Nyheter

Siste!

PÅMELDING TIL KLASSER (VIKTIG ENDRING!)
For en stund siden endret vi vårt online bookingsystem slik at du ikke er avhengig av å ha et gyldig treningskort for å kunne melde deg på til klasser. Dette gjelder påmelding via bookingsida (Mindbody), hvor du klikker på knappen «Register as unpaid».

Når du trenger nytt treningskort, kjøper du dette i resepsjonen FØR klassestart. Alle som skal kjøpe kort må derfor møte opp tilstrekkelig tid i forveien. Er det din aller første klasse, skal du alltid møte opp 30 min. før den starter.
Sist redigert 22.04.13

Ny app er tatt i bruk 
Vi har nå tatt i bruk en ny mobil-app som vil forenkle studentenes påmelding til klasser m.m. Den fungerer på alle smarttelefoner (iPhone og Android).  Appen vil ikke være tilgjengelig i "App store" e.l. men lastes ned som en vanlig nettside og lagres som bokmerke i mobilens nettleser. 

For å få tilgang fra mobilen er det enklest om du åpner denne nettsida i mobilens nettleser, merker og kopierer adressen nedenfor og limer den inn i nettleserens adressefelt:

https://bikramyogasandefjord.liveeditaurora.com/apps/mindbody/about
En egen e-post med invitasjon til å ta appen i bruk, og med lenke til appen, vil også bli sendt ut automatisk til alle nye som blir registrert.

VIKTIG! Du skal kun registrere deg med personopplysninger via skjemaet i appen, hvis du IKKE er registrert i vårt datasystem fra før. ALLE som har deltatt i en klasse eller har meldt seg på til en klasse via telefon/e-post ER registrert og skal kun logge inn.

Du logger inn med samme brukernavn og passord som til bookingsida (Mindbody). Har du ikke benyttet online påmelding tidligere, kan du enkelt opprette et passord. Se oppskrift under "Påmelding" i venstremenyen, pkt B. 

Du kan melde deg på til en klasse online, selv om du ikke har har et gyldig treningskort ("Register as unpaid"). Du må betale for klassen ved ankomst studioet. 

NB! Vi har ikke nettbutikk, så alle treningskort må kjøpes i resepsjonen (menypunktet "Store" er ikke i bruk). 

Linker er lagt ut på forsida og bruksanvisning finner du under "Om påmelding".

Sist redigert 22.04.13

Het i toppen - myk i kroppen
Flott omtale av Bikram Yoga Oslo i Dagens Næringsliv.
Sist redigert 13.04.2012

Sandefjords Blad 23.11.11:
Jubler over ny helsepark!

Og herved erklærer jeg ...
Bikram Yoga Sandefjord for offisielt åpnet.
Se flere flotte bilder 
fra lørdagens stilfulle, offisielle åpning med snorklipping og det hele i fotoalbumet
Sist redigert 23.10.2011

Offisiell åpning i dag – Hurra!
En merkedag for Bikram Yoga Sandefjord i dag, lørdag 22. oktober 2011. Da foregår nemlig den offisielle åpningen av studioet, med innbudte gjester og med snorklipping og det hele. Regner med at vi får tatt noen bilder, som vi kan dele med dere i albumet her på nettsidene etterpå. Hurra! 😀 
Sist redigert 22.10.2011 kl 12.00

🤨BYS på TV-Vestfold
Se masser av flotte bilder fra studioet og intervjuene med studioeier Inger Marie Skårslette og to ivrige studenter i gårsdagens TV-sending .
Sist redigert 21.10.11 

Vil ha yoga for stressede skolebarn
Professor: Blir mer konsentrerte. Få yoga på timeplanen fra 1. klasse ...
Les artikkel i Aftenposten.no ...

Sist redigert 13.10.2011 kl 14.15

BYS åpner mandag
3. oktober 2011
Vi gleder oss veldig til å komme i gang, og nedtellingen viser at det nå bare er 45 dager igjen!       
                                                     (klikk på  bildet for større versjon)

Vi installerer oss i de flotte lokalene i Sandefjord Helsepark med utstyr og inventar i helgen 1-2. oktober, og så håper vi at alt skal være klart til å starte den første klassen med undervisning mandag 3. oktober. Nybygget ligger tett inntil innfartsveien til Sandefjord fra E18 (Sandefjordsveien), t.h. i første rundkjøring (Tempokrysset).

Det vil bli et arrangement med "Offisiell åpning" litt senere i oktober (antakelig 22/10), men datoen er ikke endelig fastsatt. Følg med for oppdateringer på vår Facebook-side eller her på nettsiden!

Dagen da vi kan tilby deg ekte hot yoga i Sandefjord nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss veldig! 🙂
Sist endret 19.08.2011

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.06 | 23:12

Hei har dere åpent i sommer? Jeg lurer på å kjøpe ett introkort for å prøve bikram yoga.

Mvh Jane

...
26.03 | 13:03

Hei. Du har her sendt en melding til Bikram Yoga Sandefjord (!) via vår gamle nettside. For henv. til øvrige leietakere, se http://www.sandefjordhelsepark.no

...
26.03 | 12:04

Har sendt forespørsel om time hos Guthu. Usikker på om dere fikk den. Kommer tilbake fra reise 9. april og håper ikke time i april kolliderer. Evt ny time?

...
26.03 | 11:53

Har time i april, men har rotet bort timekortet. Reiser til USA og er tilbake 9. april. Håper vi unngår kollisjon og må i tilfelle ha ny time. Kan dere hjelpe?

...
Du liker denne siden