Hilda sin blogg

31. des, 2013

Snart nytt år - Nye gevinster..

Hva det nye året må bringe, det vet jeg ikke. Men at det faller litt på meg skal jeg da sørge for !!
Som da jeg klarte å overtale pappa til å ønske seg juletorsk til middag på bursdagen sin 2 juledag..Ja det var jeg som satte den ideen tilverks. (tror jeg?) -Bare sa til mormor at jula og bursdager, det er for alle. Så, da ble det mat til alle !! 
Juleaften ble her hjemme, -styggevær var det ute, så best å vokte sofaen. Og klart, jeg fikk ny ball - koselekeball til å ha inne - som jeg bruker som pute om natta. Og nytt stretchbånd til tur. Hva de andre fikk, har jeg ikke peiling på. Ble litt for opptatt av å imprignere ballen for hjemmlig lukter!
Det har igrunn vært en sløv jul, dårlig vær, - jada jada, jeg har ny dress og ikke dårlig klær, men når det blåser så hardt at man ikke kan stå oppreist (ihvertfall de tobeinte) da blir det litt sløvt. Også har mor og far jobbet i julen, så jobben min blir å passe på at gulvet her hjemme er i water. 
Og litt mer arg ble jeg da mor dro på tur uten meg, ja du leste riktig. Tenk å dra uten meg. Tok med seg de små - små og var ute flere timer. Tenker de var fornøyd. Men jeg veit å ta igjen. Jeg bare legger meg på fanget hennes da hun kom hjem, og der ligger jeg til hun blir så varm at verken jeg eller hun orker mer, tenk! 
Nå høres det ut som jeg ikke har gjort noe, og er helt glemt. Men nei, jeg er jo ganske inkludert og er stort sett med. Og nå er det straks nytt år, det skal jo feires. Så en handletur er vel på sin plass. Og da er jeg med, venter utenfor butikken, og sjekker at alle varene er godkjent selvfølgelig.
Så blir det vel litt tur, besøk og raketter senere i natt. Jeg har ikke brydd meg tidligere om alt bråket, stått i vinduet å sett på. Vi får se hvordan det blir i år. 
Ønsker alle kjente og ukjente et godt nytt år. 

Og til neste år - PAWS UP - Hilda

5. des, 2013

Oktober og november, nå adventstid...

Skulle ha redigert og oppdatert siden min her, men Fy Flate Labber og fin høst det har vært da!!!
Bare flotte-vær gjør at nuffedame som jeg er, har vært nødt til å nyte pene høstfarger og vasse i løvet. 
Men det har jo blitt opplevelser av slikt. Mange turer, både med firbente venner og tobente som henger på. 
Kort oppsummert fra en jente som er godt fornøyd om dagen; 

- Turer - jepp det er på topp ti !!

- Ny regndress - fikk haleføring som en buehund - Litt stolt kan man si, klær er ikke bare for miniatyrhunder 😎

- Har vært på shopping på revetalstorvet, mulleogtedddy.no hadde stand så jeg fikk se, snuse,    velge, og smaksprøve - Glimrende, samt kjøpt julegave🙂

Nå er det advent, snart jul. Foreløpig ingen snø, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.....
Mange deilige dufter har begynt å innta hjemmet her - jeg har i oppgave å si ifra når Amaryllisen blomstrer.  fineste juleblomsten! Sjekker den hver eneste dag. 

Jeg får blogge litt her siden, når jeg har fått handlet inn litt julemat..og ting virkelig begynner å skje her. 

Ønsker alle en riktig god advent så lenge

PAWS UP - Hilda !

21. sep, 2013

Jepp, har lagt inn noen nye bilder her i foto 2013. Ta en titt da vel !

Har ikke tid til å skrive så mye her i dag, det er helg, flott vær, - tid for å komme seg ut av huset 🙂

 

Ønsker alle en strålende helg !!

Til neste gang - ja du vet,,, Paws up - Hilda !

8. sep, 2013

Litt av en helg! Og jeg har truffet mange likevenner..

Mamma sa jeg skulle i sånn hundepark, der man kan herje fritt så mye man vil. Og veit dere hva !?! Vi kjørte til en Skien, og inni parken der, satt selveste Kaylee å venta på meg !! Mamma hadde jo sagt det var en overraskelse der... men hadde kanskje ikke trodd det var noen jeg kjente..🙂 

Vi hadde ikke sett henne på nesten 5 år. Så det var jo veldig stas. Tror hun synes det var litt rart. For sist gang så hang jeg jo øra på henne, hadde skarpe valpetenner og var halvparten så stor som jeg er nå. - Får nesten litt dårlig samvittighet når jeg tenker på det.

Men det var kos å se henne igjen. Og ikke nok med det, det kom jo flere andre dit og. To store  flotte nuffegutter som var kjempelekne, og litt snusete på meg. Jaja, jeg bare viser litt hjørnetenner hvis de kom litt mye borti pelsen min. La nå damene beholde pels og frisyre tenker jeg...Og jeg er jo ikke hvilken som helst dame. Så man må oppføre seg.  Var veldig moro å treffe så mange like. Også var det jo flere hunder der også i andre forkledninger som jeg også lekte med. Skal si jeg sovnet som en stein når jeg kom hjem.

Helgen er ikke over enda. Og jeg må visst en tur i dusjen i dag, for jeg har ikke gitt opp håpet om å få noen valper - mamma sier nei,, men siden jeg ønsker meg det, så blir det fort litt innbilt. Da blir pelsen min grisete av melkeproduksjon og all slikkingen jeg driver med. 

Så til neste gang vi sees igjen - Paws up - Hilda

14. aug, 2013

Da var jeg her igjen :-) 

Tenkte å dele noen bilder med dere, og litt av mine morsomme gjøremål som vanlig.

Sommervarmen har avtatt bittelitt, slik at det har blitt litt flere turer ut på meg. Holder litt lenger av gangen nå. Også har mor byttet inn selen min i en litt mer romslig størrelse, den gamle gnagde litt over skuldrene - og det er jo ikke noe godt. Så nå går vi som aldri før. Blid eier & blid hund !! Nå har vi vært i skauen rett ved siden her, plukket noen blåbær - Det er helt super godt !!! Masse antioksidanter sier mamma, skjønner ikke helt hva det dreier seg om-men godt er det ihvertfall. Og så har vi vært å gått i byen, ikke værst til bondetuppe å være..

Men i tillegg til å bytte til ny sele, fikk jeg to nye venner på stedet også. Ikke alle som får det av en liten butikktur.
Men jo, det viser seg at det er en flott dame bare 5 minutter unna meg, som selger utstyr til store hunder.  Tenkt det da😉 (Butikken ligger under Linker i menyen) Og der bor det en St.Bernhardshund som heter Mulle og en Sheltie som heter Teddy.  Så disse gutta måtte jeg jo bare treffe. 
Tror mamma var litt bergtatt mildt sagt. Men det var vel egentlig jeg også. Så var vi så heldig å få leke litt sammen på tunet noen dager senere også. Det var herlig dag. 

Hundeparken mamma snakka om venter fortsatt, og jeg har ikke glemt... men hørte no rykter om at vi skulle dit nå en av helgene, er visst noen jeg skal treffe der... spennende.🤩 
Imellomtiden får jeg passe hus og hjem, og ellers leve livet som deilig nuffedame. Til da....
              Paws up -Hilda