VAUXHALLNORGE den BESTE !!!!!!!!!!!!!

EN verdig vinner av Norges peneste Vauxhall 2010 VAUXHALL VELOX 1957 1/2 Tilhører Arnfinn Emil Olsen "LOLL" fra det blide Sørland

Terjes VIVA racer med V8 og 6trinns manuell En Skikkelig VERSTING :-)

Terje med sin nybyggde Viva Racer med V8 og 6 trinns manuell RÅTØFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ankommer Biri

Mange hjelpsomme hender. Tydelig at Vauxhallnorge er inne i et generasjonsskifte

Biri

Altid fint med et stort Klubbtelt

Altid god stemning

Taler for seg selv

MIN VEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fin musikk

Vauxhallhits

Vauxhallnorges Årstreff Biri 2010.
(Forfatter er Terje Berg )
Datoen var kommet, og vi var på plass, igjen på Biri Travpark, været var fredag noe ustabilt med vind og regn, alle barna som var med å sette opp vårt klubbtelt(for øvrig sponset av Per Olav Lillestokke) de tok ingen notis av dette været, her skulle jobben gjøres ordentlig.

Fredagen strømmet det på med folk og biler fra fjern og nær, og det besøkende publikum på vår klubbstand, fikk i år se enda et mer variert utvalg av Vauxhall, s modeller enn i fjor, fra Trøndelag vår formann med sin Victor Cab og fruen Randi med sin fine gule Victor FE, fra Bergen Jan H Hansen med Cresta PA 58, fra Hedmarken Rune Maurud med sin fine Velox PA 61 mod, Terje fra Bergen med sin eminente Velox PB 64 mod, Arnfinn Emil med sin fine Velox E,
Og selvsagt vår folkekjære Jan Røseth og Else med sine flotte FB modeller ja bildene taler for seg selv, dette et lite knippe av de fremmøtte . 

En fin Victor 101 forsvant forbi oss og stilte seg fint i lag med alle de skinnende eminente vognene fra uk hos vår nabo, artig at kvalitet kan parkeres hvorsomhelst!!!! 

En og annen småombygd Viva HB fantes også, noe som publikum tydeligvis likte, takk publikum!!!!!! 

Lørdagen skinte solen som best den kan, og stemmeseddlene fra publikum, for årets fineste Vauxhall gikk flittig i bøtta vinneren ble Arnfinn Emil ”loll” Olsen.s Velox E modell, Kåres Cab ble igjen slått på målstreken som en god nr 2. 

Takk for hjelpen med avstemning Publikum!!!! Og Gratulerer Loll!!!Vel fortjent!!! 

Premien som ble trukket ut, for stemmegivning en Vauxhallnorge tskjorte gikk til Ørjan Rødbotten, flaks for ha, han trengte en ny. Lucky you!! 

Mange ringte oss å meldte avbud av forskjellige årsaker, til og med havari, lykkeligvis er en god LMK forsikring redningen da, takk til dere for tilbakemeldingen, og vi sees sikkert til neste år dersom det klaffer bedre da. 

Våre to medlemmer som begge er Vauxhalleiere fra Bergen, Åge og Ørjan hadde en trivelig tur. Og kanskje dette ga mersmak til at de neste år tar med seg sine gamle stasvogner, som trenger litt arbeid til før ”sjøsetting”. 

Tom A mente tydelig at en bamse som beskuer publikum med god-caps på, oppå panseret av sin VX, er noe alle bør ha på sin Vauxhall, ingen dum ide, slett ingen dum ide. 

Lørdagskveld gikk med til grilling sponset av klubbkassen, samt hyggelig samvær der alle ble god og mett, det er godt å være medlem av en liten Vauxhallklubb.  

Takk til alle de fremmøtte, takk til Gjøvik vandrehjem en fantastisk plass, takk til Jan H og Sally som stod for grilling og bevertning for de fremmøtte.

Takk til den enkelte som bidro med noe slik at dette ble så bra som det ble, gode minner i vinterhalvåret

gjør vinteren kortere, og neste sommer nærmere. 

Vel møtt til alle medlemmer på årstreff i 2011.

TB 09

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.08 | 17:45

Bare grillen. Dette er en SL 2000

...
01.08 | 22:39

Er dette en Ventora?

...
03.01 | 09:03

Hei! Jeg har på noen få 57 Victorer at de har gummipynt på støtfangerne. Noen som vet hvor jeg kan skaffe slike? Jeg er også på jakt etter brukandes vindusviske

...
19.10 | 20:19

Det er nok en meget sjelden bil ja, er ikke sikker på om det finnes flere i Norge. Send gjerne noen bilder til min email Vauxhall@online.no
Kåre

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE