Gjestebok
Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Lilliann skevig, 9. mar, 2015
Akkurat hva jeg trengte Idag, her jeg ligger å tar godt vare på influensaen. Cat women, solnedgang fra hurtigruta- slipsteinvalsen m.v. Her er spekteret som viser deg, farger, dype og lette tanker, åndelighet. Og ikke minst - som du holder på.


E-post:
Skrevet av Kim Småge, 6. mar, 2015
Hei Viktor! Og takk for fin kaffeprat i dag. Sterk den der Slipsteinnsvalsen din, utrolig sterk. Det digitale håndverket var flott, men det mest bærende, var det kreative. Henger vel ihop. Fortsatt god jobbing! Klem. Kim


Skrevet av Astrid Hagset, 5. nov, 2014
Det var koslig å få se kor du arbeider, du har et sted som mange kan missunne deg. Og så kort veg fra hjem til arbeidsplass. Ha en fin dag.


Skrevet av Anne Lise, 30. apr, 2013
Hei. Jeg har besøkt siden din igjen. Bilde Hvorfor på blogg siden din ble ekstra sterkt for meg på en god måte. Jeg liker dine utrykk. Du har viktige budskap i ordsform også. Veldig bra!!
Beste hilsen
Anne Lise


E-post:
Hjemmeside: www.trasskulas-vei-til-frihet.net
Skrevet av Ruth Therese, 23. sep, 2012
Hei! Nå har jeg kikket på "nybildene". Likte veeeeldig godt trekkfugle-bildene. Stilig og vakkert! Mange fine bilder jeg liker, ble nyinspirert her:-) Takk for gøy samutstilling i Mosjøen, hadde ikke blitt no uten deg! Og nå høstutstilling:-) Tusen takk. Får prøve å skaffe meg innpass her, så skal jeg invitere nordover. Snakkes!

Ruth Therese (www.rutheart.blogspot.com)


Hjemmeside: www.rutheart.blogspot.com
Skrevet av Rannveig, 26. jul, 2012
takk for at du tok kontakt, viktor! - så rart at vi møttes nå. fargene, mystikken, lengselen, friheten, motet, evolusjonen, ja, "For evolusjon er: Dine drømmer brakt ut i livet" (sitat fra Jon´s bok), så mange felles vibrasjoner, gener, våre felles Tomasligener :), vakkert, - ja, men mye mer: utfordrende inn i følelsene og fantasien,
hilsen din tremenning rannveig


E-post:
Skrevet av Grete, 11. apr, 2012
Hei Viktor:) Ser at du har produsert mye siden sist jeg var inn på siden din. Mye fint og spennende. Håper dere har det bra og er ved god helse. Vi har vært ei uke i Porto Mogan. Det var et hyggelig avbrekk. ellers er vi mye på hytta. Håper dere tar turen igjen slik at vi kan treffes. Klem fra Grete


E-post:
Skrevet av Astrid Hagset, 12. mar, 2012
Hei Viktor, har sittet å sett på dine flotte bilder, du er jammen flink. I helga har jeg ært på Kristin Børresen kurs, vi var 16 fornøyde damer. ingen manlige deltagere.


Skrevet av Margaret G.Wik, 17. feb, 2012
Hei og takk for sist! Kjempehyggelig operatur!!
Jeg har gått hastig gjennom bildene dine, og er ganske enkelt imponert. Du er jo så allsidig!! Jeg gleder meg til utstiling.


E-post:
Skrevet av Ruthe, 24. nov, 2011
Hei Viktor! Takker for koselig bloggbesøk og for en super kurshelg! Kjempegøy og inspirerende:-D Har allerede begynt å glede meg til siste helga i januar og Stellander-kurs...! Gøy, og ærerikt, at du syns tekstene jeg skriver til noen av bildene var inspirerende, du er jo så flink med ord og titler. Vi satser friskt på "Uten filter"! Hilsen Ruth Therese:-)


Hjemmeside: www.rutheart.blogspot.com
Skrevet av Anne Kathrine Døhlen, 15. sep, 2011
Hei, hei. Vi ferierte i Nevernes i sommer, og da var vi innom galleriet hvor dine bilder var utstilt. De falt i smak! Likte veldig godt teknikken din. Forstod det sånn at du har startet med penselen i godt voksen, så da er det kanskje håp for meg også!?
Lykke til videre, og takk for fin opplevelse.


E-post:
Skrevet av Tovemerethe Stjern, 3. mai, 2011
Hei !! Takk for sist. Kjøpte 2 bilder av deg på Galleri Hornemann. Håper du har fått pengene. Kikket gjennom sidene dine med bilder her. Likte mye av det jeg så. Interessert i å stille ut på Den Blå Katt ? Om du skal være med i år, får du "hive deg rundt " for våre gjesteutstillere går i trykken snart. Vil du vite mer ? Min e-post adr ts.stjern@c2i.net Ha en god dag


E-post:
Hjemmeside: tovemerethe.com. no Ikke ferdig !!
Skrevet av Vivian Furnes, 5. apr, 2011
Hei pappa.
Har no vært innom her endel gang, å det blir bare bedre og bedre.
Jeg er kjempeglad for at du har begynt å male, og imponert over hvor flink du har blitt. :-) Vivian.


E-post:
Skrevet av Grete, 21. feb, 2011
Hei igjen Viktor;)) Ser at du har fått skikkelig svong på teknikken din. Kjempestolt over å være søskenbarnet til et slikt talent;))) Klem fra meg


E-post:
Skrevet av Anne Lise, 20. jan, 2011
Hei. Så fint å besøke siden din igjen. Du er en kunstner med kamera og P.C. Veldig fint å se. Naturbildene var også kjempefine. Lykke til i ditt kreative livslanskap i 2011.
Varme og lys fra Anne Lise


Hjemmeside: www.trasskulas-vei-til-frihet.net

Nyeste kommentarer

01.11 | 21:46

Etter at jeg har ett på dene bilder i kveld , har jefått lyst å starte opp å male igjen. Har ikke malt noen nye bilder siden vi flyttet hit. Du er flink Viktor.

...
08.04 | 15:39

Hyggelig at du kikker innom sida mi av og til, Astrid

...
07.04 | 22:15

Mange herlige bilder Viktor, har koset meg med å sett på dine bilder.

...
01.06 | 15:10

Jeg er en ivrig bruker av hjemmeside, men dette var fantastisk. Jeg skal prøve meg på kino. Jeg ble hent fasinert av dette. Jeg tegner litt selv også.

...