Tokt 1. Anita Hanssen. Fartstid fra dag 1 i Libra. Var med til Lanzarote for å hente båten. Ofte med på fellesturer med egen skute (Embla), men i sommer er det vi ombord i Libra som får nyte godt av Anitas selskap.

Svein Nergaard er utdannet glassblåser en utdannelse som er sterkt etterspurt ombord i seilbåter. Til daglig virker han ved universitetet i Tromsø som alt mulig. Hoved jobben er å lage utstyr, instrumenter til forskere som holder på med mulige og umulige forskningsprosjekt. Svein har vært båtinteressert så lenge han har vært... skipsverftet i Tromsø var hans favoritt lekeplass når han vaks opp. Hans gode humør og at han kan ha problemer med å si nei når folk spør, har gjort han til seilforeingens "alt mulig mann". Han har egen seilbåt samt at han har vært med på flere lengre seilturer.

Tokt 1. Sverre-Øistein Fastvold. Skipper ombord på tokt 1.

Tokt 1. Jon Ivar Pedersen . Maskinist, kokekyndig og godt kjent på kysten. Jon Ivar jukser litt på årets tokt, han tar fly til Island, der finner vi hverandre en eller annen plass.

Tokt 1. Mette Eide. Foto, web og filmansvarlig i rederiet. Ja, vi skal lage film.......trur æ.

Eilif skipper ombord på tokt 2, for anledningen iført matrosdress.

Arnolf Nilsen har arbeidet over 20 år ved Mack ølbryggeri også en etterspurt kompetanse på lengre seilturer. Det er vistnok ikke noe bryggeri på østkysten av Grønland så ved ei eventuell ufrivillig overvintring vil hans kompetanse komme godt med. Arnolf er en erfaren turmann og har 50 års erfaring med kajakkpadling noe som er greit når vi skal til kajakkens fødested... De siste årene har han utvidet kajakkflåten med egen seilbåt. Hans favoritt utrykk er"yes" noe som gjenspeiler hans positivitet til utfordringer.

Torgeir Gabrielsen, yngstemann. Tokt 2. Var med oss til Svalbard i 2008. Der la han inn en søknad om videre deltakelse som kokekyndig lettmatros. Han imponerte såpass at han ble mønstra som mannskap allerede i fjor sommer!

Tokt 1. Odd Are i Libraform. OA er elektriker i hverdagslivet, ombord hos oss er han vår sikkerhet ut av isen. Han er paraglider flyver så dersom vi sitter fast så heiser vi han opp i masta så flyr han rundt for å lete etter en vei ut av isen.

Kyrre Landmann er vår kontakt med omverden når vi er uten mobil og nett dekning. Daglig rapporterer vi til Kyrre via satelitt telefon posisjon og status, så står det fritt til Kyrre å legge inn fleip eller fakta på hjemmesiden vår. Det er alltid en fornøyelse for oss å lese hva han har skrevet mens vi seiler.

Alle rederi med respekt for seg og sine har egen skipslege. Vår eminente nyansettelse er Thomas. Hovedarbeidsgiver er UNN og helt privat er han vår medisinske mentor. Kanskje en dag blir Libra en kirurgisk sykestue som gjør de mest utrulige inngrep utenfor fiske og økonomisonen. Det kan bli god butikk ;-)

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.08 | 01:40

Hei, vi er i ferd med å planlegge seilas fra Bergen via Færøyene og Island til Scoresbysund sommeren 2011. Har dere noen gode råd til oss? henrik.bang@gmail.com

...
01.07 | 23:03

Har planer seile over til Nord Øst Grønland. Hvis isen tillater det ønsker jeg å besøke de gamle norske fangstplassene.

Min mail adresse er; joes@statoil.com

...
01.07 | 11:31

Hei. Send oss mail adressen din så kan vi gi deg en del tips og Grønland!

...
29.06 | 08:17

Flott side og spennede tur! Planlegger å seile over til Nord Øst Grønland sist i juli 2011. Har du noen gode råd for en slik tur.

...
Du liker denne siden