Personlig domene

Det perfekte domenenavnet for din hjemmeside

Hva å være obs på når man velger det perfekte domenenavnet for din hjemmeside

Et domenenavn er et flott tillegg til din 123hjemmeside hjemmeside. Det vil gjøre hjemmesiden din mer personlig, profesjonell og unik, og det vil gjøre det letter for både deg og dine besøkende å huske din hjemmesides unike adresse.

Ved kjøp av et nytt domene er det noen få ting men skal være oppmerksom på. Nedenfor vil du finne nyttig informasjon om personlige domener og hva du bør passe på når du kjøper et personlig domene for din hjemmeside.

Har du ikke en hjemmeside enda? Lag en i løpet av noen enkle steg!

Hva er et domene?

Et domenenavn er hjemmesiden din sitt navn i søkefeltet som vises til dine besøkende, Feks: www.din-hjemmeside.no. Dette er og hva som blir kalt et personlig domene.

Hvis du ikke har bestilt ditt eget personlige domene for hjemmesiden din vil hjemmesiden din ha et subdomene, som inkluderer 123hjemmeside`s domene, Feks: www.din-hjemmeside.123hjemmeside.no.

Fordeler med å ha ditt eget domene

Å ha et eget personlig domene har flere fordeler:

1) Det vil bli enklere for dine besøkende å vite adressen til hjemmesiden din,

2) Sjansen for å dukke opp i søkemotorer vil øke betraktelig

3) Din hjemmeside vil se mye mer profesjonell ut,

4) Ditt merke vil bli styrket og beskyttet, og

5) Du vil ha muligheten til å ha din egen personlige e-mail adresse, ditt-navn@din-hjemmeside.com, takket være 123hjemmeside`s kreative e-mailadresse oppsett.

Hvordan velge det beste domenenavnet

Ditt domenenavn bør være det samme navnet som ditt merkenavn eller noe som reflekterer meningen med hjemmesiden din. Det er viktig å velge et navn som er enkelt å huske. Det bør være unikt nok til ikke å bli blandet sammen med andre merker eller hjemmesider, men likevel logisk nok slik at folk vet hva de kan forvente av hjemmesiden din.

For mer informajson om å velge riktig domene, vennligst referer til denne artikelen på din 123hjemmeside blogg: 6 Ting Å Huske På Når Du Skal Velge Riktig Domenenavn Til Hjemmesiden Din

Bestille et domenenavn som er forskjellig fra ditt 123hjemmeside brukernavn

Det er mulig å bestille et domenenavn som er forskjellig fra ditt brukernavn. For å gjøre dette, vennligst gå til siden der du kan kjøpt ditt eget domenenavn. Klikk på det foreslåtte domenenavnet og erstatt det med ditt foretrukne domenenavn.

Du kan prøve forskjellige kombinasjoner for ditt domenenavn for å se hvilket som er ledig. Når du har funnet et domenenavn så klikker du bare på «kjøpt dette navnet». Vennligst merk: domenenavn skiller ikke mellom store og små bokstaver, derfor er det ikke mulig å opprette et domenenavn med store bokstaver. Det er heller ikke mulig å bruke mellomrom eller spesielle tegn når du registrerer et domenenavn.

Hvis domenenavnet du ønsker allerede er opptatt

Hvis domenenavnet du ville kjøpe allerede er opptatt så kan du prøve å legge til ord som kan forbindes med din hjemmeside.

Feks: Hvis du eier en bar og din bar er kalt Havana så kan du kalle ditt domenenavn havanabar.no eller barhavana.no i steden for havana.no.

Alternativt kan du vurdere å kjøpe å kjøpe det samme navnet med en annen forlengelse. (.no/.com/.net/.org/.info./.biz). Feks havana.net eller havanabar.net.

Domenenavn er permanent

Når du har bestilt et domenenavn vil du ikke lengre ha muligheten til å endre det. Du vil få nøyaktig det samme navnet du skrev inn, så husk å dobbelsjekk at du ikke har noen stavefeil før du kjøper domenenavnet. Vi sjekker ikke om det er feil i domennavnet, og hvis du må endre det senere så må du kjøpe et nytt domene.

I tilfelle du trenger å endre ditt domenenavn, vennligst kontakt vår kunderservice på kundeservice@123hjemmeside.no. De vil gledelig hjelpe deg med endringer av domenenavnet ditt.

Overføre ditt eksisterende domenenavn til 123hjemmeside

Du er velkommen til å overføre et eksisterende domene fra en annen leverandør til din SimepleSite hjemmeside. Overføringen i seg selv er gratis. Vennligst merk at hvis du har et grunnleggende abonnement når du overfører et domene så vil det abonnementet automatisk bli oppgradert til et PRO abonnement.

Vennligst kontakt oss på kundeservice@123hjemmeside.no hvis du ønsker å overføre et eksisterende domene til 123hjemmeside.

Tast inn riktig telefonnummer ved bestilling av et domene.

Ved bestilling av et domene så må du taste inn ditt telefonnummer i et såkalt E164a format. Dette betyr at du bør skrive ditt telefonnummer med det internasjonale retningsnummeret først og uten nuller,et blankt område eller plusstegn.

Eksempelvis, for en person i UK så er retningsnummeret 44. Så et UK nummer vil se slik ut i et E164a format: 449876543210 (Der 9876543210 er telefonnummeret som er brukt i UK).

Hvis du får oppgitt to felt, vennligst inntast retningsnummeret i det første feltet, og ditt telefonnummer i det andre feltet som vist under.

Telefonnummer

Vennligst merk at telefonnummeret ikke kan ha mer enn 12 siffer – inkludert retningsnummeret.