Hvordan vi har det og hva vi kan tilby deg

Slik vil du oppleve Bikram Yoga Sandefjord 

Godkjenning
BYS er et godkjent Bikram yoga-studio, hvilket betyr at vi tilfredsstiller en rekke kvalitetskriterier fastsatt av grunnlegger Bikram Choudhury. Dette er kriterier som omfatter alt fra lokaler, utstyr og innredning til lærerkrefter og undervisningens form og innhold. Det er bl.a. bare sertifiserte lærere som kan stå som ansvarlige for undervisningen, og for å opprettholde godkjenningen, må disse følge et program for resertifisering hvert tredje år.

NB! Undervisningen (dialogen) foregår på engelsk! 

Nytt og fint
Idet du kommer inn i Sandefjord Helsepark vil du umiddelbart kjenne velbehagsfølelsen. I dette nye, store og flotte bygget er interiør, farger og den gode atmosfære virkelig satt i fokus. Den gode følelsen vil følge deg opp trappen til 2. etasje hvor Bikram Yoga Sandefjord (BYS) har fått sin sentrale plass – et topp moderne studio med hyggelig lobby, en stor og lys treningssal og selvsagt ... hyggelig betjening. BYS er et sted du kan trene, slå av en prat (bortsett fra i treningssalen) eller bare nyte stillheten. Arealmessig er BYS helseparkens tredje største leietaker.

Resepsjon
I lobbyen finner du vår innbydende resepsjon. Her vil du bli møtt med smil og få all den informasjon du trenger for at oppholdet ditt skal bli utbytterikt og gi deg en god totalopplevelse.

Du må forhåndspåmelde deg til alle klasser. Før du er registrert kan du ringe, sende sms eller e-post med påmelding. Det er også fint om du vil lette arbeidet vårt gjennom å registrere deg online før du kommer. Se fremgangsmåte under Påmelding i venstremenyen.

Møt opp i god tid til den første klassen din, 30 minutter før klassen starter. Dermed får vi tid til informasjon, registrering og til kjøp av det kortet som er aktuelt for deg.

På resepsjonsdisken vil det før hver klasse ligge en deltakerliste. Det er viktig at du "kvitterer" deg inn på denne hver gang du ankommer studioet for trening, og før du går inn i garderoben/treningssalen.

Lurer du på noe, blir vi glade om du spør oss i resepsjonen.

Treningssal med speil
Hos BYS legger vi stor vekt på det sunne og gode miljø. På gulvet i treningssalen har vi lagt et silkemykt teppe. Dette kan kanskje synes rart for noen, men valget er gjort med stor omhu og er faktisk et krav fra guruen selv, Bikram Choudhury. Teppet holdes kontinuerlig rent gjennom et tett oppfølgingsprogram. Det er økologisk (bambus), anti-allergi-fremkallende, antibakterielt, vannresistent, silkebløtt og lekkert.

På veggene er det store speil, som gir en nærmest magisk effekt. De hjelper deg bl.a. til å holde balansen i øvelsene, og de gjør at du lærer å fokusere på deg selv. I starten kan du kanskje oppleve speilene som litt forstyrrende og ubehagelige, men etter en stund vil du oppdage magien. Vent og se ...

Deilig å svette!
I treningssalen vil du oppleve kroppens naturlige termostat i full virksomhet. Du vil svette mye,  antakelig mye mer enn du trodde på forhånd. Prøv bare å bli venn med svetten – ikke tørk den bort, men la den renne! For gjennom svetten skilles gift- og avfallstoffene ut, huden din får fuktighet, og den blir ren. Du vil skinne og se yngre ut ... og føle deg fantastisk!

Du kan leie håndklær og matte i studioet. Det vil også være slikt utstyr, yogaklær o.a. til salgs i resepsjonen.

Oppbygging
Gjennom yogatreningen vil du bygge muskler på en naturlig måte jevnt fordelt i hele kroppen. I løpet av kort tid vil du se at armer, ben og mage blir flottere enn noensinne. Ryggen blir sterk og du får en rank og fin holdning!

Alles velbehag
Vi vil holde studioet rent og ryddig for deg, slik at det blir et godt sted å være. I garderoben er det delikate dusjer, og en plass du kan føne håret og eventuelt sminke deg før du forlater studioet (men unngå parfymering). Alle som bruker studioet har et felles ansvar for et godt og hyggelig miljø. Supert om du bidrar med ditt. Sammen kan vi opprettholde og videreutvikle den standarden vi alle ønsker at det skal være ved BYS. Tusen takk!

BYS er ikke stedet for «grums», verken bokstavelig eller i overført betydning. Om du ikke klarer å legge det fra deg før du kommer, vil treningen hjelpe deg med å fjerne det, slik at du er «ren og fin» når du går ut. Yoga forener kropp og sinn, og du vil ganske fort merke velbehaget.

En gave til deg selv
Tenk på treningen som en gave til deg selv, og takk deg selv etter hver treningsøkt. Ta den gode følelsen med deg ut, del den med dem du er glad i, blant dine nærmeste eller andre i ditt nettverk, og inviter dem gjerne med til studioet neste gang du kommer. En fin måte å vise at du bryr deg om noen på.

Hjertelig velkommen til BYS!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.06 | 23:12

Hei har dere åpent i sommer? Jeg lurer på å kjøpe ett introkort for å prøve bikram yoga.

Mvh Jane

...
26.03 | 13:03

Hei. Du har her sendt en melding til Bikram Yoga Sandefjord (!) via vår gamle nettside. For henv. til øvrige leietakere, se http://www.sandefjordhelsepark.no

...
26.03 | 12:04

Har sendt forespørsel om time hos Guthu. Usikker på om dere fikk den. Kommer tilbake fra reise 9. april og håper ikke time i april kolliderer. Evt ny time?

...
26.03 | 11:53

Har time i april, men har rotet bort timekortet. Reiser til USA og er tilbake 9. april. Håper vi unngår kollisjon og må i tilfelle ha ny time. Kan dere hjelpe?

...
Du liker denne siden