Året 2015

12. sep, 2015

Da var det på tide å stikke innom igjen med mine polvotter :-)
En god "makeover" har det blitt på siden også. Viktig for sånne 4-bente å følge med i tiden. Spesielt når det gjelder fashion! For det har jeg aldri brydd meg om...men fikk jo ta en sjau da!!
- til hverdags foretrekker jeg å se ut som et troll på hodet. Ja, det er helt sant. Mammas store fortvilelse. Men vi kommer stort sett til enighet da. Og her tidlig i sommer fikk jeg en dags spa i salongen i Horten. Gjett om jeg ble fin da !?!  Nå skal det sies at jeg dro jo ikke dit uten å leke "Telefonstolpe-leken"!!
Det innebærer å nekte plent å gå frivillig inn i badekaret. Sett deg på baken og PRØV å få meg til å gå. Hah! Nei har jeg satt meg, så har jeg satt meg!!
Men med litt lek og godis,  " I am THE DRAMAQUEEN!"

Men alt er jo ikke bare styling i hverdagen. Og det har regnet masse i sommer, eller så har det vært smellvarmt. Har benyttet sommeren til dyrking av tomater, gulrøtter og masse urter. Jepp, vi fikk satt opp drivhus i år. Det lukter helt himmelsk. Og jeg sjekker stadig at alt står bra til. Pappa har bygget ny terrasse, sånn at jeg kan gå inn og ut når jeg vil, og jeg har alt under kontroll. Det ble helt supert !
Ellers har det blitt rolig dager med besøk, av to og firbente. Det er alltid hyggelig for en liten stund. Bare de går hvert til sitt etter en stund. Har kanskje aldri sagt det høyt. Men jeg er litt einstøing. Liker å være sosial, men ikke for lenge. Jeg må ha min ro. Det er viktig.
Så da kan dere tenke dere.. vi hadde Lhasa-jentene her en uke i våres. Da var jeg utslitt. Men så dro de søren meg på ferie en uke et annet sted. Jeg fant dem ikke noe sted...#denfølelsen#
Og når jeg da besøkte huset til mormor så var det TOMT ? Det ble jo helt gærnt. Ikke noen Lhasaer og ikke noen mormor!!! Og verst av alt: Ikke noe kjøleskap som lot seg åpne !!  - jeg drar jo ikke derfra tomhendt liksom. Mamma sa vi måtte vanne blomster i stedet....
Og veit dere hva jeg fikk i stedet??? Akvariefisk ! Jeeeez ! Akkurat som det skulle være gøy å ha i stua ?
Så nå står alle som kommer hit å stirrer på en stor tank med vann. En vanntank jeg ikke rekker opp til!  Får håpe det er en fase. For jeg er klar for høst, tur i parken og nye eventyr!  
Men nå skal jeg spise lam med fattern som kom fra jobb. Jepp, jeg pleier å vri han litt rundt labben - det har jeg alltid gjort !!!

Så vi får snakkes senere

Paws up - Hilda. 

29. mar, 2015

Sent i gang i år, men.....

I`m still going strong !! Eller som mamma sier, "jeg er fortsatt meg - akkurat like barnslig og like mye bunji.jumping - ikke dag eldre" 

Nå er det påske, og vi håper som alltid på strålende vær. Må jo si jeg trives på ny plass - nytt hus. Kjekt egentlig, Mamma og pappa er tidligere hjemme fra jobb, jeg har kort vei til mormor, og jeg har fått balkong. - Eller.... det sistnevnte er vel smuuuule med modifikasjoner.
Er ikke bestandig jeg er tillatt i loftstua. Men når sjansen byr seg. Utrolig at de fortsatt tror etter 7 år at jeg ikke er lydløs... Men der tar de grundig feil. Det er nemlig slik at vi hunder, som katter, (ja sånn ca.da) kan trekke inn klørne.. JA?eller ihvertfall gå på hælene. Og det benyttes i sånne situasjoner som å entre 2 etg, eller når jeg skal gå til anskaffelse av noe mer betydelig digg fra benken.

Jeg tror fortsatt mamma har øyer i nakken, men..det er alltid et "men"... hun kan ikke se igjennom vegger, såpass har jeg funnet ut, og hvis jeg er skikkelig rask !
Stort sett så gjør jeg ikke slike ting. Det er bare for å sprite opp hverdagen, og nevne på at jeg fortsatt kan være enn håndfull 😉

Jeg tror sist jeg skrev her inne, var noen dager etter vi hadde flyttet hit. Og jeg lovte å slenge med noen bilder, tror det hele forsvant i den nye hverdagen. Men ting falt på plass likevel, fikk tilogmed meg et høstkurs - der var vi igjennom feltsøk og sporsøk. Skikkelig kult.!!!

Så kom vintern, det ble jul og nytt år. Og en del turer rundt i feltet her.. nå som det har blitt skal vi si vår....? Så har vi så vidt fått utforsket skauen bak huset. Fyttikatta for et eldorado. Gjett om jeg skal løpe masse der !
Tenker jeg skal ta med meg småjentene dit også - for Lhasa-tuppene skal bo her på "army-camp" en uke.  - Tenker det går ganske bra jeg, liker litt selskap sånn innimellom. Og mamma skal ha fri fra jobb,  - mer tid til oss.

Da var det leggetid her, slenger inn noen sånne selfiebilder sånn innimellom her 😉
Vi sees ! 
- Hilda