ÅRSMØTE 2020

Årsberetning Liahøi SA 2019

Årsberetning Liahøi SA 2019

 

Styret har i perioden bestått av:

Bente Sneis, Leder, Erik Larsen, Nestleder, Marit Aschehoug, Sekretær, Solveig Fjeldstad, Kasserer, Anita Taring,            Styremedlem, varamedlemmer: Ole Nordby, Dagfinn Bakkelid, Babar Rashid

 

Styret har i 2019 hatt 7 styremøter. Styret har hele tiden innkalt vararepresentantene og de har med varierende unntak vært med på styremøtene. Utleiekoordinator Kirsti Westby har i 2019 møtt som observatør på alle styremøtene etter ønske fra styret. Deler av styret i Liahøi’s Venner har deltatt som observatører.

 

Styret har hatt en god dugnadsånd i perioden. Samarbeidet med utleiekoordinator og med styrene i Liahøi’s venner og Gløtten Pub er godt. Styret består av fire kvinner og fire menn.

 

Hvert styremøte har åpnet med redegjørelse for bilag ut og inn og økonomisk status.

 

Eierforhold/organisasjonsforhold:

Det har ikke vært endringer i eierforholdene for Liahøi SA i 2019.

Liahøi SA har 1840 eierandeler pålydende kr. 184.000,- fordelt på 15 lag og foreninger med til sammen 63 stemmer på årsmøtet.

 

Generelt:

2019 har vært et godt år for Liahøi SA med mye utleie. Vedlikehold og oppgradering av bygningsmassen har vært utført fortløpende. Det store løftet har vært å fjerne oljefyren i kjelleren og oljetanken ute samt to parafinkaminer. I tillegg er det gravd og drenert bak huset.

Gløtten Pub har bidratt med 40.000 kroner til dette arbeidet og styret er svært takknemlig for dette. Uten omfattende dugnadsarbeid, hadde ikke Liahøi vært så godt vedlikeholdt som det er i dag. Styret er svært takknemlig for dette også.

Det har vært nedlagt en stor dugnadsinnsats av deler av styret som har pusset opp garderoben nede og lakket gulvene oppe. Det er lagt nytt gulvbelegg i garderoben nede.

 

Helse, miljø og sikkerhet:

Det er videreført rutiner for internkontroll. Internkontrollmappen oppbevares på kontoret. Risikoanalyse skal legges inn i internkontrollmappen. Det er inngått årlige serviceavtaler for kontroll av det elektriske anlegget, kontroll av pumper, varmepumper, samt kontroll av brannsikkerhetsutstyret. Styret er husets ansvarlige brannledere. Det sendes inn vannprøver til Mattilsynet regelmessig. Liahøi SA forurenser ikke det ytre miljø.

 

Leietagere:

Liahøis Venner leier hele huset og området rundt flere ganger i året til sine arrangementer og betaler husleie for det.

Gløtten Forum/Pub leier kjellerlokalene til sin virksomhet og betaler husleie for det. Lions har sine faste medlemsmøter på Liahøi og har fast avtale for husleie en mandag hver måned.  Det undervises i yoga i storsalen. Utleiesituasjonen er god. Det er få ledige helger i 2020.

 

Nettsidene til Liahøi SA

www.liahoi.no har svært godt besøk. Sidene og fotoalbumene er pr. mars 2020 vist totalt 241.637 ganger  - en økning på 41.500 visninger siden samme tidspunkt i fjor.

Liahøi’s sider på Facebook er også populære og brukes til meddelelser om arrangementer og lignende.

Alle dokumenter lagres i Dropbox.

 

Nye oppgaver – fremtiden:

Det er fortsatt en rekke oppgaver styret tar fatt på i 2020. Det er fastslått at bordkledningen på sørsiden er råtten og vinduene begynner å bli dårlige. Det er en stor og kostbar oppgave.

Huset bør i tillegg males utvendig. Huset bør rundvaskes innvendig. Dørene oppe skal males, likeledes taket og veggene i Lillesalen i tillegg til nye taklamper.

 

Styret Liahøi SA februar 2020

 

Bente Sneis, Erik Larsen, Marit Aschehoug, Solveig Fjeldstad, Anita Taring

Ole Nordby Dagfinn Bakkelid Babar Rashid

Årsberetning Liahøis Venner

Årsberetning Liahøis Venner 2019 organisasjonsnummer 811 569 402

 

STOR INNSATS:

2019 har også vært et år preget av stor innsats, særlig er det mye arbeid med å hente og kjøre lopper. Styret og frivillige gjør en kjempeinnsats for å skaffe nok lopper til to loppemarkeder hvert år. Samtidig ser vi at folk gjerne gir hele dødsbo og flyttelass til loppemarked på Liahøi. Vi får inn så mange flotte ting og er takknemlige for det. Vi har vært heldige å få lagre mye i låven hos Terje Ødemark, og hos Solveig Fjeldstad og noen andre i bygda, men vi trenger enda mer lagerplass. En ekstra takk til loppehentegjengen som gjør en kjempejobb!

 

FRIVILLIGFEST:
I januar 2019 arrangerte styret den tradisjonelle festen for alle frivillige som bidrar. Nesten 60 gjester kom på festen der styret lager maten til et fantastisk koldtbord med varmmat. Det er allsang og leker og god stemning på frivilligfestene.

 

DUGNADER:

Det kreves mye dugnadsinnsats for å holde huset og uteområdene pene og ordentlige. Vi har mange frivillige og vil gjerne sende en ekstra takk til dem. Det er også god grunn til å takke styret og deres familie for innsatsen.

Liahøis Venner har hatt dugnader både inne og ute med fjerning av søppel og vasking av utemøbler og rydding av kontor, scene og garderobe oppe. Her ønsker vi oss flere deltagere for alle utemøbler må skrubbes og det må shines opp rundt hele huset før sommersesongen.

 

UTESCENEN:

Den er stadig i bruk i forbindelse med selskaper og under loppemarkedet.

 

LOPPEMARKED:

Rutinene for loppemarkedet er gode og frivillige hjelpere stiller opp. Gulvene dekkes med tykt papir som tapes fast for å spare lakken, og loppene sorteres og tørkes av. Vi får gode tilbakemeldinger på at loppemarkedene på Liahøi er velorganisert, ryddige og ren, og kanskje litt for rimelig.

Loppemarkedene vår og høst er våre viktigste inntektskilder. Liahøis Venner leier hele huset og plassen utenfor av Liahøi SA og betaler leie for det.

Selv om vi kolliderer med loppemarkeder andre steder, så er vi alene om åpning på torsdagen. Vi ser også at folk kommer til oss selv om det er loppemarked andre steder og de kommer langveis fra. Vi har rett og slett godt rykte. VIPPS fører til mersalg selv om det koster noe å bruke VIPPS. Vi har i 2019 lagt på 2 kr for hver VIPPS-transaksjon og det gikk uten protester.

Loppis VÅR ga 134.216 kroner mot 165.976,- kroner i 2018 og 132.400 kroner i 2017.

Loppis HØST ga 147.513 kroner mot 150.299,- kroner i 2018 og 136.000 kroner i 2017.

 

JULEMARKED:

Julemarked ble som vanlig arrangert siste helgen før advent. Det var svært godt besøkt og ga god inntekt både på standsleie, kafeen og ikke minst lotteriet. Til sammen ble inntekten 33.094 kroner mot 26.800 kroner i 2018. De som hadde salgsbord, var veldig fornøyd. I 2019 tok vi for første gang i bruk garderoben nede til salgsbord. Inngangen ble lagt nede og det var veldig populært.

 

ØKONOMI:

Liahøis Venner hadde til sammen 322.723 kroner i inntekt i 2019 mot 346.000 kroner i 2018. Det ble betalt i 270.000 kroner i husleie til Liahøi SA mot 315.000 kroner i 2018.

 

STYRET:

Styret har i perioden hatt 7 styremøter. Samarbeidet i styret er meget bra. Styret samarbeider godt med styret i Liahøi SA og Gløtten Pub. Arbeidet i foreningen forurenser ikke det ytre miljø.

 

Styret har i perioden bestått av:

Leder:                                    Bente Sneis   

Nestleder:                             Erik Larsen

Sekretær:                             Marit Aschehoug

Kasserer:                               Solveig Fjeldstad

Styremedlem:                       Ella Walle

Varamann 1:                           

Varamann 2:                           Kirsti Westby

Varamann 3:                           Per Ivar Wroldsen

Varamann 4:                           Thor Arne Karlsen

 

 

 

    Bente Sneis

Styrets leder

på vegne av styret

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.11 | 17:53

Ring Bente Sneis som har bestillingslisten 93266108

...
14.11 | 17:04

Hei
Skal feire 60 års dag. Er det noen ledige lørdager i Januar 2022 hvor vi kan leie lokaler til ca. 40 stk.

...
19.09 | 09:33

Når er det loppemarked på liahøy i september 2021?

...
22.08 | 15:10

Hei. Er det siste dagen med Loppis i dag? Eller fortsetter dere utover i neste uke?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE