IMPORT AV US TRUCK's, biler , pickup's

Velkommen til hjemmesiden vår

Importvirksomheten er fortiden lagt på is av ulike grunner.

Butikken på Hanestad i Østerdalen er stengt da det ble for usentralt og tungvint å drive der med skruing og salg.

Delesalg er avsluttet da de fleste kjøper på nett nå for tiden og vi klarer ikke å konkurere med dette da vi stadig hadde kunder som ikke betalte eller ikke ville ha det de hadde bestilt og man kan ikke ta inn det tapte fra de kundene som betaler. Desuten ble Hanestad for usentralt som nevnt over.

 

Bilimport er redusert, i 2018 importerte jeg bare 3 biler. I 2019 er det ikke noe import enda. Vi får se om det blir litt import/salg senere hvis jeg f.eks får et verksted i mer sentrale strøk, se på denne nettsiden biler som er importert gjennom årene.

Mvh

Øystein Korsgård

 

Godkjenning

 Registrering av USA truck's, pickup's og van's i Norge kan være vanskelig.jeg har bistått med å registrere mange biler i Norge. Det er noe jeg har gjort både med biler jeg importerer selv og med biler andre har importert. Ta kontakt for priser og muligheter. 

 IMPORT AV AMERIKANSKE LASTEBILER , Pickups ,Vans, biler fra USA:
 
Jeg har importert endel amerikanske pickups , lastebiler og andre kjøretøyer og deler siden 90 tallet og har erfaring med å importere og registrere veteranlastebiler og nyere biler  i Norge .Bla. har jeg registrert en 2005 model Kenworth som har vært i daglig bruk. 

www.transportmagasinet/article686405.

Skal du ha nyere lastebil må du regne med endel utgifter på registrering , det kreves test / registreringspirer fra USA/EU. Det kan koster noen tusen euro , avhengig av biltype og årsmodel. Det er nå mulig å få registrert de fleste kjøretøyer inkl. hengere fra usa men de bør være i original tilstand og mest mulig etter eu krav selvsagt,.Vi må vurdere i hvert enkelt tilfelle om vi kan påta oss import og registrering av det aktuelle kjøretøy.

Skal man ha hobbybil/gårdsbil o.l. kan man kjøpe veteran ( minst 30 år gammel ) , da slipper man kravene til EU-papirer og registreringskostnadene er mye lavere.  
 
 
  
 TLF 952 39 333
E-Mail:
o.k@online.no 


Forøvrig har jeg god erfaring med amerikansk lastebil da jeg i endel år kjørte daglig transport i Norge, Sverige, Finland og Danmark med en 89 modell kenworth K100E Aerodyne . Det er en solid, god bil med lavt dieselforbruk. Den har hittil rullet nærmere 4 mill. Km med lite problemer.

Viktig besøk

 
             9.1. 2014 hadde jeg besøk av Bård Hoksrud og Tor Andre Johnsen fra regjering / storting, forklarte de problemene med å registrere tyngre biler fra USA, de forsto problemet og vil se på om de kan gjøre noe.

 I 2015 var samferdselsministeren innom og da ble det en prat angående registrering av USA truck's med han også.
         

 

import av store trucks

   VELKOMMEN TIL ALLE SOM LIKER 
  US-TRUCKS  !!!!!!!!!!!!!

   Jeg heter Øystein Korsgård og har siden 1996 importert pickup'er og lastebiler fra USA.
   Jeg påtar meg å importere biler på bestilling , men har også iblandt noen biler ''på gang'' , som selges når de kommer til Norge eller etter at de er kommet. Det har vært både pickups og store trucks. Bildet viser min første Kenworth , importert i 1999.
  TIL SALGS NÅ:  Se siden trucks for sale.
   TRUCKS :
   Jeg importerte min første Kenworth i 1999, hadde tenkt å bruke'n sjøl, men den ble solgt etter kort tid. Men jeg hadde fortsatt stor tro på at Kenworth ville fungere bra i Norge-Sverige kjøring som jeg driver med , så jeg dro over å kjøpte en til , og den har jeg beholdt , og kjørt med nå i 3-4 år uten noen dyre reparasjoner.. ca 120 000km i året..Selv om bilen er en 89 modell med antagelig minst 3 mill. km bak seg , fungerer den veldig bra og jeg har alltid kommet meg hjem fra hver tur. Noe småfiksing har det jo vært etter veien , men disse bilene er veldig enkle å reparere , så som regel kan man fikse litt og holde bilen i gang til man får tak i deler..
  Selv om jeg vil beholde denne bilen selv så lenge har jeg hjulpet andre med import av biler og deler og kan tenke meg å gjøre mere av det..
  Har bra kontakter i USA når det gjelder å skaffe både biler og deler. Spesielt  gjelder dette Kenworth og Peterbilt ..

Så om du vil ha en US-truck som bruksbil eller hobby , kan jeg sørge for import , og deler senere.  For 250-300 000kr kan du få deg en grei brukt bil ....FOR RUNDT 8-900 000 EN HELT NY FIN BIL ......
HVOR MYE KOSTER DET ??????
Ser du på nettet en bil i USA du vil ha så må du regne med at den koster ca 100 000kr pluss prisen i USA og pluss moms på alt , når den står ferdig klar til reg. Dette inkluderer at jeg drar over og ser over og kjøper bil , frakt til havna , frakt til Norge ,klargjøring som f.eks å sette i skriver, vising, ol  . Evt. påkost i USA og ekstra deler kommer i tilegg. Man bør finne en bil på østsiden eller i midten av USA. Fra vestsida blir det dyr frakt...  
 

 

KW DUMP TRUCK

Ny dumperbil som denne:
Teknisk totalvekt 36Tonn.
Egenvekt 12 Tonn, lovlig totalvekt på Norsk vei 32 tonn. Lasteevne ca 20 tonn. 

 

DUMPTRUCK

Har i 2008 importert denne fine Kenworth dumperbilen .