Valper født 2 mai 2015 - Puppies born 2nd. May 2015

Valper født 2 mai 2015. 4 hanner og 3 tisper. Alle friske og fine :) Puppies born 2nd May 2015. 4 males and 3 females. All healty and beautiful.
Valpenes mamma (mother of the puppies): Chanson D'ete Attica. Hun har oppnådd følgende resultater i utstillingsringen: ES GIB SE DK EE UCH - (forkortelsene står for: Spansk, Gibraltar, Svensk, Dansk, Estonisk Utsillingschampion).
Valpenes pappa (father of the pupppies) Of Hannelhill James Blond, bor i Finland og har oppnådd følgende titler: C.I.B FI UCH SK UCH EE UCH LV UCH LT UCH BALT MVA EEV-10

Fòrvert: Ønsker utstillingsinteressert forvert til en hannhund

Vil ha behov for en pels- og utstillingsorientert fòrvert til den beste hannen i kullet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 14:28

Jeg er en jente som ønsker en mellompuddel, har vokst opp med storpuddel rundt meg. Liker å gå turer. Tilbyr et godt hjem for en hund:)

...
02.05 | 19:27

Vi er et voksent par som ønsker oss en mellompuddel til å bli vårt familiemedlem. Vant til hund. Siste var en Jack Russel Parson som vi eide sammen voksen datte

...
11.04 | 21:57

Vi er et turglad par med ønske om familieforøkelse i form av en mellompuddel. Er oppvokst med hund og håper å kunne tilby et trygt og godt hjem. Ta kontakt! :)

...
01.04 | 17:46

Jeg har lang erfaring med puddel og andre raser, bruksprøver og utstilling. .Liker skogsturer, sykkelturer og lydighetstrening. God tid til stell og tur.

...
Du liker denne siden