Hilda`s labber

12. jul, 2014

Hei hei

Da har vi flyttet !!
Jepp, det er meg du ser ligger i hagen på forsiden, er det ikke fint?
Der kan jeg rulle rundt, drive med kung-fu-fighting (sparke bena i været mens man ligger på rygg). snuse og drive dank. 
Det var litt mye venting, før vi endelig kom oss hit. Men så tror jeg det blir alle tiders her også.

Jeg hjelper som vanlig til med det jeg kan av å skru sammen med pappa. Til å rote ut alt fra det som kom i pappesker.  Samt henge opp gardiner.
Og etter litt tid, så har vi begynt å innstallere oss sånn passe greit inne i huset også.

Jeg har flyttet inn i gangen og fått eget baderom, der jeg har alle tinga mine - fantastisk :-)
2 etg har mamma og pappa stengt, etter at jeg klarte rulle ned trappa hele 2 ganger, da var det visst slutt på trapper for meg.
Egentlig er jo det bare tull. Alle vet jo at det mye mer gøy å sette seg på baken å ake ned trappa enn å gå ???
Men har nok å ta meg til her nede i 1 etg. Tross den varmen som er. Greit med fin sommer, men over 30 grader,, da er ikke vi nuffer helt optimale. Så jeg venter til det blir litt bedre, da skal vi utforske gatene rundt her, skogen, og kanskje gå til vannet. - Ikke minst den kjente lille vogna som de selger vårruller i her. -fyttikatta og godt det lukta der !!
Siden jeg er litt stolt av at jeg hjelper så mye til her nå for tiden, kommer jeg til å legge inn en liten bildeserie av meg selv på den nye plassen de nærmeste dagene. Og fram til da - Ta-Da

Paws Up - Hilda

28. mai, 2014

Heisann her var jeg igjen. 
Fullført påskekurs - storkosa meg med gamle kjente og nye hyggelig firbente i alle fasonger. Kort fortalt ble det lydighet og spor. No - problemo, ifølge instruktøren er jeg en "Harley Davidson" Drar bare ut energien når jeg må ! Ellers tar vi det hele med stoisk ro og ser på alle de andre. Fikk til og med klem fordi vi hadde kommet et godt stykke siden sist. 

Meeen, dette er jo en stund siden nå. Mai du skjønne milde er her, ikke nok med det. Mamma har sagt at jeg skal flytte.. Nei, ikke alene da. Vi skal alle flytte. Har litt vanskelig for å forstå dette, - Jeg bor jo her !!?!
Men det er visst et sted litt nærmere nærmere jobb, -det betyr at jeg ikke skal være så lenge hjemme alene om dagen lenger..Helt inntil skogen og mulighet til å gå til badevann. Og litt nærmere mormor og bestefar
Og jo, jeg skal få egen eng å tusle på, -Nemlig hage !! Og, ja det er visst mer, det sises at jeg skal få eget baderom. HAH ! -hvor mange hunder er det som har egen "Ensuite Bedroom" da,?  (også kalt vaskerom - men det mitt !! )
Så dere kan tenke dere hva slags hverdag det er her nå, ikke mye til hundeliv, alt flyttes på, shines, pakkes, stasjer opp med dill dall - til å bli sprø av- best for de tobeinte her at de snakker sant asså. For jeg trenger min kvalitetstid og ikke minst en skikkelig skjønnhetssøvn med ro og fred. 
Så til neste gang, (da er jeg sikkert midt i flyttelasset) - Paws up - Hilda

14. apr, 2014

Da var vi klare for påskeferie.
Vi har hogget ned hele skogen rundt terrassen, så nå kan solen komme.også har jeg nå krysset mine labber for godt vær. - For jeg skal på påskekurs, og det gleder jeg meg veldig til. Der tenker jeg vi treffer på mange påskestemte 2 og 4 bente. Og det bringer meg jo videre til masse godterier. Regne påskeegget😀
Tross mamma snakka noe om at vi skulle ha med noen leker også, så jeg ikke skulle bli helt trulte. Jaja, hvis det er noe kule leker så skal jeg vurdere om jeg gidder å jobbe for det...

Så har mamma kjøpt bur til bilen også, så nå føler jeg det er noe i gjerdet her. Samt at det begynner jo å bli varmere, og da er det er det veldig kjekt å kunne sitte i bilen med døra åpen å lufte litt. Hvis det skulle trengs da, stort sett er jeg jo med, Men noen ganger blir jeg forsynt av det vi treffer på av masebøtter og andre krapyl som jeg ser det. Da er det godt å kunne ha egen hybel i bilen. 

Men først er det et par dager jeg må passe på hus og hjem før de andre her også har fri. Litt jobb først med andre ord, og da ønsker jeg dere en riktig god påske alle sammen. 

PAWS UP - Hilda.

16. mar, 2014

Så venter vi på våren. Litt tufsete vinter, noen dager med snø og resten regn er ikke noe kult for sånne som meg. Får høre støtt og stadig at jeg blir sølete, lukter og drar med meg hele skauen inn. Og som jeg la på forsiden min, REGNDRESS! Jepp det er kjekt. Like tørr og fin når jeg kommer hjem. Men nå har det vært så mye at man skulle ha hatt to, en i vaskemaskin og en til bruk. Så det står selvfølgelig på ønskelista. 

De dagene som er nå, venter kjedelig tid, jeg er nå under løpetida, 10 måneder siden sist, så mye som skal gjennomgåes av følelser. Nei ? du trodde ikke vi firbente viste noe forandring ..?
Å joda, jeg gjør det. Faktisk veldig "moody" som pappa sier. Men det er slitsomt asså ! Synes ganske synd på meg selv, også blir jeg veldig rastløs. Mamma sier det går over, men huff...

Og siden jeg er en moody-nuffe nå, blir det med at jeg legger ut litt bilder, så kan dere ta en titt og vente på solen som meg.

Til neste gang Paws Up !  - Hilda 

26. jan, 2014

Januar 2014 

Nytt år, ny side, nye gevinster !

Vintern er her. Skikkelig vinter! Har en meter snø i hagen som vi har prøvd å rydde litt i.  Så Legger ut noen bilder av det på fotosiden så fort jeg får redigert en ny side av det nye året.

Sånn når det gjelder årsplaner, er det nok av dem. Men ikke planer som gjelder meg.
Eller det vil si, 
mamma  og pappa har masse planer. interiør, eksteriør - kataloger i store stabler.  Inne imellom alle disse høydene av stabler er det snakk om skole på meg. Hø ! En godt voksen dame på skolen, jaja, kanskje noen kjekkaser å treffe. I følge mamma er det mer ment for at jeg skal få bryne toppen min mer, og litt for det sosiale.  -Akkurat som jeg ikke tenker nok liksom ?

Men videre om planene, så frykter jeg at det kommer til å bli skrevet inn en del rosalabb om hjem og kos på denne siden. (Derfor har jeg valgt svart bakgrunn !!) 

Som ellers kommer jeg selvfølgelig til å legge ut flere bilder av meg selv, hvor jeg har vært og hva jeg klarer å finne på. 
Blir ikke så lenge til neste gang jeg er innom her, det har allerede blitt februar i skrivende stund.  - PAWS UP  - Hilda