ja leahki go callan beaivegirjji vuoi diedan mii dieppe geavva go ies lean golgosis..
Savan muota biiga lea astan sihke oaddit ja bures boradit :-)Skrevet av wms, 23. jan, 2009
hei,soma gullat diis bures manna,lean davja dan siiddus ja guovlladan:)Gulahalle msn'bokte:)))


Skrevet av siv tanja, 21. jan, 2009
heia:)

fint å se at det går bra med dere, selv om det sikkert blir lange dager på sykehuset. Det er ett eget liv på sykehus, noe som jeg har fått erfare for noen år tilbake. Men flott å se at du har fåt ett "eget" nettverk med mammaer, slik at dagene kansje går litt raskere for dere. Har lagt merke til at dere kansje får hjemreise snart:):) kan tenke meg at det blir deilig, og kansje litt spesielt å komme hjem igjen. Savner dere, og gleder meg til våre samtaler igjen, og ikke minst å se hjerteknuseren** klem


E-post:
Skrevet av ahkku, 19. jan, 2009
Viimmat ruovttus min unna biigáš. Dal beassabehtet iežadet dilis "kosedit".


E-post:
Skrevet av Wenche, 19. jan, 2009
Håper reisen gikk fint?! Savne dåkker allerede...
Klæm fra Jesper & Wenche


Skrevet av Vilje, 19. jan, 2009
Hei Igjen. J e nu her å ser igjen. Så heldig dere var å få dra tilbake til Tromsø. J er oxo ganske misfornøyd m barneavdelinga i Hammerfest. Det er bare 2 pleiere som er greie og proffe der og han Pal Ivan er grei. Tenk, ja dere har vært lenge på sykehus nu. D e helt forståelig at du er lei. Og ikke tenk på at d bi liten tid å holde kontakt med folk. Du kan skylde på ammetåka og at tids-sona er ulik vårres her i den andre verden. Du finner fram til venna dine etterhvert skal du se ;) Men uansett vitner d om god omsorg fra deg, at du har dårlig samvittighet for oss her ute.
D e jaggu godt å se Lille-marit har blitt såpass stor. Og greier å die. Da er dere hjemme igjen snart. Håper du får fin kontakt med helsesøster når dere er hjemme igjen, ho kommer jo en uke etter at dere e komt hjem. D e koselig m hjemmebesøk av helsesøster. Synd ho kommer bare en gang. Kansje du kan b om å få de første kontrollene hjemme ;) Mange e åpen til sånne ønsker. Skulle ønske jeg kunne komme på noe morro å si til deg , så du kommer litt på latter igjen. Du har all mulig grunn til å føl dæ sliten . D e helt utrulig at du greier så mye som du gjør. J synes tulla di enda ligner på Arne, men oxo mye på ahcci-en ;) Take care. Hils


E-post:
Skrevet av Liv Inger , 12. jan, 2009
Savan buori odda jagi didjiide ja man buorre oaidnit ahte nieiddas nu stuorru :-) Finan duos dan ain dan siiddus- geahccamin govaid ja illudit ovttas dinguin-- juohke ovdaneapmi lea stuorra lavki.. Mus lea vel dat rava vahnenguoktai-- galgabeahtti iezade maid vuoruhit (dan gal jahkan ahte buohcciviesus maid ravvejit) A- avat vel Maret Ristenii :-) :-)