Lag en blogg

Tips for a great blog

4 enkle tips til å hjelpe deg skrive en engasjerende, og vellykket blogg

Kanskje du allerede har en veldig god ide om hva du vil bruke din blogg til. Eller kanskje er du bare så vidt har begynt å bevege deg inn i bloggosfæren. Uansett, vil våre 4 tips hjelpe deg på veien til å skrive en fantastisk blogg! Har du ikke en blogg ennå? Lag en i noen få enkle trinn!1. Finn Ditt Fokus

Lightbulb - find your blog's focus

Hvorfor skriver jeg en blogg? Spør deg selv dette spørsmålet før du starter. Å finne fokuset til din blogg kan være kjempe nyttig for deg og dine lesere. Når du spør deg selv dette istedenfor “hva vil jeg skrive om?” betyr det at du leter etter motivasjonen, og ikke bare overskriftene på din blogg. Er bloggen en personlig journal? Er hensikten å vise frem din hobby? Er bloggen en ekstra godbit til din 123hjemmeside, eller er den ment å være hjertet som slår på din hjemmeside? Du kan også lage en blogg hvor du deler dine råd og uttrykker dine meninger. Uansett hva ditt tema er, skriv om noe du brenner for. Lidenskapen vil alltid skinne i gjennom og gjøre dine blogg-innlegg mer engasjerende for dem som leser.

2. Skriv Overskrifter Med Blikkfang

Newspaper - come up with catching headlines

Overskriften er det aller første dine lesere ser. Hvis du har flere innlegg på din 123hjemmeside blogg, er det overskriftene dine besøkende skum-leser før de bestemmer seg for hvilket innlegg de vil klikke seg inn på – hvis de klikker i det heletatt! Sørg for å gjøre dine overskrifter uimotståelige, slik at dine lesere ikke kan la være og klikke på dem. Fang deres nysgjerrighet! For at du skal klare dette, anbefaler vi at du skriver korte og konkrete overskrifter. Positive adjektiv som “flott”, “fantastisk” and “utrolig” gjør dine overskrifter magnetiske (ekstra tips: Google noen populære blogger og bli inspirert av deres korte og fengende overskrifter).

3. Skriv Ofte

Keyboard - update your blog regularly

Regelmessige oppdateringer på din blogg gir en mye mer dynamisk opplevelse for dine følgere. Din 123hjemmeside blogg gjør det enkelt å dele nytt innhold raskt. Sett bort i fra tekst, kan du også legge til innhold i form av bilder, videoer, sitater, dikt og linker. Dette gjør din blogg mer variert og attraktiv for leserne. Til sist, anbefaler vi at du skriver korte innlegg for å øke lesbarheten og for å kunne gi dine lesere poenget raskt (så slipper de lete!). På denne måte vil det også bli mye mer håndterbart å oppdatere din blogg regelmessig.


4. Engasjer Dine Lesere

Tablet - engage with your readers

Kommentarer er en god måte å se aktiviteten på din blogg. 123hjemmeside tilbyr muligheten for at dine lesere kan kommentere på dine innlegg. Dra nytte av dette! Å motta tilbakemeldinger på det du skriver (hva funger, hva gjør ikke) kan være uvurderlig. Åpne dialogen med dine lesere, og kanskje de gir deg ideer og inspirasjon til ditt neste innlegg – Ideer som de selv sannsynligvis ønsker å lese om! Skape engasjement som dette mellom leser og skriver bidrar til å opprettholde en blogg, og bidrar til å trekke inn nye lesere. Tips: Du kan enkelt bruke 123hjemmesides melding-funksjon for å sende ut en e-post til din kontaktliste når du har skrevet noe nytt på din blogg! Bare logg deg inn på din hjemmeside og finn “Send lenke” knappen på høyre side.

Klar for å ta opp nett-pennen og starte skrivingen? Du kan få din egen 123hjemmeside blogg med et par enkle steg. Lykke til med ditt blogg-eventyr!