Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Margunn Hopen, 12. jul, 2013
Skrevet av psykiatrisk sykepleier.
Fantastisk!
Dette er noe for en og enhver!
Jeg er over 60 og har ervervet meg alt for mange kiloer. Etter press fra min datter ble jeg med for å lukte litt på tilbudet. Dette ble en hyggelig overraskelse. Varmt og behagelig. Sener og muskler som er stive grunnet alder, ble oppvarmet og kjentes myke. Svetten silte og øvelsene var vanskelige. Jeg strevde mye i over en time men det var det verdt. Jeg fikk en ubeskrivende følelse av letthet i kroppen. Bevegeligheten var økt og jeg kjente meg myk og lett. Etter noen dager var jeg igjen mitt gamle jeg( stiv og støl). Nå lengter jeg etter den samme opplevelsen. Jeg skjønner hvorfor folk blir hektet på dette. ;-)
E-post:
Skrevet av Kiropraktor Cathrine S. Walle, 2. jan, 2013
Fantastisk!
Dette er et sted for alle! I en hverdag med stress og mas har alle godt av en tur til Birkam Yoga. Det er herlig godt for kroppen og Inger Marie er en energifull, sprudlende dame med mye lærdom og positivitet å gi. Anbefales absolutt alle!
Hjemmeside:
Skrevet av Hjerteshopen, 15. okt, 2012
Hei så fin hjemmeside du har. Besøk gjerne min også :-)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av J. Holm, 21. aug, 2012
- Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø hver dag både på jobb og i privatlivet! På 1000ting.net finner du noen av de viktigste og beste miljøtipsene som er å oppdrive på menyen VIKTIGE MILJØTIPS! Mange av tipsene er også veldig gode økonomiske tips, og overførbare til næringslivet. Bry deg om miljøet du også..
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av ALF, 29. feb, 2012
Hvert sekund i studioet gir meg styrket helse & glede!
I begynnelsen var jeg som en "stiff bambi on ice" - bl.a med forkalkninger, slitasjeskader, bekkenløsning, kneskade, whiplash,,, Og, klart kroniske plager & humør der etter,,,
Etter ca 2 mnd trening føler jeg meg igjen som en glad, sprek & spretten person.
Denne treningen krever egeninnsats, dog gjør den underverker for kropp & sinn!
Skrevet av Charlotte, 11. feb, 2012
Gleder meg til nye økter neste uke :)
Skrevet av Charlotte, 11. feb, 2012
Takk for en super økt i dag. Jeg får ikke nok av bikram yoga! Dette er godt for humør, gamle skader og generell helse,både mentalt og fysisk :)
Skrevet av Kristina , 10. okt, 2011
Takk for hvert helsebringende minutt du har gitt meg! En lykke at du kom hjem igjen og bragte dette med deg til Sandefjord!
Skrevet av Kaja Løken Fevang, 7. okt, 2011
Gleder meg til hver time!
Klem fra Kaja
E-post:
Skrevet av Anne Guri, 1. okt, 2011
Vi ønsker deg lykke til med åpningen!

Hilsen
Anne Guri og Svein-Erik
E-post:
Skrevet av Iren Endresen, 29. sep, 2011
Gratulerer så mye med studioet Inger Marie! Du er en kjempetøff dame :) ..og for en flott hjemmeside! Skulle ønske jeg bodde litt nærmere så jeg kunne trene hos deg. Nå må jeg i hvert fall ta en tur til Sandefjord en dag. Klem fra Iren
Skrevet av Catrine Reidulff, 14. aug, 2011
Dette ser supert ut og nå venter jeg spent på åpningen i oktober. Bor i Tønsberg og GLEDER meg over at vi nå får et Bikramstudio her i Vestfold!! Hurra, nå kan vi svette oss til et adrenalinkick JIPPI
E-post:

Nyeste kommentarer

11.06 | 23:12

Hei har dere åpent i sommer? Jeg lurer på å kjøpe ett introkort for å prøve bikram yoga.

Mvh Jane

...
26.03 | 13:03

Hei. Du har her sendt en melding til Bikram Yoga Sandefjord (!) via vår gamle nettside. For henv. til øvrige leietakere, se http://www.sandefjordhelsepark.no

...
26.03 | 12:04

Har sendt forespørsel om time hos Guthu. Usikker på om dere fikk den. Kommer tilbake fra reise 9. april og håper ikke time i april kolliderer. Evt ny time?

...
26.03 | 11:53

Har time i april, men har rotet bort timekortet. Reiser til USA og er tilbake 9. april. Håper vi unngår kollisjon og må i tilfelle ha ny time. Kan dere hjelpe?

...