ARES- turnforening

Velkommen til ARES-turnforening

ALLE PARTIER STENGER IGJEN INNTIL VIDERE

Vi beklager å nok en gang måtte stenge ned alle partier. De nye retningslinjene kan finnes her: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/oslo/nyhet/2021/nye-regler-fra-og-med-10.mars/

Det gis beskjed her og på Facebook med en gang vi kan åpne opp igjen!


Det minnes om at innbetalt kontingent ikke kan refunderes uansett hvordan situasjonen blir utover våren.


Årets aerobic program ligger her: https://youtu.be/TAvrE6m2BeA

God trening! 


Korona-informasjon:

På grunn av pandemien har vi nå strenge tiltak som må følges:  https://gymogturn.no/2020/05/12/koronainformasjon-samleside-ngtf/


For å trene må alle booke seg tid. Dette gjøres ved å følge denne lenken:   https://bookwhen.com/aresturn

For mer informasjon, se nederst på "påmelding" fanen


For Ares turnforening gjelder følgende: 

Alle barn bli møtt utenfor hallen, ferdig skiftet. Foreldre kan ikke være med inn. Barna vil bli spritet på hendene ved inn-og ut masj (av instruktør). Garderober og tribunen er stengt. 


Ved symptomer på smitte må barnet holdes hjemme. 

Barn som ikke kan oppholde seg i hallen uten foreldre kan ikke delta under korona-tiden. 

Så fort restriksjonene oppheves, blir det satt opp flere partier bl.a "gym er gøy med foreldre og barn". 


Alle aerobic-deltakere må ha med seg egne gymmatter. Det blir utetrening så lenge været tillater det (Årvoll skoles skolegård). 


På grunn av begrensninger rundt antall, er det nå max 20 personer inkl. instruktør som kan delta. Påmeldningslister blir lagt ut dagen før kl. 20.00 og det blir "førstemann til mølla" med opp til 19 deltakere. Ved symptomer på sykdom/smitte, må man holde seg hjemme. For påmelding, følg link

Betalt kontingent i tillegg til ukentlig påmelding = gyldig påmelding.   


Driver lokalt aktiviteter for alle aldre på frivillig basis!

Alle foreldre oppholder seg på tribunen under aktiviteten, bortsett fra "gym er gøy med foreldre og barn" (gjelder IKKE under pandemien )

Ares Turnforening driver følgende aktiviteter:

 Årvoll flerbrukshall

Turn for nybegynnere og viderekommende.

Mandag: Turn (gutter og jenter) 7-13 år.  

Dette er partier som fokuserer på grunnleggende turn for barn. Barna vil blant annet lære håndstående, rulle, slå hjul og mer. Oppvarmingen vil bestå av lek for de mindre. Vi fokuserer også på å tøye ut muskulaturen etter hver økt.

Vi har også tilbud til de barna som er viderekommende. 

NYHET! Oppvisningsgymnastikk 8-13 år. Fellesskap, fysisk aktivitet og glede står sentralt i oppvisningsgymnastikk. Det lages programmer der turn, akrobatikk og dans kombineres. Fokus ligger i bevegelighet og rytme i utførelse av hopp, rotasjoner, balanse og akrobatiske elementer. Troppen vil arbeide med samspill etter spennende musikk og rytmer, med artistiske bevegelser og akrobatikk. 

Gymlek 4-6 år. Gymnastikk og lek er det beste utgangspunktet for aktiviteter for barn. I konseptet gymlek kombineres gymnastikkens grunnelementer med lek. Dette gir barn allsidig bevegelsestrening og stimulering av grunnmotoriske ferdigheter.Torsdag:  

“Gym er gøy” 2-3 år.
Dette er leke aktiviteter for de aller minste. Her løper, hopper og balanserer vi. Barna får springe rundt og trent balanse og motorikk. (Utgår under pandemien) 

Gymlek 3-7 år.

Oppvisningsgymnastikk 6-9 år: Fellesskap, fysisk aktivitet og glede står sentralt i oppvisningsgymnastikk. Det lages programmer der turn, akrobatikk og dans kombineres. Fokus ligger i bevegelighet og rytme i utførelse av hopp, rotasjoner, balanse og akrobatiske elementer. Troppen vil arbeide med samspill etter spennende musikk og rytmer, med artistiske bevegelser og akrobatikk. 

Mandag og Torsdag: “Aerobic/Styrke” – Ungdom og damer fra 13-100 år

Mandag: “Ballspill” – Ungdom og menn over 15år
Her er det uhøytidelig og full fart, stort sett med innebandy. Ingenting er mer seriøst enn at man avslutter kvelden som venner, selv med blod, svette og tårer…


For å bli medlem, se egen fane "Påmelding".