Legg gjerne en hilsen i gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken om dine minner om skuibakken som hopper eller en iverig tilskuer ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

17. feb, 2017

Jostein Smeby

Mangelfull liste over bakkerekorder dere har liggende. Det ble satt to bakkerekorder i januar 1994 også, av henholdsvis Ketil Moen og undertegnede.

Nettside 9. des, 2013

Aud

Stakk bare innom en snartur for å ønske dere en fin adventstid og en riktig GOD JUL!

4. aug, 2013

Einar Tveiten

Her var det mye nyttig lesestoff. Artig for en som hadde Skuibakken som trimarena i mange år. Bodde i Persbråten og på Feriehjemmet. Gikk hver dag opp og ned trappene i rimelig mange år. Mange flotte skirenn var jeg heldig å få med. Lykke til videre til
dere alle

24. jul, 2011

Paula Søntvedt Javarone Blance

My grandfather was Aslak Søntvedt, born in 1900. He lived in Siljan until he came to the USA in the 1930's. I know the ski jump is on our family farm and he jumped from it as a young man. If you have any more information about the ski jump and it's history, please e-mail me.

16. mai, 2010

FINN REINHARDSEN

Hei ,kan opplyse at DANIEL ,som var et fast innslag ved alle hopprenn på østlandet,hadde på seg nr .52 . Det fikk han av ASBJØRN OSNES ,som vant i Skuibakken i 1957 .

26. nov, 2009

FINN REINHARDSEN

Vil med dette si tusen takk for hjelpen vedr.film fra SKUIRENNET ,1957,som sagt så brant det hos OSNESog de mistet mye ,også fra et langt idretts liv.somnabo har jeg prøvd og finne litt stoff. MVH FINN R

16. nov, 2009

FINN REINHARDSEN

HALLO,ER D NOEN SOM HAR FILM FRA 1957 DA VANT ASBJØRN OSNES ,MED 83 M .HAN HADDE EN BRANN I HUSET OG MYE GIKK MED,DERFOR HADDE D VÆRT FINT MED EN KOPI AV DEN FILMEN MVH FINN REINHARDSEN

27. okt, 2009

Jon Terje Hegghaug

Veien under hoppet var fryktfull for en liten Sørlending på 10 år, som bare hadde sett så store bakker på tven, så selv etter mange hopp i bakken gjennom årene vekker det fremdeles minner om første gang ved hoppet som 10 åring.
Er veldig glad for å høre at den er blitt verdeverdig så mange minner for alle kan bestå.

22. sep, 2009

Håkon

Kolt

16. aug, 2009

Eiker

Det er utrolig morsomt at Skuibakken er blitt fredet. Ny trapp og 73 000 krtil bakken er jo glimrende? Men blir det noen gang renn i bakken igjen????

Nettside 5. mar, 2009

Hanne Erdahl Korsmo

Flott frednings-arrangement!
Og takk for et meget godt initiativ fra Riksantikvaren til fredning. Vi ser frem til bruk av bakken og jeg vet "gamle" hoppere gleder seg til å hoppe igjen, hvem vet, på et showrenn får vi håpe.

6. feb, 2009

Elin Bolstad

VELDIG UENIG I AT STORE OMRÅDER VED SKUISLETTA SKAL FREDES! VET AV ERFARING AT FREDNING OG OGSÅ VERNING SKAPER STORE BEGRENSNINGER. VERDEN KAN IKKE STOPPES, VI MÅ SE FREMOVER, OG GI NESTE GENERASJON MULIGHNETER TIL UTFOLDELSE.
SYNES DET ER FLOTT AT STILLAS OG HOPP BLIR HOLDT VEDLIKE. Det var grunnen til at jeg meldte meg inn i Skuibakkens Venner. Nå må jeg melde meg ut.

5. feb, 2009

Espen Claussen

Det er vel og bra at man ønsker å ta vare på bakken, men å frede sletta, og dermed begrense mulig utvikling av arealene virker noe snålt på meg.
Hvis Skuibakkens venner kun ønsker å overta bakken hvis man får absolutt alt fredet, tar man i hvertfall ikke lokalidrettslige hensyn. Det må være mulig å kombinere gamle minner med eventuell nyskapning....

18. jan, 2009

Per Kristian Hermansen

Et topp initiativ! Fint å se at det spirer og gror i miljøet rundt Skuibakken.
Har dessverre aldri selv vært tilstede under renn i bakken, men hatt gleden av å følge renn på TV.
Har de siste år besøkt bakken på sommertid og beskuet denne fra topp og bunn. Ser frem til et nytt besøk. En historisk bakke som fortjener å bli tatt vare på.

2. des, 2008

Per-Christian Svendsen

En liten hilsen til bakken som fikk meg inn i 100 meters klubben. 12 år og stolt som en hane.

Flott initiativ - bakken fortjener status som fredet og kanskje en dag status som åpen!

2. des, 2008

Einar Bjerke

En liten forhånds gratulasjon med fredning av skuibakken, etter riksantikvarens utsagn om å frede den engang norges største hoppbakke

1. des, 2008

Per Bergerud

Jeg har mange gode minner fra Skuibakken, både ved mønstringsrenn, Norgescuprenn og NM. Jeg behersket bakken godt og det ble flere seire og bakkerekord i løpet av karrieren. Jeg synes det er et flott initiativ som er gjort for å ta være på bakken.

20. nov, 2008

Tormod Knutsen

Takk for alle de fine minnene skuibakken har gitt meg som skihopper.
Hilsen Tormod Knutsen
(OL mester i 1964)