Årsberetning 2020 Liahøi SA

ÅRSBERETNING

Årsberetning Liahøi SA 2020

Styret har i perioden bestått av:

Bente Sneis, Leder, Erik Larsen, Nestleder, Marit Aschehoug, Sekretær, Solveig Fjeldstad, Kasserer, Anita Taring, Styremedlem, varamedlemmer: Ole Nordby, Dagfinn Bakkelid, Babar Rashid

Styret har i 2020 hatt fem styremøter. Styret har hele tiden innkalt vararepresentantene og de har med varierende unntak vært med på styremøtene. Hvert styremøte har åpnet med redegjørelse for bilag ut og inn og økonomisk status. Kirsti Westby har i 2020 møtt som observatør på alle styremøtene etter ønske fra styret. Deler av styret i Liahøi’s Venner har deltatt som observatører. Samarbeidet med Kirsti Westby og med styrene i Liahøi’s venner og Gløtten Pub er godt. Styret består av fire kvinner og fire menn.

Styret har hatt et utfordrende år. Styret rakk akkurat å avholde et normalt årsmøte for Liahøi SA 10. mars to dager før Norge stengte.

Før det skjedde var driften av Liahøi som vanlig med en veldig hyggelig Frivilligfest 18. januar, fulle utleielister og stabilt god økonomi. Derfor vedtok årsmøtet å begynne arbeidet med å skifte vinduer og kledning på sørveggen siden den var helt råtten. Det ble inngått avtale med ØPN Øko Produkter Norge. Det er det samme firmaet som gjorde en god jobb med taket på nordsiden. ØPN er medlem av NHO og Byggmesterforbundet og holder til i Son.

16. mars var det omtale i ØB om den fortvilte situasjonen på Liahøi der alle bestillinger for utleie var kansellert frem til St. Hans. Men økonomien var fortsatt god og det rådet optimisme om at pandemien ikke kom til å vare lenge.

16. september 2020 ble arbeidet med veggen påbegynt. Mye var råttent og veggen var ikke i lodd og vater og vinduene måtte spesialbestilles med lang leveringstid. I oktober benyttet styret sjansen til å påbegynne malearbeidet mens stillaset fortsatt stod oppe. Arbeidet på sørveggen er avsluttet med nye vinduer og nye vinduer på østveggen i Lillesalen og i vaktmesterleiligheten. Det merkes fort at de nye vinduene og god isolasjon i veggene gjør at huset er mye lettere og billigere å varme opp.

Økonomi:

Da sommeren var over, viste det seg at pandemien ikke var over og det var lite utleie også høsten 2020. Regnskapet for Liahøi SA gjøres opp med samlede inntekt på 349.000 kr og driftskostnader på 449.000 kr. Det gir et underskudd på 99.0000 kroner. Det er et bra resultat med tanken på dette unntaksåret.

Eierforhold/organisasjonsforhold:

Det har ikke vært endringer i eierforholdene for Liahøi SA i 2020. Liahøi SA har 1840 eierandeler pålydende kr. 184.000,- fordelt på 15 lag og foreninger med til sammen 63 stemmer på årsmøtet. 

Helse, miljø og sikkerhet:

Det er videreført rutiner for internkontroll. Internkontrollmappen oppbevares på kontoret. Risikoanalyse skal legges inn i internkontrollmappen. Det er inngått årlige serviceavtaler for kontroll av det elektriske anlegget, kontroll av pumper, varmepumper, samt kontroll av brannsikkerhetsutstyret. Styret er husets ansvarlige brannledere. Det sendes inn vannprøver til Mattilsynet regelmessig. Liahøi SA forurenser ikke det ytre miljø. 

Leietagere:

Liahøis Venner leide i 2020 hele huset og området rundt til miniloppis i juni og august. Gløtten Forum/Pub leier kjellerlokalene til sin virksomhet og betaler husleie for det. Lions har sine faste medlemsmøter på Liahøi og har fast avtale for husleie en mandag hver måned. Det har vært lite utleie til selskaper i 2020. 

Nettsidene til Liahøi SA

www.liahoi.no har svært godt besøk. Sidene og fotoalbumene er pr. mars 2021 vist totalt 298.677 ganger  - en økning på over 57.000 visninger siden samme tidspunkt i fjor. Det er en kraftig økning som henger sammen med nettloppis i løpet av året. Liahøi’s sider på Facebook er også populære og brukes til meddelelser om arrangementer og lignende. Alle dokumenter lagres i Dropbox. 

Nye oppgaver – fremtiden:

Styret tar fatt på 2021 med stor usikkerhet. Mange vedlikeholdsoppgaver står på ønskelisten, men strenge regler for smittevern gjør at utleiesituasjonen og dermed inntektsmulighetene er usikre. Men det er ikke fare for husets drift fremover. 

Styret Liahøi SA mars 2021

Bente Sneis, Erik Larsen, Marit Aschehoug, Solveig Fjeldstad, Anita Taring

Ole Nordby Dagfinn Bakkelid Babar Rashid

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

28.04 | 07:02

Heisann
Klør i loppefoten. Er det loppis hos dere snart, tro?

Mvh
Stine

...
10.04 | 22:17

Så flott! Takk!

...
07.04 | 19:59

Jada - vi er i gang. Du kan avtale lukket visning med Solveig Fjeldstad 95149544

...
07.04 | 18:32

Blir det miniloppemarked på Liahøi denne våren?

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE