IMPORT AV US TRUCK's, biler , pickup's

Velkommen til hjemmesiden

Jeg har alltid hatt interesse for amerikanske biler og lastebiler og har vært involvert i import eller registrering av ca 70 enheter. De fleste til Norge, noen til Sverige. Det har vært mange morsomme turer til USA og det er artig å se igjen kjøretøyer i Norge.

 

For tiden er jeg opptat med annen jobb og derfor er importvirksomheten redusert til at jeg kan hjelpe noen få med shipping fra USA inkl henting på selgers adresse. Dette må jeg vurdere i hvert enkelt tilfelle.

Delesalg er også avsluttet da de fleste kjøper på nett nå for tiden og vi klarer ikke å konkurere med dette. 

 Bilimport: i 2018 importerte jeg 3 biler. I 2019 ble det ikke noe import men jeg bisto med å godkjenne en Ny Camaro.

 Se på denne nettsiden biler som er importert gjennom årene.

 

 

Mvh

Øystein Korsgård

Telefon 95239333

Mail o.k@online.no

www.usatrucks.no

 

 

Godkjenning

 Registrering av USA truck's, pickup's og van's i Norge kan være vanskelig.jeg har bistått med å registrere mange biler i Norge. Det er noe jeg har gjort både med biler jeg importerer selv og med biler andre har importert. 

Viktig besøk

 
             9.1. 2014 hadde jeg besøk av Bård Hoksrud og Tor Andre Johnsen fra regjering / storting, forklarte de problemene med å registrere tyngre biler fra USA, de forsto problemet og ville se på om de kunne gjøre noe.

 I 2015 var samferdselsministeren innom og da ble det en prat angående registrering av USA truck's med han også. Senere har det blitt mye enklere å importere kjøretøyer fra USA. Mye av æren for dette har amcar klubben i Norge.
         

 

KW DUMP TRUCK

Dumperbil som denne:
Teknisk totalvekt 36Tonn.
Egenvekt 12 Tonn, lovlig totalvekt på Norsk vei 32 tonn. Lasteevne ca 20 tonn. 

 

DUMPTRUCK

Har i 2008 importert denne fine Kenworth dumperbilen .