IMPORT AV US TRUCK's, biler , pickup's

Velkommen til hjemmesiden

Jeg har alltid hatt interesse for amerikanske biler og lastebiler og har vært involvert i import eller registrering av ca 70 enheter. De fleste til Norge, noen til Sverige. Det har vært mange morsomme turer til USA og det er artig å se igjen kjøretøyer i Norge.

 

For tiden er jeg opptat med annen jobb og har ikke verksted i sentrale strøk, derfor er importvirksomheten redusert til at jeg kan hjelpe noen få med shipping fra USA inkl henting på selgers adresse, jeg kan hjelpe med godkjenning for endel nye og brukte kjøretøyer. Dette må jeg vurdere i hvert enkelt tilfelle.

Delesalg er avsluttet da de fleste kjøper på nett nå for tiden og vi klarer ikke å konkurere med dette. 

 Bilimport: i 2018 importerte jeg 3 biler. I 2019 ble det ikke noe import men jeg bisto med å godkjenne en Ny Camaro.

 Se på denne nettsiden biler som er importert gjennom årene.

 

 

Mvh

Øystein Korsgård

Telefon 95239333

Mail o.k@online.no

www.usatrucks.no

 

 

Godkjenning

 Registrering av USA truck's, pickup's og van's i Norge kan være vanskelig.jeg har bistått med å registrere mange biler i Norge. Det er noe jeg har gjort både med biler jeg importerer selv og med biler andre har importert. Ta kontakt for priser og muligheter. 

 IMPORT AV AMERIKANSKE LASTEBILER , Pickups ,Vans, biler fra USA:
 
Jeg har importert endel amerikanske pickups , lastebiler og andre kjøretøyer og deler siden 90 tallet og har erfaring med å importere og registrere veteranlastebiler og nyere biler  i Norge .

www.transportmagasinet/article686405.

Skal du ha ny bil må du regne med endel utgifter på registrering , det kreves test / registreringspirer fra USA/EU. Det kan koster noen tusen euro , avhengig av biltype og årsmodel. Det er nå mulig å få registrert de fleste kjøretøyer inkl. hengere fra usa men de bør være i original tilstand og mest mulig etter eu krav selvsagt,.Vi må vurdere i hvert enkelt tilfelle om vi kan påta oss import og registrering av det aktuelle kjøretøy.

Skal man ha hobbybil/gårdsbil o.l. kan man kjøpe veteran ( minst 30 år gammel ) , da slipper man kravene til EU-papirer og registreringskostnadene er mye lavere.  
 
 
  
 TLF 952 39 333
E-Mail:
o.k@online.no 


Forøvrig har jeg god erfaring med amerikansk lastebil da jeg i endel år kjørte daglig transport i Norge, Sverige, Finland og Danmark med en 89 modell kenworth K100E Aerodyne . Det er en solid, god bil med lavt dieselforbruk. Den har hittil rullet nærmere 4 mill. Km med lite problemer.

Viktig besøk

 
             9.1. 2014 hadde jeg besøk av Bård Hoksrud og Tor Andre Johnsen fra regjering / storting, forklarte de problemene med å registrere tyngre biler fra USA, de forsto problemet og ville se på om de kunne gjøre noe.

 I 2015 var samferdselsministeren innom og da ble det en prat angående registrering av USA truck's med han også. Senere har det blitt mye enklere å importere kjøretøyer fra USA. Mye av æren for dette har amcar klubben i Norge.
         

 

import av store trucks

   VELKOMMEN TIL ALLE SOM LIKER 
  US-TRUCKS  !!!!!!!!!!!!!

   Jeg heter Øystein Korsgård og har siden 1996 importert pickup'er og lastebiler fra USA.
   Jeg påtar meg å importere biler på bestilling , men har også iblandt noen biler ''på gang'' , som selges når de kommer til Norge eller etter at de er kommet. Det har vært både pickups og store trucks. Bildet viser min første Kenworth , importert i 1999.
  TIL SALGS NÅ:  Se siden trucks for sale.
   TRUCKS :
   Jeg importerte min første Kenworth i 1999, hadde tenkt å bruke'n sjøl, men den ble solgt etter kort tid. Men jeg hadde fortsatt stor tro på at Kenworth ville fungere bra i Norge-Sverige kjøring som jeg driver med , så jeg dro over å kjøpte en til , og den har jeg beholdt , og kjørt med nå i 3-4 år uten noen dyre reparasjoner.. ca 120 000km i året..Selv om bilen er en 89 modell med antagelig minst 3 mill. km bak seg , fungerer den veldig bra og jeg har alltid kommet meg hjem fra hver tur. Noe småfiksing har det jo vært etter veien , men disse bilene er veldig enkle å reparere , så som regel kan man fikse litt og holde bilen i gang til man får tak i deler..
  Selv om jeg vil beholde denne bilen selv så lenge har jeg hjulpet andre med import av biler og deler og kan tenke meg å gjøre mere av det..
  Har bra kontakter i USA når det gjelder å skaffe både biler og deler. Spesielt  gjelder dette Kenworth og Peterbilt ..

Så om du vil ha en US-truck som bruksbil eller hobby , kan jeg sørge for import , og deler senere.  For 250-300 000kr kan du få deg en grei brukt bil ....FOR RUNDT 8-900 000 EN HELT NY FIN BIL ......
HVOR MYE KOSTER DET ??????
Ser du på nettet en bil i USA du vil ha så må du regne med at den koster ca 100 000kr pluss prisen i USA og pluss moms på alt , når den står ferdig klar til reg. Dette inkluderer at jeg drar over og ser over og kjøper bil , frakt til havna , frakt til Norge ,klargjøring som f.eks å sette i skriver, vising, ol  . Evt. påkost i USA og ekstra deler kommer i tilegg. Man bør finne en bil på østsiden eller i midten av USA. Fra vestsida blir det dyr frakt...  
 

 

KW DUMP TRUCK

Ny dumperbil som denne:
Teknisk totalvekt 36Tonn.
Egenvekt 12 Tonn, lovlig totalvekt på Norsk vei 32 tonn. Lasteevne ca 20 tonn. 

 

DUMPTRUCK

Har i 2008 importert denne fine Kenworth dumperbilen .