1989 KENWORTH K 100E

DETTE VAR DEN FØRSTE KENWORTH'EN JEG IMPORTERTE:

Denne bilen ble Kjøpt hos Kenworth forhandleren i Sioux Falls , South Dakota  i 1999.  Den var en av 12-15 like biler som var bytta inn. Den så stusselig ut da jeg kjøpte den. Den hadde vit hytte, og trengte både ny lakk og b.la.  nye felger , eksosanlegg , solskjerm , støtfanger osv. Den ble kjøpt og satt igjen med ei lang liste over alt som måtte gjøres. Jeg hentet den noen måneder senere , da var den bla. lakkert med blå met. Du Pont Imron 5000 , hadde nye Alcoa felger osv. Kjøpte samtidig en 94 FORD F250 TD . Jeg og Frank Dyresen kjørte så de to bilene de 2300 km det var til havna i New Jersey. I Norge ble Kenworth'en solgt til Geir Arne Andersen.
Hans sjåfører kjørte mange tunge lass med betongelementer med bilen .Det er en 1989 modell.
 Den har 12,7 Detroit Diesel serie 60.   ca 400 hp. , 8-belgers Kenworth luftfjæring bak , parabel foran ,flyttbar skive, 18 trinns Eaton Fuller , luftfjæring på hytta.   Nåværende stolte eier er  Arnt H. Nilsen fra Bud. Han har maskintralle og flytter maskiner med bilen.   Han er såpass fornøyd med den gamle godbilen att han har kjøpt en Kenworth dumperbil som kommer fra Florida i sommer... !  Og det er visst mulig at det kan bli flere Kenworther i hans eie... !!!

Se youtube - film med bilen på  :  WWW.CLUB8-FRENA.COM  

En kamerat fant dette bildet på nettet i 2007.

:

.

FLERE BILDER

TRANSPORT AV TUNGE MASKINER

Det er denne bilens jobb nå om dagen. Ser ut som den klarer det ganske bra.. Arnt Helge bruker virkelig bilen til tung transport. !!!

Kenworth'en på vei med tung graver på

.

.

.

LOSSING AV GRAVER

.

.

.

TRANSPORT AV HJULLASTER