Om oss

Om Bikram Yoga

I mer enn 30 år har Bikram Yoga revolusjonert yogaverdenen. Bikram Choudhury utviklet den unike yogaserien (se egen omtale her), bestående av 26 øvelser, som over hele verden har hjulpet mennesker til et bedre liv. Bikram Yoga er skapt for systematisk og intelligent å gjennomtrene hele kroppen, lege skader og øke sunnheten. I serien inngår det dessuten mange elementer som omfatter konsentrasjon og bevissthet, og som har til formål å berolige og beherske sinnet.

Serien er unik i seg selv, men det er spesielt det varme rommet (40°C ) som skiller Bikram Yoga fra andre yogasjangre. Varmen hjelper oss til å strekke muskler, ledd og sener og bidrar dessuten til kraftig svetteproduksjon, som hjelper våre organer med å skille ut avfallsstoffer.

Yogaøvelsene er fysisk og mentalt meget utfordrende men samtidig lette å forstå for nybegynnere. Etter ca 90 minutter har vi gjennomtrent kroppen, innenfra og ut. De forskjellige øvelsene retter seg mot våre indre organer og styrker og former kroppen vår. Systematisk, og utfra hvert enkelt individs behov, gir yogaen en dyptgående effekt i kropp og sjel. Vi føler oss raskt sterkere, smidigere, lettere, mer fokuserte og roligere i sinnet!

Bikram Yoga er utformet for å tilgodese individets behov, uansett alder, uansett kroppslige forutsetninger og uansett kondisjon og generell helsesituasjon. Vi øker kroppens «velværehormoner», stabiliserer søvnmønsteret, øker lungekapasiteten, øker energien, avstresser sinnet, øker konsentrasjonsevnen, vekker livskraften og lysten, balanserer kroppsvekten og fordøyelsen, vekker den iboende kraften, styrker musklene og skaper smidighet og økt bevegelsesevne!

Du kan lese mer om hver enkelt øvelses påvirkning på kroppen her, og her er noen nyttige regler og tips, spesielt til deg som er førstegangsstudent.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.06 | 23:12

Hei har dere åpent i sommer? Jeg lurer på å kjøpe ett introkort for å prøve bikram yoga.

Mvh Jane

...
26.03 | 13:03

Hei. Du har her sendt en melding til Bikram Yoga Sandefjord (!) via vår gamle nettside. For henv. til øvrige leietakere, se http://www.sandefjordhelsepark.no

...
26.03 | 12:04

Har sendt forespørsel om time hos Guthu. Usikker på om dere fikk den. Kommer tilbake fra reise 9. april og håper ikke time i april kolliderer. Evt ny time?

...
26.03 | 11:53

Har time i april, men har rotet bort timekortet. Reiser til USA og er tilbake 9. april. Håper vi unngår kollisjon og må i tilfelle ha ny time. Kan dere hjelpe?

...
Du liker denne siden