På kun 5 minutter kan hjemmesiden din være på nettet!

Lekende lett
bare 5 minutter!

Lag hjemmesiden din med kun 3 enkle trinn.

UTTALELSER FRA KUNDER:

Nettbutikk for smijern
Har hatt stor glede av å bruke 123hjemmeside i rundt 3 år, og er godt fornøyd med responsen!
Nettbutikk for smijern
Familiehjemmeside
Det er lett med 123hjemmeside, selv for de som ikke kan mye data. Der er mange "ferdige" sider, alt fra dagbøker og fotosider til stamtavler osv.
Familiehjemmeside
Bryllupshjemmeside
123hjemmeside er den beste hjemme-
siden jeg har hatt. Lett å fikse og enkelt å bruke både for mine kunder og meg selv.
Bryllupshjemmeside

SELG PRODUKTER OG TJENESTER

Kundene dine er online og venter på deg!

123hjemmeside er som skapt for deg som er selvstendig næringsdrivende og som trenger all den hjelpen du kan få. Er du snekker, gartner, vaktmester, artist eller butikkinnehaver? På 123hjemmeside kan du lage din egen hjemmeside slik at kundene dine finner deg. Vis frem produktene dine i et fotoalbum, beskriv hvilke tjenester du tilbyr og hvilken erfaring du har, og legg inn nyheter og spesielle arrangementer for å skape oppmerksomhet rundt virksomheten. Og det er svært enkelt – du kan være online på kun 5 minutter. Prøv i dag!

FOREN VENNER OG INTERESSER

123hjemmeside er som et nettbasert klubbhus.

Klubber og foreninger er limet i lokalsamfunnet. Sportsklubber, motorsykkelklubber og veldedighetsprosjekter – listen er uendelig. Det kreves en del innsats å drive slike foreninger, men 123hjemmeside gjør det enkelt. Med en hjemmeside fra 123hjemmeside kan du organisere alle medlemmene og arrangementene på ett sted – alt fra oppdaterte vilkår og betingelser til nyheter, medlemslister og fotoalbumer – det finnes en funksjon for alle behov. Kommuniser direkte på hjemmesiden og hold hverandre oppdatert. Med en 123hjemmeside er det enkelt å skape samhold. Prøv i dag!

SKRIV OM DEG SELV OG LIVET GENERELT

Fortell dine egne historier med en personlig blogg

Går du med en forfatter i magen? Eller har du mange tanker som du gjerne vil dele med andre? Liker du å samle bilder fra Internett eller magasiner, eller har du et personlig prosjekt som fortjener å bli dokumentert? Da kan du opprette din egen blogg. Det finnes ingen grenser for hva bloggen din kan inneholde og ingen regler for hvordan den skal se ut. 123hjemmeside har gjort det enkelt for deg å komme i gang med kun 3 enkle trinn. På 5 minutter kan du velge farger og design, legge inn din første tekst eller et bilde og velge et passende navn på bloggen – så er du i gang! Etterpå er det bare opp til deg og tankene dine.

SAMLE ALT OM HOBBYEN DIN

Del hobbyen din med andre entusiaster!

Er det ikke herlig å ha en hobby som du kan fordype deg i? En hobby som du kan engasjere deg fullt ut i og dele med andre? Du er kanskje en hobbyfotograf med særinteresse for fugler? Eller spesialist på roser med byens flotteste hage? Enten du er dyreelsker, kunstinteressert eller har skapet fullt av sportstrofeer, kan du dele alt dette med andre! Med 123hjemmeside kan du lage din egen hjemmeside med fotoalbumer og alt om hobbyen din. Og andre entusiaster kan finne deg – dere har sikkert mye å dele med hverandre. Du kan komme i gang på bare 5 minutter. Prøv i dag!

VIS DINE SPESIELLE EVNER

Imponer ditt publikum med en online presentasjon

Det krever hardt arbeid og masse stå-på-vilje for å tjene penger på sitt talent. I dag er det faktisk vanskelig uten et digitalt verktøy som kan vise hvor dyktig man er. Folk må kunne finne deg online. 123hjemmeside er det verktøyet du trenger. Du kan komme i gang på mindre enn 5 minutter, og det koster kun 365.00 kr per kvartal. Det er hva du betaler etter din gratis prøveperiode. Fyll ut hjemmesiden med videoer, bilder og beskrivelser av dine prestasjoner, legg inn omtaler, kommende arrangementer og en gjestebok – du bestemmer selv, siden er din. Og det er også scenen. Lys! Og action!

SÅ ENKELT ER DET Å LAGE SIN EGEN HJEMMESIDE:

1

Velg en av våre flotte design

Du kan velge layout og farger etter ønske.
2

Skriv din historie og velg et bilde

Skriv så kort eller langt som du vil. Du kan tilføye mer tekst.
3

Finn et navn til hjemmesiden

Du kan også få ditt eget domene.

123hjemmeside ER LEKENDE LETT!

Prøv deg frem – du kan gjøre endringer i etterkant.


Mer enn
20 millioner
har prøvd 123hjemmeside

Så mange kan ikke ta feil. Vi tilbyr faktisk den enkleste løsningen for hjemmesider.

Vi står alltid klare til å
hjelpe deg

Selv om det er enkelt, kan ting
skjære seg. Vi er alltid her for
å gi deg hjelp og råd.

Mulighetene
er mange
hos oss

Vi er et selskap i vekst, så vi setter
pris på å høre fra dyktige folk
og mulige partnere.

Enkelt, raskt
og rimelig!

Det er vårt motto.
Og vi er dedikert til å gjøre ting
bedre og enklere – hele tiden.